Nu twee keer iets besteld zeer tevreden snel verzenden. goed verpakt. en vaak zit er ook wel iets gratis bij om te testen ik had zelfs twee gratis dingen erbij en dan geen dingetjes van 1 euro maar gewoon kwaliteit spul om te testen dus ik ben zeer tevreden over wax world

Snelle en correcte levering!

Alles in orde

Zeer snelle en correcte levering, ook extra bedankt voor de extra flacon microfiber wash

Wel spijtig dat ik zoals afgelopen jaren niet persoonlijk kon komen voor extra persoonlijk advies van sommige produkten , ik blijf tevreden klant

Snelle levering en site is ook overzichtelijk.

Prima levering

Uitstekende snelle service!

Snelle en correcte levering, helaas was er bij aankomst een product kapot ( fabrieks fout). Dit product is door Waxworld dezelfde dag nog opnieuw opgestuurd. Volgende keer bestel ik hier zeker weer!

Altijd goede service

Bestelling klopt altijd, en een gratis kleinigheidje zit er ook bij. Bij vragen, krijg je ook goede uitleg en advies.

super snelle service

Snelle service en een uitgebreid assortiment tegen en goede prijs !

Veel producten en snelle levering

Gewoon een top bedrijf . Groot assortiment en snelle levering voor een goede prijs

Ten vrede klant

Bestelling was deftig en goed verpakt.

Top spul wat ze verkopen en een goede prijs

Top spul plus wat ze verkopen plus een goede prijs

Top...zoals het hoort 👌👌

Super snelle levering. Netjes verpakt en leuke doek gratis 😉👌💪👍

Snelle correcte service

Alles was er snel en correct ! Zelfs met een klein cadeautje top !

Gewoon goed!

Snelle levering. Netjes verpakt. Prima bedrijf

Kwaliteit prijs is prima

Doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen

Goed advies bij vragen, groot assortiment en snelle levering, top!

Alles mooi geleverd zoals het hoort. Er zaten ook nog leuke gratis cadeautjes bij de levering wat het altijd leuker maakt.

Snelle levering, netjes verpakt plus extraatje

Eeg tevreden. Na levering had ik ook nog een vraag, die snel en naar tevredenheid werd beantwoord.

Super spullen voor een goede prijs!

Ik heb enkele poetsmiddelen en poetsdoeken besteld via waxworld. Levering was supersnel en ik kreeg er nog een gratis poetsdoel bij! Ik bestel hier de volgende keer ook!

Vlotte service en levering.

Ik had een dab Basic kid besteld. Daarbij zaten twee producten. 1 producten was niet meer in voorraad. Ze stelden voor om een vervangend product te leveren die duurder was voor de zelfde prijs. Goede service dus en ook snel geleverd.

Groot assortiment op voorraad én snel geleverd!

Zeer fijne ervaring met Waxworld, na meerdere bestellingen. Veel producten in het assortiment, vaak alles op voorraad en tegen een scherpe prijs. Levering standaard binnen één werkdag, dus ik ben tevreden.

Brede keuze, snelle levering.

Recent mijn eerste bestelling hier geplaatst. Deze is snel geleverd, met klein extraatje er bij. Top service!

Top webshop

Snelle levering, ook in België. Goed verpakt. En zelfs een leuk cadeau erbij. De beste webshop voor al je detail producten.

was de eerste keer dat ik bestelde maar alles prima.

Prima.

top gewoon.

snelle afhandeling .

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.