Erg tevreden

Ik heb een aantal autowasartikelen besteld. Omdat de totaalprijs boven de EUR 50,- zat was de verzending gratis. Na 2 dagen had ik de bestelling al binnen. Ook zat er nog een gratis autoshampoo bij. Al met al erg tevreden!

De producten worden overzichtelijk aangeboden !

Veel keuze in merken en producten

Zeer goed !

Voor de eerste keer besteld bij Waxworld.nl , mijn eerste ervaring is zeer goed ! Producten besteld en de volgende dag stond de koerier al voor de deur ! Pakket was ook netjes verpakt . Zal zeker nog eens hier bestellen !

Supper producten

Snelle levering en fantastische reinigingsproducten auto.

goed advies via telefoon en snelle verzending

goed advies via telefoon en snelle verzending. Top

Snelle en correcte levering. Alles duidelijk omschreven op de website. Af en toe leuke kortingen!!

Vriendelijkste klantenservice ooit

Uitzonderlijk vriendelijke klantenservice. Uitgebreid professioneel advies. Meerdere artikelen aangeschaft en alles tip top. Het fijne is dat men ook S100 assortiment heeft voor de motorfiets. Hier o.a. ook een bigboi droger aangeschaft wat een superfijn ding is. Snel en punctueel geleverd. Zeer aan te bevelen en ik koop hier zeker weer!

prima service en altijd een extraatje in het pakket

prima service en altijd een extraatje in het pakket

Tevreden over de hele lijn

Steeds snelle service en leuke extra's

Enorme keuze

Wat meet meer tips en tricks zijn altijd welkom bij het maken van onze keuze. Gebruiksaanwijzing van de producten

Zoals het hoort.

Keurig afgehandeld.

Super verkoper

Zeer snelle levering

Johan

Perfecte levertijd en goede producten

Zeer vluge levering

Dinsdag laat in de middag besteld, woensdag al binnen.

Snel en goede prijs.

Prima !

Bestelling geplaatst op zondagavond, producten reeds netjes geleverd na één werkdag met een leuk geschenk erbij. Ik was vergeten gebruik te maken van de 10% korting bij check-out, maar ook hiervoor kreeg ik persoonlijk een mail van de staff. Niks dan positieve ervaringen dus, waxworld staat vanaf nu bovenaan mijn lijstje !

Uitstekende levering, extra service

Autowax besteld bij Waxworld.nl, samen met een microvezeldoek en een applicator. Werd heel snel bezorgd de volgende dag al. Alle producten aanwezig, en zelfs wat extra doeken een handdoek en wat snoepjes als cadeautje, dat zie je niet vaak meer. Kortom aanrader.

Goed assortiment, nette prijzen en snelle verzending.

Ondanks de kortingsactie toch nog een presentje bij de bestelling. Top producten, goede prijs en snelle levering.

Een genot om te winkelen

Duidelijke website, scherpe prijzen en een levering zoals beloofd met een fijne verrassing.

positief

goede service en zeer snelle levering ik kan deze firma zeker aanraden

Perfecte service!

Echt een super winkel met een goede service! Leuk extra cadeautje erbij!!

Goede keuze, snelle levering

Alles ok zeer tevreden

Snelle en correcte service.

Snelle levering, gemakkelijk te bestellen en correcte omschrijving.

Prima levering

Keurig op tijd.

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.