Snel geleverd, goed verpakt

Goede producten, snel geleverd.

Zoals de titel doet vermoeden

Ik gebruik dit spul altijd en ben er super tevreden mee!

Suppersnelle afhandeling en levering!!!

Overzichtelijke website. Concurrentiële prijzen. Heel snelle levering! Een aanrader!!!

Goede service en zeer snelle levering

Kwaliteit producten voor zeer scherpe prijzen.

Eerste ervaring is positief in algemene zin

positief

Jullie hebben zoveel keuze en jullie geven duidelijke uitleg voorwat het dient echt geweldig

Wat een mooie grote shop

Ik heb werkelijk mijn ogen uitgekeken in de mooie grote shop, De service is zoals ik het graag zie. Top ga zo door

gewoon goed

Zoals het zou moeten zijn, geen problemen en dus ook geen verassingen. Ook een leuke verassing om er gratis producten bij de bestelling te ontvangen!

Goede producten aan goede prijs.snel enncorrect geleverd

Goede prijs/ kwaliteit en snelle levering

Snelle en goede service

Zeer uitgebreid assortiment producten en alles op voorraad. Snelle levering.

Duidelijke website. Goede communicatie. Uitstekende opvolging tot de levering. Levering volledig in orde, inclusief een leuk extraatje (twv. 6€) . Vandaar de verdiende beoordeling “TOP”.

Heb een paar producten besteld en kreeg zelfs een gratis product. Gewoonweg TOP 👌

Top bedrijf !!

Zeer snelle en correcte levering !

Goed product, snelle levering.

Product voldoet precies aan de verwachtingen. Zit zelfs een cadeau artikel bij, super!

Perfect geregeld

Bestelling opgemaakt, bezorg adres aangepast. Alles naar wens verlopen. De volgende dag alles in huis.

Goede ervaring alles vlot geleverd.

Alle producten die ik besteld heb was op stock en zijn zeer snel thuis geleverd.

Goede prijs en kwaliteit.

Snel en goed verpakt

Duidelijke omschrijving bij de producten, goed verpakt.

Duidelijke website en goede prijzen. Ik mis alleen een sortering op populaire producten.

Pefect in alles

Leuke overzichtelijke website ! Goede prijzen ! Perfecte levering binnen de afgesproken termijn ! Doe zo voort Waxworld

Goede en snelle levering en service

Service is erg goed, snel geleverd en zelfs iedere keer met iets extra’s. Leuke attentie en zorgt er voor dat ik hier steeds mijn spullen bestel

Vlotte levering

Goede internetsite

Touwslagerij 15

4762 AT Zevenbergen

Over Waxworld.nl

In Zevenbergen bevindt zich de enige echte Auto Detailing Super Store van Nederland. Deze prachtige Detail Store biedt een totaaloplossing aan voor beginnend en gevorderd auto detailers. Waxworld biedt een breed assortiment autopoetsproducten aan van verschillende merken, o.a: CarPro, Chemical Guys, Meguiar's, Angelwax, Autoglym, Smartwax, Sonax, Monello, Dodo Juice, Collinite, Kenotek en nog veel meer. Bestellingen worden vanaf €75 gratis verzonden naar heel Nederland en België. Daarnaast ben je van harte welkom in Zevenbergen en staat het Waxworld team klaar om je verder te helpen.