Pluspunten
Heel fijn dekbed! Goed in onderhoud, heerlijk warm en fijn lichtgewicht.
Verbeterpuntenlevertijd viel wat tegen
Pluspunten
Goede service nadat onze aankoop niet aan de wensen bleek te voldoen. Het dekbed van 2 meter bleek 1,85 m te zijn we konden het zonder problemen omruilen
Verbeterpuntenbeter communiceren via de site dat een dekbed van 2 meter ook kleiner dan 2 meter kan uitvallen. Dit zal er denk ik voor zorgen dat meer mensen een grotere dekbed kopen en minder mensen gefrustreerd zijn over een net te klein dekbed.
Dank u voor uw reactie. We zijn blij dat het probleem met het kort uitvallende dekbed naar tevredenheid is opgelost. Ter info: Voor een dekbed van 200cm lang wordt gebruik gemaakt van stof van 210 tot 215cm breedte. Hieruit wordt de inlet/hoes geconfectioneerd, waarna deze gevuld wordt met het dons. Bij carrée gestept dekbed wordt het dekbed vervolgens opgespannen in een raam, waarna met een éénnaalds stepmachine de vakken worden gestikt. Zeker bij dit steppatroon neemt de dikte van het dekbed een deel van de lengte op, waardoor de werkende lengte dan wel 15-20cm minder kan uitvallen dan de oorspronkelijke stofbreedte was. Voor de breedte van het dekbed is dit makkelijker te ondervangen door wat extra stof van de rol te nemen.
Pluspunten
Heerlijk slapen.
VerbeterpuntenJammer dat het zo lang wachten (3 weken) was op het dekbed. We leven in de tijd dat zaken zeer snel geleverd worden.
Fijn te horen dat u lekker slaapt onder dit dekbed. <br /> Vrijwel al onze dekbedden worden op order geproduceerd. Hierdoor houden we de totale kosten laag, maar dit heeft als 'nadeel' dat u als klant te maken heeft met productietijden. Om ook de productie efficiënt te laten verlopen worden optimale productieruns gepland. Hierdoor kan de levertijd oplopen tot 15 werkdagen. Gemiddeld leveren we met een dag of 10 de bestelde dekbedden bij de klant aan.<br /> Het voordeel van de lage kosten vindt u terug in de verkoopprijzen van onze dekbedden. Onze prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed te noemen, wat voor onze klanten natuurlijk ook prettig is. Overigens kunt u op de site zien of een dekbed op voorraad ligt, of dat er een levertijd op zit.
Pluspunten
Op dit moment ben ik dik tevreden over de kwaliteit van mijn dekbed. Ik hoop dat deze ook in de toekomst zo blijft; dat is afwachten.
VerbeterpuntenHet dekbed kraakt, dat is wennen. Wellicht zijn dat de tussenschotjes??
Dank u voor uw reactie. <br /> Het krakende, ook wel omschreven als knisperende, geluid wat u hoort wanneer u het dekbed beweegt, wordt veroorzaakt door de tijkstof. Deze moet zeer strak geweven zijn om donsdicht, maar vooral ook veertjes dicht te zijn. Wanneer de stof niet strak genoeg is geweven, dan steken de schachten van deze veertjes snel door de stof heen. Zeker bij de 100Nm stoffen is dit 'kraken/knisperen' heel gewoon. Bij de fijnere tijkstoffen (150 en 200Nm) is dit aanzienlijk minder. Deze stoffen zijn echter ook minder dicht geweven en daardoor eigenlijk niet geschikt voor 90% dons. Wij zetten die stofkwaliteiten dus ook alleen in bij 100% dons zonder (dons-)veertjes.
Pluspunten
Bij vragen wordt er snel en deskundig advies gegeven. Retourneren van producten is geen probleem. Snelle levering. Super kwaliteit donsdekbedden en kussen. Ze hebben zeer professioneel gereageerd op een verbeterpunt dat ik vermeld had.
Dank u voor uw positieve reactie. Wij waren ons er niet van bewust dat de wet aangepast was t.a.v. de verzendkosten. Onze voorwaarden waren, sinds we in 2005 begonnen, op dit punt ongewijzigd gebleven. Inmiddels zijn de voorwaarden aangepast en worden, ook volgens onze voorwaarden, de verzendkosten bij 100% retour ook terugbetaald. Overigens zal een klant zelden verzendkosten betalen, want alleen bij een orderbedrag kleiner dan € 100,- wordt een bijdrage in de verzendkosten gevraagd.
Geen verbeterpunten. Ik ben goed en correct geholpen.
Pluspunten
Heerlijk warm en van niet levende dieren geplukt volgens de informatie.
VerbeterpuntenAls er een tijdslimiet wordt gegeven reken ik daar op. Dat was niet het geval. Beter de aflevertijd met een email kortsluiten.
Dank u voor de input. We vinden het vervelend dat alle informatie die wij tijdens de productiesluiting rondom de kerst zowel op de site, als via de mail hebben verstrekt niet als voldoende heeft ervaren. Uw order dateert van 31 december en diezelfde dag hebben wij u via de mail nog een keer bevestigd dat met een standaard productie/levertijd van 10-15 werkdagen en de fabriek die pas weer begon op 6 januari de levertijd zeker niet voor de tweede helft van januari zou zijn. Het door u bestelde dekbed is vervolgens op 22 januari aan u verzonden. We begrijpen het dat u dit als een (te) lange levertijd beschouwd, maar zouden niet weten hoe we u beter hadden kunnen informeren. Wij denken ook dat we onze afspraken ter dege zijn nagekomen.
Pluspunten
Dekbed isoleert erg goed. Dekbed vormt zich goed naar je lichaam. Dekbed is erg dun en licht.
VerbeterpuntenAf en toe komt er een pluisje uit.
Pluspunten
Correcte informatie en afhandeling van de bestelling. De kussens en het dekbed zijn echt heel goed.
VerbeterpuntenBreng uw bedrijf en werkwijze meer onder de aandacht in het belang van de dieren.
Pluspunten
Duidelijke en informatieve site om keuze te maken. Ruime keus en keushulp.
VerbeterpuntenOnbekend in eerste instantie,
Pluspunten
Betrouwbaar,goede kwaliteit prijs verhouding,snelle levering, goede service,ook telefonisch,
Pluspunten
Heel tevreden van het donsdekbed. Het is zalig slapen!!! Ik heb nog geen moment spijt gehad van de aankoop. Naar levensduur toe, is afwachten.
Geachte meneer Wagenaar, dank u voor uw beoordeling. T.a.v. de levertijd wil ik nog een keer benadrukken dat wij in principe alle dekbedden op order produceren. Het kostenvoordeel van geen voorraad houden berekenen we door aan de klant. Door de productie op order is de levertijd 10-15 WERKdagen. We vermelden dit op verschillende plekken op de site en in het winkelmandje voor u de adresgegevens invoert. We vinden het spijtig dat de levertijd ondanks deze info toch negatief beoordeeld wordt.
Pluspunten
Snelle levering (op voorraad): dinsdagavond besteld, vrijdagochtend in huis (afgelegen plek in Zuid-Frankrijk). Waardevol advies bij aanschaf.
Pluspunten
Pluspunten
Goed advies, goede kwaliteit
Pluspunten
Supersnelle levering. Canada dream is een heerlijk comfortabel warm dekbed.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
mooi dekbed, voldoet ruim aan de eisen!
Idzardaweg 94
8476er Ter idzard
Donsdekbedden.nl is een website van Gisba Slaapcomfort B.V.. De site is gespecialiseerd in donzen dekbedden en hoofdkussens. Naast de verkoop van donzen dekbedden en hoofdkussens vindt u ook veel informatie over dons op onze site. We werken samen met ARO® Artländer GmbH. Een Duits familiebedrijf waar al meer dan 100 jaar dons wordt gewassen, gesorteerd en tot dekbedden wordt verwerkt. Dit geeft, naast de verschillende certificaten, de garantie dat het op topkwaliteit donsgevulde producten gaat.