Pluspunten
Rechtstreekse persoonlijke communicatie, informatieve website. Levertijd is minder positief beoordeeld vanwege de verwachting dat je tegenwoordig elke bestelling bijna per omgaande ontvangt, maar de communicatie erover was snel en helder, dus uiteindelijk prima.
Pluspunten
goede begeleiding, anders had ik te klein gekocht
Pluspunten
veel informatie over de diverse dekbedden. prijs in vergelijking met anderen goed. snelle levering. afspraken na gekomen. ons extra warme winterdekbed is heerlijk om onder te slapen. Binnenkort schaffen we een zomerdekbed bij jullie aan.
Pluspunten
Prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenDe levertijd. Men heeft niet veel verschillende produkten. Ook zijn het niet de grootste produkten. Zorg dan tenminste dat er altijd een voorraadje ligt. Afspraken worden wel nagekomen, dat is geen probleem, maar toch een week later dan de 15 dagen die werden beloofd. Moet kritisch blijven! ;)
Dank u voor uw reactie. T.a.v. de levertijd: die is 10-15 WERKdagen, wat in normale weken zonder feestdagen neerkomt op 2-3 weken. Dan het niet op voorraad houden: ca. 40 verschillende producten die meestal in 6 maten leverbaar zijn, is toch een hele hoeveelheid. Voorraden kosten geld (rente, ruimte en risico); ca. 10% van de goederenwaarde. Die zouden we dan moeten doorberekenen aan de klanten. Vandaar dat wij kiezen voor geen voorraad en betere prijzen.
Pluspunten
Prettig bedrijf met prima service. Ook De info is duidelijk.
Pluspunten
Snelle levering en heel duidelijke en goede communicatie. En we genieten nog elke nacht van ons super donsdekbed !
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Correct. Informatief. Accuraat en klantgericht. Beoordeling over 1 leverantie en de gang van zaken gaf een vertrouwenwekkende indruk.
VerbeterpuntenIets kortere levertijd
Dank u voor deze beoordeling. Ter verduidelijking van de levertijden: De levertijd die wij hanteren is 10-15 werkdagen. Dit is nodig omdat wij in principe geen voorraad houden en alle dekbedden op order geproduceerd worden. De kosten die we hiermee besparen, hoeven we dus ook niet in de prijs door te berekenen. Hierdoor houden we de prijzen zo laag mogelijk, wat niet betekent dat de dekbedden heel goedkoop zijn, maar wel dat u de beste prijs - kwaliteit verhouding krijgt.
Pluspunten
Informatieve website en goed telefonisch persoonlijk advies.
VerbeterpuntenGeen.
Dank u voor de beoordeling. Voor wat betreft de zeer langzame levertijd heeft u gelijk. Zoals we u ook geïnformeerd hebben, had de machine waarop uw dekbed gestept moest worden een grote storing, waardoor de de max. 15 werkdagen voor een levering inderdaad overschreden hebben. Ook langs deze weg nogmaals onze excuses daarvoor.
Pluspunten
duidelijke website, mooie donsdekens, voldoende informatie. Aanvullende informatie verkreeg ik telefonisch.
Pluspunten
Prima kwaliteit voor een betaalbare prijs en betrouwbare levering.
VerbeterpuntenSnelheid van de levering
Pluspunten
goed gecommuniceerd met ons. afspraken werden nagekomen.
Verbeterpuntennee eigenlijk niet.
Pluspunten
de kwaliteit van het donsdeken is uitstekend
VerbeterpuntenIk vond de levertijd wat lang ( ruim 3 weken ) en had dit liever bij of voor de bestelling zelf geweten
Dank voor uw reactie. Jammer dat u de opmerkingen op de site heeft gemist waar we melden dat alle dekbedden in principe op order geproduceerd worden (Pagina waar u de webwinkel binnen gaat /collectie ). Hierdoor houden we de kosten en daarmee de prijzen zo laag mogelijk. De levertijd is daarmee echter wel standaard 10-15 werkdagen. Tijdens de Kerstperiode en zomervakantie soms nog wat langer. Dat melden we dan ook op die pagina.
Pluspunten
Ik heb nog weinig te melden omdat wij het dekbed pas enkele weken hebben. Tot nu toe bevalt het goed.
Verbeterpunten- markeer ongelijke zijden van het dekbed, handig bij verwisselen van een hoes. -geef klanten meteen de mogelijkheid het pakket ergens af te halen. Biji ons kwam eerst iemand aan huis terwijl wij wisten dat wij niet trhuis waren. Dit scheelt weer in kosten.
Hartelijk dank voor uw reactie. Op onze site kunt u een ander afleveradres opgeven dan het factuuradres. Dit zou bijv. uw werkadres kunnen zijn. Wanneer u slechts op bepaalde dagen thuis bent, dan kunt u dit bij de opmerkingen aangeven. Wij zullen hier altijd rekening mee houden. Onze pakket dienst (GLS) geeft ons niet de mogelijkheid om direct aan te geven dat het pakket bij een pakket-shop afgeleverd moet worden. Dat kunt u na de eerste bezorg poging wel zelf, als ontvanger, regelen.
Pluspunten
zeer goede prijs voor een redelijke prijs , maar relatief een goede verhouding
Pluspunten
betrouwbaar en goede comminicatie
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Prima service, fijn dekbed.
Idzardaweg 94
8476er Ter idzard
Donsdekbedden.nl is een website van Gisba Slaapcomfort B.V.. De site is gespecialiseerd in donzen dekbedden en hoofdkussens. Naast de verkoop van donzen dekbedden en hoofdkussens vindt u ook veel informatie over dons op onze site. We werken samen met ARO® Artländer GmbH. Een Duits familiebedrijf waar al meer dan 100 jaar dons wordt gewassen, gesorteerd en tot dekbedden wordt verwerkt. Dit geeft, naast de verschillende certificaten, de garantie dat het op topkwaliteit donsgevulde producten gaat.