Pluspunten
goede informatieve website, snelle levering, doen wat er beloofd wordt.
Er dient opgemerkt te worden dat dit dekbed uit voorraad geleverd kon worden. De meeste dekbedden worden echter op order geproduceerd, waardoor de levertijd normaliter 10-15 werkdagen zal zijn. Het kostenvoordeel van het beperkt voorraad houden komt ten gunste van de prijs die onze klanten betalen. Dit wil niet zeggen dat de dekbedden goedkoop zijn, maar wel dat u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding krijg.
Pluspunten
Fantastische service! Goed geholpen!
VerbeterpuntenTip 1: Ik zou voor op de site wat mooiere foto`s maken van de producten. Die duidelijk laten zien wat je krijgt. Ik was er namelijk niet zeker van hoe dik het dekbed zou zijn. Inmiddels weet ik dat dit zo`n 12 a 15 cm is. Heerlijk! Tip 2: Voeg de
Pluspunten
Pluspunten
Gewoon in orde.
VerbeterpuntenVoor mogelijk terugkerende klanten misschien wel handig om een account (klantgegevens, aankoop geschiedenis en status voortgang van lopende order) op te kunnen zetten. Track&trace link van de vervoerder.
Beste Ed, We zullen uw opmerkingen meenemen bij de evalutatie van onze webwinkel. Wat betreft de Track&trace: De meeste pakketten verzenden we per GLS die inmiddels de mogelijkheid heeft om het pakketnummer met een track&trace link te mailen naar de klanten. Daar maken we nu dus ook gebruik van. Voor pakketten die met andere pakketdiensten verzonden worden kunnen we die service momenteel helaas (nog niet) leveren. De keuze voor een bepaalde pakketdienst is afhakelijk van de situatie/kosten.
Pluspunten
prima dekbed
Pluspunten
professional
Pluspunten
Kwam heel betrouwbaar over en heeft mij niet teleurgesteld. Het dekbed is heerlijk.
VerbeterpuntenHet zou handig zijn als je het bestelde dekbed zou kunnen komen afhalen. Dan heb je de zekerheid van de levering en hoef je de extra kosten van rembours niet te betalen.
Beste Bram, We begrijpen de opmerking t.a.v. de mogelijkheid om af te halen en daarmee rembourskosten te besparen. Het is echter een bewuste keuze om geen \'stenen winkel\' te hebben want daarmee kunnen we onze bedrijfkosten laag houden. Dit is in het voordeel van alle klanten, want dan hoeven we die kosten dus ook niet in de productprijs door te rekenen. (U kunt overigens ook kiezen voor betaling voor levering - hier zijn geen extra kosten aan verbonden).
Geachte A.F., Zoals op de site staat aangegeven worden de dekbedden in principe op order geproduceerd. Hierdoor zijn we flexibel, maar is de levertijd gemiddeld tussen de 10 en 15 werkdagen. De besparing die het niet houden van voorraad met zich meebrengt wordt doorgerekend naar de klant toe. Dit wil niet zeggen dat de dekbedden goedkoop zijn, maar wel dat u een hele goede prijs/kwaliteit verhouding krijgt. U slaapt vorstelijk onder onze dekbedden minder dan 9ct per nacht.
Pluspunten
Snelle levering, dekbed voldoet aan de verwachtingen en beschrijving op de website
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
goede controle of je de juiste maat wel hebt besteld aflevering goed verzorgd komen hun afspraken echt na
Pluspunten
Komt afspraken na
VerbeterpuntenWebsite mag moderner
Pluspunten
Goed advies, klant vriendelijk, snelle afwikkeling bij retour zenden!!!!!!!!!!!
Pluspunten
Het dekbed is van top kwaliteit!! Het is echt super spul!
VerbeterpuntenWij moesten een tijdje wachten op onze bestelling, dit door de kerstweken en dat ons pruduct niet op voorraad was
Het dekbed was niet van het bestelde merk.
Beste Josee, Zoals hier al vaker gemeld had de lange levertijd van uw order te maken met de kerstvakantie. We hebben geleerd van de opmerkingen en zullen proberen de klanten volgende vakanties nog beter te informeren. De opmerking t.a.v. het verkeerde merk is inmiddels opgelost. Fijn dat u nog even goed heeft willen kijken en heeft vastgesteld dat de verwarring ontstond door de opdruk op de plastic draagtas. Hier staat heel groot Duvee op. De naam \"ARO Artländer\" valt daardoor minder op.
Pluspunten
uitstekende website met goede hulp om tot keuze te komen. Steekt met kop en schouders uit boven andere sites.
Verbeterpuntenik vond het toch een risico om een dekbed te kopen omdat het bedrijf voor mij helemaal onbekend was. Voor z`n grote uitgave zou het fijn zijn als je ergens in de gelegenheid zou zijn om het product te zien.
Pluspunten
Dit is onze tweede dekbed, deze tweede bevalt ons prima.
Verbeterpuntenaflevering mag wel wat sneller, product is prima
Pluspunten
prettige communicatie
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Duidelijke uitleg mooi product
VerbeterpuntenKlant op de hoogte (blijven) houden mbt lange levertijd bevestigen wanneer betaling is ontvangen.
Uw heeft uw order geplaatst precies tijdens de kerstvakantie van ARO Artländer. Hierdoor liep de levertijd inderdaad flink op. Op de website stond een melding over deze lange levertijd en ook via de mail informeerden we de klanten die een order hadden geplaatst. Voor zover wij kunnen nagaan is uw dekbed keurig binnen de afgegeven levertijd uitgeleverd. Het spijt ons dat u de communicatie en daarmee samenhangende zaken als onvoldoende beoordeeld. Voor ons een les voor komende vakantieperioden.
Idzardaweg 94
8476er Ter idzard
Donsdekbedden.nl is een website van Gisba Slaapcomfort B.V.. De site is gespecialiseerd in donzen dekbedden en hoofdkussens. Naast de verkoop van donzen dekbedden en hoofdkussens vindt u ook veel informatie over dons op onze site. We werken samen met ARO® Artländer GmbH. Een Duits familiebedrijf waar al meer dan 100 jaar dons wordt gewassen, gesorteerd en tot dekbedden wordt verwerkt. Dit geeft, naast de verschillende certificaten, de garantie dat het op topkwaliteit donsgevulde producten gaat.