Pluspunten
hele goede kwaliteit
Pluspunten
Informatieve website Diervriendelijk, milieuvriendelijk Goede kwaliteit donzen dekbed voor een goede prijs Goede communicatie
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Idealisme en zorgvuldige producent.
VerbeterpuntenTransparantie over het eendendons.
Pluspunten
Een prima kwaliteit dekbed geleverd 4 seizoenen dekbed (Siberisch Ganzendons)
VerbeterpuntenDe levering bleek uiteindelijk langer te duren dan de 15 werkdagen die op de site stonden. Om teleurstelling te voorkomen, zou ik er wat meer werkdagen van maken. Over de uitgestelde levering werd wel heel zorgvuldig gecommuniceerd met ons, door medewerkster Gisba.
Pluspunten
Telefonisch erg goed te woord gestaan, betreft informatie over dekbedden! Het dekbed bevalt ook super! Boven verwachting.
VerbeterpuntenDe uitstraling van de website kan moderner. Meer bij de tijd denk ik. Betreft informatie is het wel goed op de site maar hij oogt ouderwets. De telefonische informatie heeft me over de streep getrokken om bij jullie te bestellen.
Pluspunten
Goed en vriendelijk te woord gestaan Goede uitleg over situatie (er was vertraging in levering I.v.m technische storing) Afspraken nagekomen
Pluspunten
Gisba heeft ons een prachtig en heerlijk dekbed geleverd, binnen een redelijke termijn en voor een zeer redelijke prijs. Tot nu toe (1,5 maand) zijn we bijzonder tevreden over het product. We hopen stiekem op een zeer strenge winter, zodat we ook onder die omstandigheden kunnen ervaren hoe het slaapt onder dit dekbed. Ik twijfel er geen moment aan dat dit ook heerlijk zal zijn
VerbeterpuntenHet is in het begin wat onduidelijk of je nu een Gisba-product of een Artländer product koopt. De website is zeer informatief, maar kan qua uitstraling nog wat aan hoogwaardigheid winnen
Dank u voor uw reactie. Het staat zeer zeker op de site, maar voor de duidelijkheid: Wij als Gisba Slaapcomfort B.V. werken samen met ARO® Artländer GmbH, de producent van de dekbedden. Uw oprmerking over de uitstraling van de website nemen we mee wanneer we deze gaan vernieuwen.
Pluspunten
Communicatie over productie en bezorging.
Verbeterpunten.
Pluspunten
Vestand van de producten en goeie voorlichting erover. Hoewel ik toch veelal naar prijs kijk, was bovenstaande, alsmede dat de producten diervriendelijk zijn voor mij doorslaggevend. Dekbed voelt heerlijk en belachelijk licht aan. Enige wat enigszins tegenviel, was dat (ondanks dat ik zeker niet de hoogste warmefactor heb genomen) het dekbed toch wel erg warm is. Dus toch maar er een (goedkope) zomerdekbed bij aangeschaft. Maar ik weet zeker, in het najaar en winter heb ik het niet koud. Over nazorg en garantie kan ik niks zinnigs zeggen, want is nog niet aan de orde geweest (en hoeft hopenlijk ook niet)
VerbeterpuntenDe website is niet zo erg aangepast aan de tijd. Maar best wel wat opgepimpt worden en makkelijker/logischer igedeeld worden zodat het allemaal wat overizichterlijker wordt, maar is ook weer niet superslecht. (zijn de puntjes op de i)
Pluspunten
Zeer prettig contact vooraf met inhoudelijk goede informatie Vriendelijke medewerkster Goede website
VerbeterpuntenIets meer duidelijkheid over de levertijden als deze afwijkend zijn(door omstandigheden duurde dit iets langer. Geen enkel probleem maar wel prettig om hiervan op de hoogte te zijn)
Zelfs de donzen zomerdekbed is nog erg warm, daar zou zelfs nóg minder vulling in kunnen
Dank u voor uw input. Er wordt gewerkt aan een zomer+ dekbed (eigenlijk een zomer- dekbed) geschikt voor de extreem warme zomernachten of voor mensen die het echt altijd (te) warm hebben. Omdat een egale verdeling van het dons door het hele dekbed wel gegarandeerd moet zijn, en dat lastiger is naarmate er minder dons te verdelen is, wordt er ge-experimenteert met een nieuwe verdeelmethode. Zodra dit geperfectioneerd is zal dit dekbed ook op de site aangeboden worden.
Pluspunten
goede communicatie, degelijk materiaal, heerlijk geslapen.
Verbeterpuntenhet donsdeken was niet in voorraad, bleek dan door de fabrikant vergeten, de levertermijn werd overschreden. Communicatie erover was goed en snel. Had toch een doekje voor het bloeden verwacht (als je dan een attentie krijgt, is alle 'leed' snel vergeten)
Pluspunten
Na via internet besteld en betaald te hebben bleek het product toch niet op voorraad te zijn. Men bood aan de bestelling te annuleren en het geld terug te storten, of een langere levertijd voor lief te nemen. Ik koos voor het laatste. Gedurende de periode tot levering werd ik regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang, wat ik erg plezierig vond.
Pluspunten
een goede communicatie!
Idzardaweg 94
8476er Ter idzard
Donsdekbedden.nl is een website van Gisba Slaapcomfort B.V.. De site is gespecialiseerd in donzen dekbedden en hoofdkussens. Naast de verkoop van donzen dekbedden en hoofdkussens vindt u ook veel informatie over dons op onze site. We werken samen met ARO® Artländer GmbH. Een Duits familiebedrijf waar al meer dan 100 jaar dons wordt gewassen, gesorteerd en tot dekbedden wordt verwerkt. Dit geeft, naast de verschillende certificaten, de garantie dat het op topkwaliteit donsgevulde producten gaat.