Pluspunten
Duidelijke en eerlijke communicatie over levertijden.
Pluspunten
Heerlijk warm dekbed Zeer snelle levering
Pluspunten
Warm en wollig
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Lekker vlot geleverd, geen poespas. En niet te vergeten: aanmerkelijk goedkoper dan in beddenspeciaalzaak.
Pluspunten
Internet-site oogt betrouwbaar en blijkt het ook te zijn ; goede informatie , beschrijving en voorlichting . Supersnelle service en aflevering, mede doordat het gekochte produkt op voorraad was; dat was dus boffen, binnen twee dagen afgeleverd aan huis ! Over de nazorg en garantie (hopen we niet nodig te hebben) heeft zich niets voorgedaan, kunnen we dus ook niet beoordelen.
Verbeterpunteninfo op de website over het gekochte produkt ook (globaal) op een bijsluiter vermelden.(als naslag)
Pluspunten
op de site staat duidelijk uitgelegd hoe je het beste een dekbed kunt kiezen en wat er met bepaalde dingen bedoeld wordt. Na e.e.a. te hebben uitgezocht en nagelezen op de site had ik toch nog vragen. heb een medewerkster aan de telefoon gekregen en zij wist mij verder te helpen met mijn keuze. Ze wist duidelijk waar ze over sprak en wist alle kenmerken en verschillen in de dekbedden die ze verkopen dat viel mij op. het dekbed is heerlijk en bevalt ons prima.
Pluspunten
Duidelijke website, veel informatie, levering binnen de afgesproken termijn, dekbedden van hoge kwaliteit en van gekende merken. Kortom een aanrader!
Pluspunten
Heerlijk dekbed. Lekker licht en warm.
Pluspunten
- Een superlicht, heerlijk warm en goed gevuld dekbed. - Diervriendelijk(er) geproduceerd - Goed advies via e-mail - Goede product informatie op de website
Verbeterpunten- geef bij het bestellen meteen de verwachte leverdatum aan (dus een datum, niet 10-15 werkdagen) - communiceer uiterlijk 5 (werk)dagen voor de verwachte leverdatum of deze datum gehaald gaat worden. - bevestig de daadwerkelijke leverdatum zodra deze bekend is. - website kan uitgebreider/moderner
Pluspunten
Zeer vriendelijk te woord gestaan met proactieve input waardoor ik het juiste dekbed thuis kreeg i.p.v. het door mij verkeerd bestelde dekbed.
Pluspunten
Mijn dekbed 26 oktober binnengekregen. Het was op voorraad dus wij hadden geluk. De Snowgoose light gekocht, een winterdekbed, maar dan wel dus de light uitvoering. Een prachtig dekbed. Lekker licht en behaaglijk tijdens het slapen. De kennis over de producten van dit bedrijf en voorlichting op de website vind ik top. En vooral een diervriendelijk dekbed, dat gaf bij mij de doorslag. Van de zomer kopen wij het zomerdekbed.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
geweldig dat ze dit type dons gebruiken, toch stuk diervriendelijker! het dekbed zelf is helemaal goed. Het is voor mij alleen nog steeds veel te warm voor een zomerdekbed.
Verbeterpuntenik had een verkeerd donzen dekbed gekozen, kennelijk toch voor teveel gram per vierkante huppeldepup gekozen :-( Echter ook foute dekbed gekozen omdat het plaatje niet helemaal klopte! Maar het kon niet geruild worden omdat ik er al onder geslapen zou hebben, en dat werd me redelijk korzelig en herhalend zonder omwegen verteld toen ik belde en vriendelijk informeerde. Waardeloos om zo te communiceren.
U heeft bij ons een ARO Carrée zomer 140x200 (4x6 vakken) gekocht. Op de afbeelding staat dit dekbed maat 140x220 met 5x8 vakken maar dat maakt voor de warmtefactor nauwelijks uit en is geen productiefout. U heeft zelf aangegeven enige nachten onder het dekbed te hebben geslapen en zo heeft u gemerkt dat u het dekbed te warm vindt. We communiceren in de voorwaarden en via het formulier 'retourneren tijdens de bedenktijd', welke met het dekbed is meegestuurd, dat we alleen dekbedden retour kunnen nemen die ongebruikt zijn. Een oplossing in die richting konden en kunnen we dus niet voorstellen, terwijl u daar toch op aandrong. Gebruikt is het dekbed onverkoopbaar geworden: U wilt immers ook geen gebruikt dekbed voor nieuw geleverd krijgen?!
Pluspunten
Super om tussen alle schreeuwende "prijspakkers" een bedrijf te vinden die verantwoord een goed product afleveren en goede uitleg geven waar het vandaan komt, en hoe het tot stand komt! SUPER
VerbeterpuntenIn onze "snelle" maatschappij waar we gewend geraakt zijn aan "voor 12.00 uur besteld, volgende dag in huis" was het even wennen dat het product 10 dagen of 2 weken na bestelling pas geleverd kon worden. Was wel goed gecommuniceerd, maar dat lijkt dan toch lang...... Voelde ook wel heel persoonlijk. Ik bestel iets en dan gaat iemand dat voor mij maken, en dat duurt 2 weken. Misschien een foto van degene die het maakt erbij sturen, dan krijgt het een gezicht en dat maakt 2 weken wachten nog minder erg.
Pluspunten
Goede communicatie bij langere levertijd. Kwaliteitsproduct.
Pluspunten
goede advisering
Verbeterpuntenhet kussen is een beetje dun. de naam vermoedt wat stevigers.
Idzardaweg 94
8476er Ter idzard
Donsdekbedden.nl is een website van Gisba Slaapcomfort B.V.. De site is gespecialiseerd in donzen dekbedden en hoofdkussens. Naast de verkoop van donzen dekbedden en hoofdkussens vindt u ook veel informatie over dons op onze site. We werken samen met ARO® Artländer GmbH. Een Duits familiebedrijf waar al meer dan 100 jaar dons wordt gewassen, gesorteerd en tot dekbedden wordt verwerkt. Dit geeft, naast de verschillende certificaten, de garantie dat het op topkwaliteit donsgevulde producten gaat.