Pluspunten
Prima prijs/kwaliteit. En wat maken ze mooie dingen!! Echt aan te bevelen!
Pluspunten
Je krijgt een proefdruk, dus als er iets mis is, krijg je de kans dat te wijzigen (voordat je tig mislukte kaarten hebt). Erg prettig!
Pluspunten
Netjes te woord gestaan na het mailen over een klacht.
VerbeterpuntenIk had visitekaartjes besteld helaas kreeg ik deze met inkt strepen erop, dit aangegeven en er werden nieuwe opgestuurd, helaas zaten ook deze onder de inkt en waren ze ongelijk schoon gesneden. Misschien is een extra controle handig, want hier betalen mensen niet voor.
Duidelijk vermelden dat een ontwerp niet op overdruk moet staan.
Pluspunten
De kaarten die ik heb besteld voor mijn huwelijk zijn precies zo geworden zoals ik wilde. geweldig! Daarnaast ook super dat jullie voor de extra kaartjes die ik had besteld geen kosten hebben berekend. Ondanks het moeilijke vouwwerk en de vele mails met beschrijvingen zijn ze echt perfect geworden. Nu moet ik ze zelf nog in elkaar zetten maar het voorwerk is door jullie heel goed gedaan! dit is zeker een bedrijf die ik aanbeveel bij mijn kennissen kring als iemand kaarten nodig heeft.
Verbeterpuntende eerste keer was mijn grote kaart op een verkeerde papiersoort gedrukt, gelukkig was het de proefdruk en heb ik zelfs een gratis tweede proefdruk ontvangen. dus eigenlijk geen verbeterpunten :)
Pluspunten
Super dat jullie een paar extra enveloppen hebben meegeleverd! uitstekende service.
VerbeterpuntenIk kreeg wel 5 mailtjes over de status van de verzending. Dat was iets te veel wat mij betreft.
Pluspunten
Heel erg bedankt voor de hulp, met het 'maken' van mijn sluitsticker. Door jullie is ie precies geworden wat ik wilde.
VerbeterpuntenWat onduidelijkheid over verzenden naar afhaalpunt, bleek gewoon via brievenbuspost te gaan. Zou zaterdag afgehaald kunnen worden, kreeg het uiteindelijk dinsdag per post.
Pluspunten
Onze ervaring in het designproces van onze huwelijksuitnodiging: - Handige en complete papierwaaier met informatie! Heel handig om de papiersoorten echt eens vast te hebben. Bovendien gratis. - Duidelijk antwoord, binnen aanvaardbare tijd, via email bij vragen voorafgaande de bestelling. - Duidelijke aanleverspecificaties. - Website voorziet voldoende informatie om vlot door het bestelproces te gaan waarbij er gebruik gemaakt werd van meerdere designs (= superhandig) en meerdere afwerkingen. - Vriendelijk en behulpzaam telefonisch contact bij vragen na ontvangen proefdruk. - Fantastische kwaliteit van het eindresultaat. Héél mooi gecacheerd, perfecte printkwaliteit en foliedruk! Kortom een aanrader! Wij bestellen hier zeker nog :-)
VerbeterpuntenNa de bevestiging van de proefdruk was het wat onduidelijk wat het verder verloop was. Maar enkele dagen later kregen we de track&trace code en was het duidelijk dat de bestelling onderweg was! Ondanks de fantastische kwaliteit waren er toch enkele uitnodigingen met een defectje. Van de 275 uitnodigingen waren er: - 5 verkeerd gecacheerd (voorkant ondersteboven ten opzichte van de achterkant) en dus volledig onbruikbaar - 4 waar er een soort van roller gepasseerd was rondom rond de kaart, onaangenaam maar in extremis bruikbaar - een 10-tal vertoonden een klein inkt-vlekje, meestal heel klein, door de band bruikbaar maar voor een huwelijksuitnodiging zijn we kritisch ;-)
Pluspunten
Goede service en zeer tevreden over het resultaat.
Enveloppen assortiment
Pluspunten
Goed bereikbaar, vriendelijke service, snelle levertijd en goed resultaat. Wij zijn erg tevreden!
Pluspunten
Zeer goede service en erg tevreden over het resultaat. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen voor het drukken van geboortekaartjes.
Hoefzijde 43712
3961MX Wijk bij duurstede
Hier vindt je reviews van klanten die bij De KaartenDrukkerij hebben besteld en de tijd hebben genomen om hun ervaring te delen.