Pluspunten
Achter de chat zitten echte mensen die echt advies kunnen geven en verstand van zaken hebben. Goed meedenken. Misschien niet de goedkoopste, wel de enige die een met iets ingewikkeldere print opdracht prima wist af te ronden. Fijne service met de proefdruk.
VerbeterpuntenAls order is geplaatst met opmerkingen, mag je daar best even op reageren.
Pluspunten
Had een mail gestuurd met een vraag, snel en goed antwoord gehad. Wij waren ook erg blij met de papierwaaier en konden zo een goede keuze maken voor het drukken van de kaarten. Zowel de proefdruk als de gehele bestelling erg snel geleverd!
VerbeterpuntenUploaden bestanden meerdere opties
Betere afwerking van de kaart + snellere levertijd + competitievere prijs.
Pluspunten
Een prachtig resultaat voor een betaalbare prijs. Voor de geboortekaartjes van ons zoontje, waarvan we twee varianten wilden laten drukken, heb ik dagenlang alle sites vergeleken. De kaarten drukkerij was niet alleen de goedkoopste, maar ook de snelste. De kaartjes waren volledig naar wens. Prachtige kwaliteit! Volgende keer bestellen wij opnieuw bij jullie!
Verbeterpunten/
100% afwerking. Sommige kaartjes gaven een klein kleurverschil weer aan de rand van de kaart. Ik neem aan dat dit met de gouden folie afwerking te maken had. 95% van de kaarten waren mooi afgewerkt!
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over het bedrijf. Ik heb een paar jaar geleden besteld en sinds die tijd zijn er meer papiersoorten en drukopties bij gekomen. De levering is snel en de kwaliteit is top! Een aanrader dus!
VerbeterpuntenIk hoop dat de collectie papiersoorten blijft groeien. Misschien kunnen jullie video's plaatsen over de ontwerpspecificaties voor speciale drukopties (oudfolie, pregen, zit op kraft etc)
Pluspunten
Snelle en duidelijke reacties! Zijn behulpzaam en helpen je zo ver ze kunnen! Goede prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Echt super tevreden over de levering van het prachtige product! Bedankt!!!
Pluspunten
Hele duidelijke site, je ziet wat je bestelt, proefdruk komt snel, duidelijke instructies wat je daarna moet doen. Geweldig dus!!
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
Snelheid. Na bestelling kregen we de kaartjes de volgende dag binnen. Kwaliteit is top en communicatie duudelijk.
Pluspunten
Netjes afgehandeld als iets niet klopte
VerbeterpuntenOver de hoeveelheid wat je besteld voor t ontwerp als je meerdere documenten wilt afdrukken met een visitekaart of dergelijke want de prijs verdubbeld maar t aantal kaartjes blijft hetzelfde! Achteraf een stuk duurder uit dan verwacht en minder oplages!
Pluspunten
Tja gewoon goed, en al jaren tevreden.
Geen mogelijkheid om een tweede (betaalde) drukproef te krijgen. Met als gevolg dat de “eigen” interpretatie door uw medewerkers tot een onbruikbaar resultaat heeft geleid. De hele order staat bij het oud papier.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Hoefzijde 43712
3961MX Wijk bij duurstede
Hier vindt je reviews van klanten die bij De KaartenDrukkerij hebben besteld en de tijd hebben genomen om hun ervaring te delen.