Pluspunten
Duidelijke website met volledige informatie en duidelijke instructies. Zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding.
Pluspunten
Zeer vriendelijk aan de telefoon. Drukwerk was prachtig. Fijn dat de optie bestaat van een gratis proefdruk.
VerbeterpuntenReageren op de mail.
Pluspunten
Goede kwaliteit en netjes
Pluspunten
Duidelijke site waarop alle nodige informatie te vinden is. Levering is snel en kaartjes zien er schitterend uit. Prijs viel me ook mee.
Pluspunten
Snel en helemaal in orde toegekomen.
VerbeterpuntenAls er een vraag wirdt gesteld met de bestelling graag asap even bevestigen of de vraag lukt ja of nee. Nu wist ik pas dat het in orde was met men post open te doen. Toch dik in orde!
Pluspunten
Snelle levering, mooie drukkwaliteit Reageerde snel op mijn vraag over aanleveren bestand
Pluspunten
Mooie kaartjes, gemaakt met moderne techniek. Veel papiersoorten om uit te kiezen.
VerbeterpuntenBij meerdere bewerkingen voor één kaartje zouden totale levertijden duidelijker vermeld moeten worden. Nu moest ik 4 dagen wachten op mijn geboortekaartjes. Personeel aan de telefoon zou bij offerte aanvraag behulpzamer kunnen zijn, ipv naar de website te verwijzen. Er is een reden dat ik bel en niet de website gebruik...
Pluspunten
Heldere communicatie via de mail over de bestelling. Super snelle levering. Kwaliteit van de print is echt heel goed!
VerbeterpuntenMisschien iets duidelijkere uitleg over een proefdruk en hoe je een definitieve versie opstuurt. (Achteraf heel simpel, maar via de site een beetje onduidelijk)
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle service
VerbeterpuntenOp de website is het soms wat ingewikkeld als je meerdere drukwerk combinaties wil toevoegen hoe het precies te werk gaat. Makkelijk zou zijn als je bijvoorbeeld de opties erbij kan toevoegen als de basis is besteld.
Pluspunten
Geen negatieve punten te benoemen. Zeer goede service, zeer goede hulp en uitleg en hele snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenHet heeft bijna drie weken geduurd voordat mijn bestelling uiteindelijk arriveerde. Hierdoor heb ik de deadline gemist waarvoor ik het promotiemateriaal nodig had. Ondanks dat ik de ansichtkaarten heel mooi vind geworden, is dit voor mij een reden om de volgende keer ergens anders mijn kaarten te bestellen.... helaas :(
Pluspunten
Geweldig snelle service en hoge kwaliteit kaarten voor een schappelijke prijs. Helemaal tevreden!
Pluspunten
gewoon goed
Pluspunten
heldere website, mooie kwaliteit papier en een hele snelle service! Binnen een dag een proefdruk!
Pluspunten
Makkelijke website
VerbeterpuntenCommunicatie van telefoon afdeling, niet in staat om mee te denken of oplossingsgericht te werken.
Pluspunten
Super snel en correct. Heel tevreden over het resultaat!
Hoefzijde 43712
3961MX Wijk bij duurstede
Hier vindt je reviews van klanten die bij De KaartenDrukkerij hebben besteld en de tijd hebben genomen om hun ervaring te delen.