Pluspunten
snelheid van levering en prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenBestelling werd niet helemaal correct afgeleverd. Er ontbreekt een gedrukt bestand, aantal van een ander bestand was het aantal naar beneden afgerond.
Wij zijn een tussenpersoon en dan zou het fijn zijn om op een andere manier zaken te doen.
Pluspunten
Goede kwaliteit, aardige prijs
Pluspunten
snelle levertijd, goed nakomen van afspraken.
Pluspunten
Veel keuze voor een mooie prijs en heel vlot en mooi uitgevoerd.
VerbeterpuntenDe website zou een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt kunnen worden. De vormgeving ziet er wat verouderd en doe-het-zelf uit. Ook is het aangeven van aantallen een beetje onduidelijk met twee vakjes en een verschil tussen stuks en oplage.
Pluspunten
Super professioneel! Een dikke 10
We wilden de nabestelling met spoed maar ze zijn er nog steeds niet.
Pluspunten
We hebben ons eigen ontwerp voor het geboortekaartje van onze dochter hier laten drukken. De informatie op de website was duidelijk, heel fijn dat we gratis een sample van alle kaartsoorten konden aanvragen, en ook prima service ervaren toen het formaat en papiersoort van de eerste proefdruk toch niet helemaal was wat we hadden gehoopt. Zou ze zeker aanbevelen.
Pluspunten
Het pakketje wat je kunt aanvragen met papiersoorten is ideaal. Verder ben ik super tevreden over het resultaat van het drukwerk. Verschillende items laten drukken, niet altijd de eenvoudigste ontwerpen. Maar altijd weer heel blij als het drukwerk op de mat valt. Naast de goede drukwerk kwaliteit scoren jullie ook zeker pluspunten met de service. Ik ben nog steeds iedere keer tevreden en kom zeker weer terug!
VerbeterpuntenEigenlijk niet veel aan te merken. Het enige wat een aandachtspuntje zou kunnen zijn/worden is de levertijd. Waar je nu spoedleveringen voor een meerprijs hebt, kun je daarin misschien versnellende levering in het algemeen doen. Maar goed, is dat realistisch? Dat is de vraag... We worden simpelweg verwend met de super snelle service van webshops.
Pluspunten
Mooie kwaliteit papier, en snelle levering
Pluspunten
Werkt gewoon goed, je kan ook zonder account een order plaatsen wat ik al zeer prettig ervaar.
VerbeterpuntenOp dit moment geen, ga zo door
Pluspunten
Snelle levertijd en de kwaliteit en prijs zijn erg goed.
Pluspunten
Snelle respons op vragen, snelle levering. Snelle aanpassing voor verkeerde opgave na mail contact.
VerbeterpuntenOp site duidelijker aangeven hoe de formaten aangegeven worden. Was mij niet duirect duidelijk.
Pluspunten
Heel erg tevreden over kwaliteit van drukwerk. Snelle levering. Goede info op de site ter voorbereiding.
VerbeterpuntenIk heb een kaartje laten drukken van (gevouwen) 12x10cm en enveloppen erbij besteld van 12x12cm. Dit past eigenlijk net niet. Ik neem dat jullie niet kwalijk (is immers vrij logisch en had het dus zelf kunnen weten) maar het zou mooi zijn geweest als julie het nog even hadden gecheckt, of bij de beschrijving van de enveloppen vermelden dat ze geschikt zijn voor kaarten tot 11,7 bij 11,7 of zo.
De afwerking stelt me vaak teleur. Ook kwam de kwaliteit van mijn laatste bestelling niet overeen met de proefdruk. Er is eigenlijk bijna altijd wel iets waardoor ik niet 100% tevreden ben. Dan moet ik dit communiceren en als ik compensatie krijg moet ik wachten op een nieuwe levering. Het zou meteen goed moeten zijn.
Hoefzijde 43712
3961MX Wijk bij duurstede
Hier vindt je reviews van klanten die bij De KaartenDrukkerij hebben besteld en de tijd hebben genomen om hun ervaring te delen.