Pluspunten
Prima kwaliteit en afhandeling
Pluspunten
meedenken bij het aanleveren van de opdracht
Pluspunten
Duidelijke website Prijzen direct goed duidelijk Veel keuze en toch overzichtelijk Ontzettend snelle levering: binnen 24 uur
VerbeterpuntenKleurbasis duidelijker omschrijven: RGB of CYMK
Pluspunten
snel, duidelijk GEEN reclame op het drukwerk! Snelle site. En niet geheel onbelangrijk, niet duur.
Pluspunten
Goede, snelle levering. Duidelijke informatie op de website en papierwaaier, waardoor we snel aan de slag konden met het ontwerp.
VerbeterpuntenWe vonden bestellen zonder eerst met personeel te spreken wel een beetje spannend als eerste keer. Het ging gelukkig goed.
Pluspunten
Heel erg positieve ervaringen met de Kaartendrukkerij! Goede kwaliteit, aantrekkelijk geprijsd, behulpzame medewerkers die duidelijk en snel reageren op vragen. Heb al meerdere keren dingen besteld, en toen de laatste keer het niet geleverd werd door de post, hebben ze het zonder problemen meteen opnieuw gedrukt en verstuurd zodat ik het nog op tijd had - petje af voor deze goede service!
Pluspunten
Geweldig drukwerk en mooie extra toepassingen voor een perfecte prijs!
Pluspunten
Ik ben blij verrast met de snelle levering en het resultaat van mijn bestelling. Na de proefdruk werden mijn op- en aanmerkingen allen correct behandeld en binnen 2 dagen was de levering een feit. Dank voor jullie goede service!
Pluspunten
Snelle levertijd als daarom wordt gevraagd.
VerbeterpuntenKaartje moest ik op 3mm uitsnijden, vervolgens helaas (na aanpassingen) nog steeds een lelijke witte rand om de kaart.. erg jammer!
Pluspunten
Levert als beloofd en is volledig transparant
Pluspunten
Duidelijke specificatie van digitaal kaartformaat op website. Goede prijs, snelle levering.
VerbeterpuntenGeef op de website vooraf aan het bestellen hoe zwaar en kaart+ envelop is/wordt, ivm frankering. 20 gram is de limiet voor 1 postzegel. Bied de mogelijkheid voor een proefdruk zonder verdere verplichtingen.
Pluspunten
Snelle levering, sneller dan aangegeven. Goede prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenAchteraf betalen middels factuur voor bedrijven. De drukkwaliteit mag nog iets scherper. Overige mogelijkheden zoals stansen e.d.. aangeven bij bestelling
Pluspunten
Goed geholpen bij het adviseren om de ons idee goed gerealiseerd te krijgen.
VerbeterpuntenBij 2 losse bestelling orders niet door elkaar gooien. Heb 2 verschilende stappels ontvangen maar vond toch nog de verkeerde uitnodiging tussen de stappels.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie.
Pluspunten
De prijzen van de beloofde diensten zijn gunstig, je krijgt papierstalen toegestuurd. Bij een vraag/opmerking aan hun kant namen ze direct contact met me op. Helaas werd mijn vraag (interpretatie formaat versus prijs) bij 2x navragen nog steeds niet beantwoord. Geboortekaartjes 75 stuks besteld, 63 ontvangen. Van de 63 prints waren er 24 misgedrukt! Enveloppen zijn ze vergeten mee te sturen!
VerbeterpuntenBeetje professionaliteit in de controle vh gemaakte werk zou wenselijk zijn.
Pluspunten
Duidelijke site met goede prijs. Proefdruk was verkeerd door onduidelijke beschrijving, maar na telefonisch contact is het helemaal goed gekomen.
VerbeterpuntenEnkele kaart bevat lichte inktstreep waar dat niet hoort, maar we zijn hier niet door in de problemen gekomen.
Pluspunten
De gratis papiersample is heel fijn om te hebben, en er zijn veel mooie papiersoorten. Nadat de proefdruk een verkeerde papiersoort bevatte werd aangeboden om een nieuwe proefdruk te versturen (hier hadden we helaas zelf geen tijd meer voor).
VerbeterpuntenMeer betrokkenheid bij de wensen van de klant. Mijn verzoek om advies per e-mail werd slechts beantwoord met links naar de website. Mede hierdoor ben ik achteraf niet geheel tevreden met de door mij gekozen papiersoorten. Op een extra verzoek voor vouwlijnen werd niet gereageerd. Ook wat meer aandacht voor detail en vakmanschap. De vouwlijnen in een ander document werden allemaal in dezelfde richting aangebracht en niet, zoals verzocht, in zig-zag.
Drukwerk was net wat vlekkerig, had wellicht met het type papier te maken wat een soort streepjes in zicht heeft maar als dat soort advies er dan bij kan staan dan houd je daar nog meer rekening mee..
Hoefzijde 43712
3961MX Wijk bij duurstede
Hier vindt je reviews van klanten die bij De KaartenDrukkerij hebben besteld en de tijd hebben genomen om hun ervaring te delen.