Pluspunten
Eenvoudig om kaartformaat te selecteren en files te uploaden. Dit was in paar minuten geregeld, en proefdruk was de dag erna binnen! Ook scherpe prijzen, kosten waren lager dan ik vooraf had ingeschat.
VerbeterpuntenBetere afbeeldingen van de verschillende papiersoort bij het bestelmenu
Pluspunten
Goede service!
Verbeterpuntenlevertijd zou nog iets sneller kunnen omdat er spoed achter zat
Pluspunten
Snel, goede prijs/kwaliteitverhouding.
VerbeterpuntenE-mailverkeer is snel, maar kan iets professioneler.
Pluspunten
Fijn! Snel geleverd en geen problemen met aangeleverde ontwerp
VerbeterpuntenKaarten komen weliswaar met vouwlijn, maar is veel werk om 100 kaarten handmatig dubbel te vouwen. Misschien vouwbeentje o.i.d. meeleveren?
Pluspunten
Het ziet er echt fantastisch mooi uit.
Niet heel vriendelijk aan telefoon maar wel geholpen.
Ik zou graag na een proefdruk ook de mogelijkheid hebben om het formaat eventueel te wijzigen of de aantallen..
Te laat binnen gekregen door een technische fout, waardoor ik nu een enorme boze klant heb.
Pluspunten
Proefdruk geboortekaartje Snelle levering Enveloppen bij proefdruk geleverd
Pluspunten
top.
Verbeterpuntenik twijfelde of ik een proefdruk aan het bestellen was, vragen naar aantal exemplaren en aantal oplagen vond ik verwarrend en dit belemmerde het bestelproces. als er een live chat functie was, of een emailadres had ik om hulp gevraagd. vreemde website. gezien het lage bedrag heb ik het risico gelopen. gelukkig alles goed. maar wellicht haken anderen af..tip.
Pluspunten
Snelle, acurate dienstverlening tegen een prima prijs!
Pluspunten
Snelle reactie op berichten en duidelijke procedure wat betreft proefdruk
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie, kwaliteit is erg hoog, zeer veel opties en goed geprijsd!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snel en duidelijk antwoord op gestelde vragen.
Hoefzijde 43712
3961MX Wijk bij duurstede
Hier vindt je reviews van klanten die bij De KaartenDrukkerij hebben besteld en de tijd hebben genomen om hun ervaring te delen.