Pluspunten
Eerste kennismaking: voor herhaling vatbaar! Prettig ook dat je 2 afbeeldingen binnen 1 druk kan tegen kleine verhoging
Pluspunten
Geweldig! Proefdruk was er na 1 dag en met een eenvoudige bevestiging de rest van de bestelling ook!
Pluspunten
Heldere informatie op de website en ook telefonisch bereid om korte vragen (van een amateur-photoshopper) te beantwoorden. Snel en gemakkelijk. Dit waren de save the date kaarten, over een half jaar bestel ik hier ook de daadwerkelijke uitnodigingen.
VerbeterpuntenHet bedrijf is niet zeer kritisch op eigen materiaal, dat zou ik anders doen. Bijv. de proefdruk was prima, de daadwerkelijke kaarten hadden een kleine fout in scherpte van een kleurlijn. Eén proefdruk was duidelijk fout geprint en toch verstuurd (na reactie werd dit overigens direct opgelost).
Pluspunten
Goede communicatie en heel snel en mooi geleverd
Verbeterpunten-
Pluspunten
Supersnel in reactie en levering!
VerbeterpuntenBij mijn bestelling was niets gedaan met een verzoek in de opmerkingen box, waar ik wel van uit was gegaan. Verder top bedrijf!
Pluspunten
Snelle, goede levering.
Pluspunten
Duidelijke communicatie, er wordt precies aangegeven wanneer je wat verwacht en wanneer wat ingevuld moet worden.
Pluspunten
Ontzettend snelle levering! Dinsdagavond besteld, donderdag proefdruk in huis, zaterdagochtend de definitieve drukken in huis. Ook erg fijn dat bij een kleine oplage veel verschillende versies mogelijk zijn!
Pluspunten
In alle eerlijkheid: een buitengewoon plezierige en overzichtelijke site. Alles was eigenlijk wel in orde, alleen werd er maar de helft van de bestelling afgeleverd. Onafhankelijk van het feit af men dit gaat corrigeren, blijft dat vervelend.
VerbeterpuntenHet aantal mailtjes ter bevestiging van e.e.a. zou wel wat minder mogen. Het lijkt ook goed om de teksten van die emails nog eens tegen het licht te houden. Wat te zeggen van een zin als: MOCHT U ONS TELEFONISCH WILLEN SPREKEN (hier ontbreekt ook nog een komma) DAN KUNT U ONS BELLEN....
Pluspunten
Snelle levering en niet duur. Ik had verschillende ontwerpen besteld. Bij levering bleken er van elk ontwerp een paar kaarten extra gedrukt te zijn.
VerbeterpuntenIk snapte niet goed hoe er in de templates was omgegaan met de 3mm rand en hoe ik dan het best de templates kon gebruiken. Bij de proefdruk bleek dat ik het verkeerd begrepen had. Gelukkig geen probleem om het aan te passen.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
Topservice! Uitstekenden communicatie en snelle levering. De kwaliteit van het drukwerk is super.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
bestellen gaat vrij soepel, levering ging snel, product is mooi
Pluspunten
scherpe prijs, snelle levering, kwalitatief goed product
Pluspunten
Snelle levering, gemakkelijke website en instructies
Hoefzijde 43712
3961MX Wijk bij duurstede
Hier vindt je reviews van klanten die bij De KaartenDrukkerij hebben besteld en de tijd hebben genomen om hun ervaring te delen.