Pluspunten
Zeer snelle levering. Fijn dat er een uitgebreid pakket met papiersoorten werd toegestuurd.
VerbeterpuntenIk ontving een proefdruk die echt super slecht was van kwaliteit. Ik was verbaasd dat dit mij was toegestuurd. Huh? Vonden zij dit zelf goed genoeg? Gebeld om te klagen, maar moest zelf terugbellen om te vragen naar de follow-up. Ik kreeg een nieuwe proefdruk die beter was. Ik had het fijn gevonden als de medewerkers iets klantgerichter waren geweest en mij pro-actief hadden teruggebeld met tekst en uitleg. Eind goed al goed.
Pluspunten
Snelle levering en redelijke kwaliteit
VerbeterpuntenNiet het goede aantal geleverd. We hebben te veel van 1 bepaalde kaart gekregen. Dit is niet vervelend natuurlijk. Maar het komt niet nauwkeurig of proffesioneel over. De website is erg raar op zowel MacBook, Windows computer als telefoon werkt de website niet goed. Dit maakt bestellen lastiger. Ook is de website om sommige punten onoverzichtelijk
Pluspunten
Gratis samples, gratis proefdruk en snelle levering.
VerbeterpuntenOp de kaart samples staat geen bedrijfsnaam of url. Wij moesten heel diep graven om te achterhalen welk bedrijf ons de samples ook alweer gestuurd had :)
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt. Retour zending van een stropdas is goed verlopen en geld keurig teruggestort.
VerbeterpuntenEr was weinig communicatie; geen berichtje dat mijn retourzending was ontvangen, en ik kon een order die niet door de brievenbus kon niet tracken.
Pluspunten
Snel geleverd, duidelijke communicatie over voortgang.
Pluspunten
Snelle levering van papierwaaier en daarop volgende de door mij bestelde proefdruk. Goede kwaliteit van papier en druk.
VerbeterpuntenEnkele vragen in het bestelproces waren wat onduidelijk. Bijv. Zijn twee pdf's voor 2 één design nu één of twee ontwerpen?
Pluspunten
Snel & betrouwbaar
Pluspunten
ze hebben een mooie geboortekaart geprint. het aanleveren is duidelijk, de proefdruk is snel in huis en bij vragen krijg je snel en duidelijk antwoord.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering en fijne updates tussendoor. Bedankt!
Pluspunten
Makkelijk benaderbaar voor vragen, duidelijke omschrijving van wat nodig is om tot drukken over te gaan. Goede service, snelle levering. Fijn dat er een proefdruk besteld kon worden waarna aanpassingen gedaan kunnen worden. Ook fijn dat meerdere ontwerpen voor een kleine meerprijs (tov concurrenten) besteld kunnen worden. Een zijde zwart-wit scheelt ook in de kosten. Daarnaast vind ik het een grote plus dat er geen vervelende reclame voor bedrijf op de kaart komt, wat ik wel bij concurrenten heb gezien.
VerbeterpuntenNa uploaden van de definitieve versie, was even onduidelijk dat onze kaart daadwerkelijk in productie was genomen. Een telefoontje bracht snel helderheid, maar dit kan wellicht in een bevestigingsmail worden verduidelijkt.
Pluspunten
Pluspunten
Supersnel, vriendelijke medewerkers, nette afwerking en topkwaliteit!
Pluspunten
Ondanks dat ik een "normale" bestelling had geplaatst met een levertijd van 3 dagen, was het binnen een dag al verzonden.
Pluspunten
Snel Duidelijke site Kwaliteit Goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Snelle levering ook naar België. Prijs/kwaliteit zit dit zeker goed.
VerbeterpuntenWitte drukinkt op kraftkarton bedrukken.
Pluspunten
Heel erg snel, super
VerbeterpuntenDe kleur van de print aan de voorkant is heel anders dan aan de binnenkant. Op deze manier zou ik mijn order niet plaatsen.
Pluspunten
Snelle levering en uitstekende kwaliteit.
Pluspunten
- Eenvoudig en snel papierwaaier aanvragen waarop goed te zien is wat de mogelijkheden, kwaliteit etc van het papier en drukwerk zijn. Geweldig! - Er is veel mogelijk wat betreft maten en drukwerk. Het uploaden van eigen ontwerp ging simpel - Snel na de bestelling al een proefdruk gekregen. Daardoor kleine aanpassingen gedaan die het uiteindelijke product erg verbeterde. - Mailcontact verliep snel en de informatie was goed.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering en snel antwoord op vragen.
Hoefzijde 43712
3961MX Wijk bij duurstede
Hier vindt je reviews van klanten die bij De KaartenDrukkerij hebben besteld en de tijd hebben genomen om hun ervaring te delen.