Pluspunten
Snel, makkelijk en een goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik heb een uitnodiging (enkele kaart A6) laten drukken. Als beeldend kunstenaar ben ik vrij streng wat betreft mijn reproducties en zeer tevreden over het resultaat. Ben telefonisch vriendelijk geholpen door het personeel. Ik ga nu ook opdracht geven voor een visitekaartje :)
VerbeterpuntenIk heb geen track & trace code gekregen via de mail maar het pakketje is op tijd afgeleverd en helemaal goed aangekomen.
Pluspunten
Bedankt voor de mooie geboortekaartjes! Duidelijk proces.
Pluspunten
Mooi product, goed gedrukt en super snel in huis.
VerbeterpuntenIk werd direct geholpen aan de telefoon, maar voelde me een beetje dommig. Blijkbaar stelde ik een rare vraag, maar dit was de eerste keer dat ik drukwerk opvroeg dus vond dat ik wat vriendelijker geholpen mocht worden.
Pluspunten
Veel keus, vrij scherpe prijs, professionele upload formats.
VerbeterpuntenDe "gratis proefdruk" heeft wat mij betreft erg weinig zin. Ik wil na een proefdruk alles nog kunnen veranderen zoals papiersoort, kleuren, formaat etc. Ik zou liever een betaalde proefdruk hebben. Waarbij de kosten van de volgende gerelateerde bestelling in mindering gebracht worden.
Pluspunten
Colorspace begrijpt wat elk gedrukte ontwerp nodig heeft: een gedetalieerde website met veel duidelijke formaat en materiaal keuzes, een prima klanten service, de juiste kleuren, de juiste uitlijning, goede prijzen, en uiteindelijk alles netjes verpakt en super snel geleverd! Dank u wel Colorspace!
Pluspunten
VerbeterpuntenKwaliteit is abominabel! Er wordt geprint i.p.v. gedrukt. Drukinkt is niet dekkend en woorden zijn soms zelfs niet te lezen.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie over status van de bestelling. Ook de gratis proefdruk is erg fijn.
Pluspunten
Binnen 5 minuten een reactie ontvangen via de mail na een vraag. Flexibel! Snelle levering!
Pluspunten
Snelle service en levering van uitstekende kwaliteit. Communicatie en nazorg & garantie scoren iets lager omdat ik deze niet kan beoordelen.
VerbeterpuntenGraag nog een reactieveld voor aanvullende notes wanneer je een herziene versie gaat uploaden via WeTransfer.
Pluspunten
ben zeer tevrden over de kwaliteit en snelheod van levering... ook dat ik na goedkeuring ontwrrp toch nog nabestelling kon doen binnen de order.
Verbeterpuntende hoeveelheid vond ik niet duidelijk boeven de 500 kaarten dat ik beneden niet de hoeveelheid boven die 500 + moest invullen maar het totaal van 900 . en dit werkte niet bij de enveloppen...daar kreeg ik geen: meer dan 500 te zien...de lijst stopte bij 500, dus ik kon geen 650 bestellen of er de prijs van krijgen
Pluspunten
Overzichtelijke website Veel keus
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, accuraat.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Nadat ik vergeten was een bestand te uploaden bij de bestelling en een kaart vergeten was te bestellen, kreeg ik keurig een mailtje dat ik mijn bestand nog kon uploaden en de vergeten kaart kreeg ik er bij! Helemaal top! Mijn bestelling was binnen 3 dagen binnen.
VerbeterpuntenDe website is een beetje onhandig doordat de balk met opties bovenin erg veel ruimte inneemt. Dat gaat ten koste van de overzichtelijkheid.
Hoefzijde 43712
3961MX Wijk bij duurstede
Hier vindt je reviews van klanten die bij De KaartenDrukkerij hebben besteld en de tijd hebben genomen om hun ervaring te delen.