Pluspunten
Supersnelle levering!!
Pluspunten
Duidelijke producten Zeer snelle levering Goede communicatie Prachtig eindresultaat Goede prijs
VerbeterpuntenDe site iets duidelijker maken. Nu staan er zowel boven als onder brede stroken informatie waardoor je de producten niet zo overzichtelijk ziet. Met name informatie over een tweede proefdruk vond ik niet duidelijk, waardoor ik per ongeluk alle kaarten had besteld ipv nog een proefdruk. Gelukkig met een mailtje meteen opgelost.
Pluspunten
Snel geleverd, meer kaarten geleverd dan dat we besteld hadden!
Pluspunten
Mooie kaarten voor een goede prijs. Fijn om meerdere varianten van een kaart in één bestelling te kunnen plaatsen.
VerbeterpuntenAantal kaarten klopte niet; echter een te veel aan kaarten ontvangen, dus in die zin niet hinderlijk voor mij.
Pluspunten
Het was erg fijn dat de kaarten zeer vlot geleverd werden op het afgesproken tijdstip. De kwaliteit was ook prima.
VerbeterpuntenIk miste heel erg het afdrukvoorbeeld. Bij de proefdruk bleek er iets te zijn weggevallen. Ik heb het aangepast, maar toen bleek dat het nog steeds niet in orde was. Dus alle kaarten niet naar wens. Dat was een teleurstelling. Het was namelijk maar gokken voor mij hoeveel er weg zou vallen van de foto. Bij het uploaden van een nieuw bestand was het ook niet mogelijk om te vragen of ze daar naar wilden kijken.
Pluspunten
Direct en duidelijk. Geen onzin over extra aanbiedingen / producten om meer geld binnen te halen.
VerbeterpuntenBij onze proef versie was de rand van de kaart lichtelijk beschadigd. Misschien idee om het te vervoeren in bubbeltjes papier.
Pluspunten
was blij karton te vinden om op te drukken! dat kun je niet veel vinden. Kreeg ook snel een sample pack binnen. Heel fijn. En de service was snel en goed.
VerbeterpuntenVormgeving van de site is wel OK, maar van het Sample pack niet. Daar kun je een vormgever een mooie klus voor geven. De bedrijfsnaam staat er niet eens op. Ik maak nu zelf een mapje maken zodat als ik het tussen mijn andere papier samples zet, nog weet dat het van jullie is. Ik denk dat jullie hier klanten mislopen. Verder de bedrijfsnaam niet helder. Ik koop bij Kaartendrukkerij maar krijg mails over Colorspace.
Pluspunten
Bij de Kaartendrukkerij snappen ze wat SERVICE betekent. Dit uit zich in de uitgebreide keuzemogelijkheden in papiersoorten en -formaten en bijbehorende enveloppen, gebruiksgemak van de website en gemak van uploaden bestanden. Daarnaast snapoen ze de bedoeling van de ontwerpen (in mijn geval hoefde ik niet zelf een rand van de gevouwen kaart af te snijden, dit hadden zij al voor mij gedaan...)
VerbeterpuntenGa vooral op deze manier door, jammer dat ik jullie niet eerder 'ontdekt' heb, dan waren er al veel meer opdrachten bij jullie neergelegd...
Pluspunten
Goedkoop, snel en prima kwaliteit. Proefdruk snel ontvangen, aangepast en volledige levering ook snel en goed ontvangen.
VerbeterpuntenOp enkele kaarten (3 of 4 van de 200, dus niet echt een probleem) zaten (kleine) inktvlekken of vegen.
Pluspunten
We hadden verwacht de kaarten na 3 dagen te krijgen maar is dezelfde dag van bestelling al verstuurd en volgende dag in huis.
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit. Goede service en scherpe prijs. Een aanrader.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Snel, makkelijk, betrouwbaar en goede communicatie.
Pluspunten
Snel, duidelijk en goede prijs. Makkelijk bestanden versturen. Gratis proefdruk.
VerbeterpuntenBeginnersfoutje in de kaart (rood correctiestreepje onder een woordje) werd niet actief gemeld. Met proefdruk netjes gecorrigeerd.
Pluspunten
Snelle levering, gunstige prijzen, ideaL voor drukken eigen ontwerp
VerbeterpuntenMeer bestandstypen toestaan
Pluspunten
VerbeterpuntenKijk voortaan voor het afdrukken van de kaart of het ontwerp wel klopt.
Goedemorgen, Ik heb gezien dat u 1 kaart heeft besteld die wij netjes voor u hebben gedrukt en verstuurd. Begrijp ik nu goed dat u ons verantwoordelijk houdt voor de opmaak- en tekstfouten in uw ontwerp?
Er zitten wat inconsistenties in de website met de zwaarte van het papier. Bij het bestellen van de visitekaartjes stond 300grs, bij de toelichting op het papier stond 350grs. Dit kwam ik een paar keer tegen, voor diverse papiersoorten.
Pluspunten
Zelfs naar België met een feestdag ertussen supersnelle levering (besteld 31/12/2015 om 11.45u, geleverd 02/01/2016 om 9.45u) Super!
VerbeterpuntenPrijs niet de allerbeste, maar prijs viel voor ons in het niet door besproken positieve punten!
Pluspunten
Super kwaliteit: ik werk Wekelijks met drukwerk dus dat zegt genoeg. Heel snel, proefdruk en heldere tracking. Wij zijn fan
Verbeterpunten-
Pluspunten
Makkelijk bestellen, mooie papiersoorten
VerbeterpuntenKleuren minder mooi dan bij andere drukkerij, daarom bij andere drukkerij uiteindelijk de definitieve kaartjes besteld
Pluspunten
snelle levering, snel in antwoorden op vragen, goede kwaliteit, fijn dat ze gratis stalen sturen zodat je echt ziet wat je kiest
Verbeterpuntengeen
Hoefzijde 43712
3961MX Wijk bij duurstede
Hier vindt je reviews van klanten die bij De KaartenDrukkerij hebben besteld en de tijd hebben genomen om hun ervaring te delen.