Pluspunten
Het drukwerk ziet er netjes uit
VerbeterpuntenDe administratie is een chaos. > Verkeerde kaart als proefdruk; > kaarten op verkeerd ordernummer gedrukt > complete opdracht vergeten uit te voeren Hierdoor is de snelheid van levering bedroevend slecht Totaal oordeel is dan ook zwaar onvoldoende
Pluspunten
I am very happy with Jan's communication and services. The product is very good.
VerbeterpuntenIt would be nice to have more customizable folding options (if possible).
Pluspunten
Snelle levering, goed werk geleverd.
Pluspunten
Erg snelle reacties en goede hulp. Mooie kaartjes en kwaliteit. Goede prijs/ kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenVoor een leek zoals ik zijn sommige omschrijvingen voor aanlevering niet geheel duidelijk. Maar verder geen verbeterpuntrn!!! Echt heeel blij met het geboortekaartje voor onze dochter!
Pluspunten
Snel, goedkoop en prima kwaliteit.
VerbeterpuntenMag wel iets persoonlijker in de communicatie op de website. En betere GUI.
Pluspunten
Jullie komen je afspraken na, door een snelle service te bieden. De proefdruk die jullie aanbieden is een mooi service, erg handig! De prijzen die jullie hanteren maken het erg aantrekkelijk om bij jullie te bestellen. Jullie komen op mij betrouwbaar over, de volgende keer dat ik weer wat bestel is het zeker weer via jullie!
VerbeterpuntenUitleg op de website mag wel iets beter. Zo kon ik als 'leek' niet goed vinden hoe het uploaden van een kaart in zijn werk gaat. Website kan ook iets overzichtelijker.
Pluspunten
Snelle levering, prettige communicatie
VerbeterpuntenHoewel overgrote merendeel van de bestelling naar volle tevredenheid was. Waren bij enkele enveloppen de adressen er scheef op geprint.
Pluspunten
Super levering! Ontwerp geleverd zoals verwacht! Binnen 1 dag proefontwerp in huis en 2 dagen later de gehele bestelling!
VerbeterpuntenDuidelijker vermelden dat er geen enveloppen bij zitten, of deze optie bij de bestelling aan kunnen vinken.
Pluspunten
doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen
Pluspunten
1ste bestelling, alles heel correct en volledig binnen verwachting. Hele snelle levertijd en kwalitatief afgewerkt. Ik ben heel tevreden, hartelijk dank!
Pluspunten
Ik heb het kaartje op tijd ontvangen.
VerbeterpuntenQua materiaal iets betere beschrijving geven (zoals aantal grams papier) om teleurstelling te voorkomen.
Pluspunten
Prima communicatie, mooi drukwerk en snelle levering voor een goede prijs!
Pluspunten
Ik kreeg de bestelling zeer snel binnen.
VerbeterpuntenIk had 50 ex. Besteld maar heb er meer gekregen volgens mij
Pluspunten
prijs/ kwaliteit
Verbeterpuntende website kan wat duidelijker..met name het uploadproces ná betaling is niet duidelijk toegelicht
Pluspunten
Heel fijn dat we gratis proefdrukken van te voren kregen en dat we ook van te voren een gratis papierwaaier konden bestellen. Ook een groot plusplunt dat onze kaarten zo snel gedrukt en thuisbezorgd werden.
VerbeterpuntenDe enveloppen die wij in dezelfde papiersoort als de kaarten hadden besteld zagen er qua papier heel anders uit dan het papier waar de kaarten op gedrukt waren. Dit is niet echt een probleem, maar misschien is het goed om dit op de site te vermelden.
Pluspunten
Snel, makkelijk, goedkoop
Pluspunten
VerbeterpuntenNiet alle kaarten zijn even goed gesneden
Pluspunten
Gratis papier waaier. Gratis proefdruk. Snelle reacties en verzending.
VerbeterpuntenOnduidelijk of Colorservice en Kaartendrukkerij hetzelfde zijn. Leidt tot verwarring en vertraging bij versturen van bestanden met WeTransfer.
Hoefzijde 43712
3961MX Wijk bij duurstede
Hier vindt je reviews van klanten die bij De KaartenDrukkerij hebben besteld en de tijd hebben genomen om hun ervaring te delen.