Pluspunten
Een hele goede prijs kwaliteit verhouding met duidelijke en snelle communicatie. Met daarbij genoeg keus en variatie in assortiment.
Pluspunten
Snelle service tegen goede prijs! Geen topkwaliteit drukwerk maar voor de voordelige prijs een meer dan prima eindresultaat! Volgende keer weer...
Pluspunten
Supersnelle service, goede kwaliteit papier. Fijn dat proefdruk mogelijk was. Prijs verreweg de laagste die we konden vinden, maar het gaat naar mijn idee niet ten koste van de service of kwaliteit.
VerbeterpuntenWellicht kan aangegeven worden dat er een deel van de rand van de kaart afvalt (dit moesten wij aanpassen na de proefdruk). Maar het was niet echt een probleem bij ons, omdat we een proefdruk hadden. (Ofwel laat altijd een proefdruk maken!)
Pluspunten
Snelle levering van proefdruk, en steeds snelle levering van de bestelling (sneller dan afgesproken bij bestelling). Hoge kwaliteit van de kaarten en enveloppen. Ziet er allemaal erg strak uit. Erg enthousiast ook over de adresetiketten! Communicatie via email verloopt meestal erg snel en duidelijk, e.g. als extra informatie over afmetingen gewenst is.
VerbeterpuntenEen van de twee reeksen inlegvellen was minder goed gedrukt en/of afgesneden. Bij 6 van de 35 vellen was de tekening boven deels afgesneden, en bij 6 vellen was de tekening en tekst links deels afgesneden. Nochtans was de andere reeks inlegvellen (bijna identiek ontwerp - en dus afmetingen) wel perfect gedrukt en gesneden.
Pluspunten
Snelle levering! Snelle proefdruk! En bij het zien van proefdruk was het super makkelijk om te wijzigen!
Pluspunten
Goed product, snelle levering.
Pluspunten
Snel en altijd netjes
VerbeterpuntenDe spoedlevering kost een dag extra, omdat het verzenden ook tijd in beslag neemt. Begrijpelijk natuurlijk, maar kan iets helderder gecommuniceerd. Er staat: wordt dezelfde dag verstuurd, maar dat betekent volgens mij: wordt dezelfde dag aan de bezorger overgedragen. Fsc aanbieden?
Pluspunten
Ontwerp volledig vrij. Ook geen vervelende regeltjes van 'gedrukt door...' etc. Ontwerpen werkt, zeker voor een browser app goed.
VerbeterpuntenBij het 3D tonen van een kaart is het niet mogelijk (of mij niet gelukt) de binnenzijde 180 graden te draaien zodat je de tekst in preview mode niet op zijn kop hoeft te lezen. Het werkt uitstekend, maar de eerste keer is de koppeling tussen hetgeen je hebt ontworpen en hetgeen geprint wordt wat vaag, je hoopt maar dat dat goed komt.
Pluspunten
Papierwaaier! Super luxe dat je dat zo netjes krijgt.
VerbeterpuntenTelefonisch contact mogelijkheid zou best fijn zijn, maar ja je betaald niet voor niks bij jullie minder dan bij de concurrent.
Bedankt voor jullie reactie. We zijn natuurlijk wel degelijk telefonisch te bereiken. Onze contactgegevens staan op meerdere pagina's vermeld, o.a.: http://www.dekaartendrukkerij.nl/service/about/
Pluspunten
De levering is altijd snel. Ik ben erg tevreden over de kleuren en de kwaliteit. Wanneer er een probleem is wordt er naar een oplossing gezocht.
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Pluspunten
Goede prijzen Snelle levering Behulpzaam
Pluspunten
Snelle levering, kwalitatief top.
VerbeterpuntenWebsite. Ook de nieuwe is een beetje gedateerd. Maar dat vind ik minder belangrijk dat het resultaat.
Nieuwe site is prima, maar procedure rond uploaden is niet echt mee-geinnoveerd, zou eenvoudiger moeten kunnen...
Pluspunten
De proefdrukken werden in plastic geleverd, aangezien de envelop verregend was, was dit erg goed. Zowel de drukproef als de gedrukte kaarten zijn snel geleverd. Kwaliteit zag er netjes uit
VerbeterpuntenDe prijzen van de kaarten met 'luxer' papier zijn iets aan de prijs
Pluspunten
De afdrukken zien er prima uit, mooie kwaliteit ik ben erg tevreden. Ontzettend snelle levering, en van te voren een proefdruk. Zeker een aanrader om bij deze firma te bestellen.
VerbeterpuntenDe communicatie was snel, kreeg dezelfde dag antwoorden op mijn vragen. Een vraag werd helaas niet beantwoord, ik heb twee maal gevraagd of de keuze die ik gemaakt had geschikt was voor fotokaarten. Kreeg wel een proefdruk de volgende dag en uiteindelijk was de kwaliteit top.
Pluspunten
snelle levering van goede kwaliteit
Pluspunten
Goede communicatie via de mail. Snelle reactie. Omdat de lay out van het kaartje nog niet op de vernieuwde website staat, was het even lastig hoe we aan een proefdruk moesten komen, kwam een duidelijk antwoord. De proefdruk zag er heel mooi uit!
Hoefzijde 43712
3961MX Wijk bij duurstede
Hier vindt je reviews van klanten die bij De KaartenDrukkerij hebben besteld en de tijd hebben genomen om hun ervaring te delen.