Pluspunten
VerbeterpuntenAfwerking kan nog net iets preciezer (kaart niet helemaal gecentreerd afgesneden)
Pluspunten
Super snel!!! en hele mooie kwaliteit!
Pluspunten
Prima service, ook tijdens persoonlijk contact via de e-mail. Snelle reactie op vragen en snelle levering na bestelling. Positieve ervaring voor de bestelling van onze geboortekaartjes. Enveloppen werden, heel handig, met de proefdruk meegestuurd, zodat je die alvast kan schrijven.
VerbeterpuntenGeen, alles was helemaal goed.
Pluspunten
Flexibel Bereid tot meedenken
VerbeterpuntenStuur een nette afbeelding(foto/scan) van het resultaat per email naar de klant. Geef een korte omschrijving van de papiersoorten die voor een leek duidelijk zijn (dik /dun, geschikt voor kleurenfoto's, bepaalde kleuren die wellicht niet duidelijk naar voren komen...)
Pluspunten
Mooie afdrukken voor een prima prijs
VerbeterpuntenEerst vond ik het vreemd dat ik de uitsnede van de gestuurde files niet kon zien op de site maar wel moest betalen. Als dat maar goed komt, en het kwam goed. Bedankt
Pluspunten
Snelle levering Maatwerk mogelijk, denken met je mee Uitstekende kwaliteit Foutelevering direct herstelt
VerbeterpuntenWebsite verduidelijken. Kan toegankelijker gemaakt worden. Prijsverschil tussen oude en nieuwe website
Pluspunten
Mooie kwaliteit. Zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Meerdere uitvoeringen in 1 bestelling
Pluspunten
Goede printkwaliteit Snelle levering
VerbeterpuntenNiet meedenken en maar printen wat wordt aangeleverd. Nu staat de gecentreerde afbeelding van onze kaart niet in het midden. Hier is contact over geweest na de proefdruk, maar dit heb ik blijkbaar niet goed begrepen en verkeerd aangepast. Omdat het probleem niet is verholpen was een belletje fijn geweest. In de trend van: weet je het zeker, of laat me je uitleggen hoe het moet. Nu is het eindresultaat niet naar wens.
Goedemorgen. Ik heb e.a. nagekeken maar we begrijpen uw reactie niet helemaal. We hebben wel degelijk contact met u opgenomen en aangegeven dat uw bestanden qua maatvoering niet helemaal goed waren. We hebben daarbij uitgelegd wat het probleem was. U heeft daarop nieuwe bestanden aangeleverd, die hebben we gecontroleerd en die waren qua maatvoering precies goed. We begrijpen dus niet helemaal waarom u ontevreden bent.
Pluspunten
overzichtelijk, milieubewuster dan vele anderen, altijd snel!
Pluspunten
VerbeterpuntenDe mensen van de kaartendrukkerij zijn snel, maar daar is ook alles mee gezegd. Mijn trouwkaarten werden met een drukfout afgeleverd. Producten dienen voor ze de deur uit gaan zorgvuldig worden nagekeken, dat is niet gebeurd. Het pakketje werd zonder enige begeleiding geleverd, wat ik ook niet prettig vind. Ik heb de drukker een uitgebreide mail gestuurd, mijn enige antwoord was een kort berichtje terug ' wij sturen vandaag de kaarten opnieuw op'. Zonder excuus. Ik heb extra betaald voor een spoedlevering, voor de kaarten maar ook de enveloppen en inlegvellen dus bij elkaar een paar tientjes. Naar dit geld kan ik fluiten. Ik heb in een mail wederom aangegeven dat ik vertraging heb opgelopen en dat ik graag dat geld terug wil zien. Na de proefdruk heb ik het aantal kaarten van 100 naar 75 gereduceerd, dit was geen probleem, ik zou geld terugkrijgen. Toen de nieuwe kaarten énmaa. Geleverd waren nergens meer antwoord op gehad en naar het bedrag dat ik terug hoor te krijgen kan ik fluiten. Erg erg slechte problemafhandeling en nazorg. Schandalig. Ik zou hier nooit meer iets bestellen
U heeft de afgelopen maand diverse malen contact met ons gehad voor advies, een offerte, uw bestelling, aanpassing van uw bestelling en aanvullingen op uw bestelling. Wij hebben elke vraag vrijwel direct beantwoord, uw aanpassing op de bestelling gratis doorgevoerd, uw aanvulling op de bestelling direct doorgevoerd en uiteindelijk uw complete bestelling zonder extra kosten (hoewel uw bestelling van de kaarten geen spoedbestelling was) met 1 werkdag gedrukt en verzonden. U heeft op 17 juli 's avonds een mail gestuurd waarin u aangaf dat er een streep in de kaarten zat. We hebben de kaarten direct opnieuw gedrukt. U heeft uiteindelijk uw complete bestelling met slechts 1 dag vertraging ontvangen. Uw beoordeling heeft ons dan ook verrast.
Pluspunten
Goede, snelle service. Snelle reactie op email. Mooi, kwalitatief goed drukwerk. Erg tevreden!
Pluspunten
Duidelijke communicatie en zeer snelle levering
Pluspunten
Mooie print, goed papier en goede service.
Pluspunten
Goede service, snelle levering en kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Pluspunten
Kaarten op tijd bezorgd, zagen er helemaal naar wens uit en ook nog eens betaalbaar. Ik ben zeer tevreden!
Hoefzijde 43712
3961MX Wijk bij duurstede
Hier vindt je reviews van klanten die bij De KaartenDrukkerij hebben besteld en de tijd hebben genomen om hun ervaring te delen.