Pluspunten
Prachtige kwaliteit drukwerk, en een hele mooie prijs, professionele afwerking en snelle levering. Top!
VerbeterpuntenDe online software hapert een klein beetje
Pluspunten
Duidelijke uitleg op de website hoe je alles moet aanleveren en veel mogelijkheden. Goede prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenLaatst belde ik op om te vragen of een kaart in bepaalde papiersoort 1 of 2 postzegels nodig had. Dat wisten ze eigenlijk niet. De jongen vroeg het na bij zijn collega en volgens mij was het antwoord daarna meer een gok, er moesten 2 postzegels op. Toen ik thuis soortgelijk papier op de weegschaal legde, kwam ik tot de conclusie dat 1 toch wel genoeg moest zijn.
Pluspunten
Een warme douche. Nadat ik de kaart in 100 voud thuis had gekregen niet zoals ik had verwacht, maar wel mooi en bruikbaar, ik alsnog meteen zonder problemen en moeite de bestelde kaarten in de juiste druk opgestuurd kreeg.
Pluspunten
Erg snelle service, goede communicatie.
VerbeterpuntenNa te hebben gekozen voor een creditcard betaling kreeg ik direct een scherm te zien dat de betaling mislukt was (terwijl ik nog helemaal geen betaling gedaan had). Bestelling was wel doorgevoerd, dus opgelost door geld over te maken. Het bestelproces kan dus wel iets duidelijker en moet vooral goed gecontroleerd worden op werking.
Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
Goede snelle service, korte communicatielijntjes. Aanrader!
Pluspunten
Snel, helder en duidelijkheid. Toch vragen? Even bellen en je wordt prima behandeld. Ook de levering was snel, meer dan we besteld hadden en de kwaliteit is top. Prima onderneming dus!
VerbeterpuntenDe 'veelgestelde vragen' op de website werkt niet goed in Chrome i.c.m. Windows 8.1. In IE werkt alles prima.
Pluspunten
Ik bestel nu voor het 3e jaar en iedere keer perfect en foutjes verbeteren
Pluspunten
Goede uitleg hoe zelf kaart te maken.
VerbeterpuntenIk vond de kwaliteit slecht en hebben bij een andere site besteld, waar we voor soortgelijke prijs een uitstekende kwaliteit kregen.
Pluspunten
- snelle levering, boven verwachting! - flexibel; aanpassing order door foute invoer - eenvoudig bestellen
Pluspunten
Topservice, supersnel en helder antwoord op mijn per e-mail gestelde vragen, ongecompliceerd, zeer snelle levering, prima kwaliteit, vooraf een proefdruk ontvangen. Ik zou hier een eventuele volgende keer zeker weer bestellen.
VerbeterpuntenIn de eerste instantie een proefdruk aangevraagd (van twee documenten), voornamelijk om de kleuren te controleren. Hier was blijkbaar niet exact op mijn snijtekens gesneden en omdat dit bij beide afdrukken zo was, heb ik het ontwerp iets aangepast. Bij de uiteindelijke bestelling zijn de snijtekens wel aangehouden, waardoor het resultaat (minimaal) anders was dan gewenst. Wat mij betreft een klein puntje van aandacht, daar dit waarschijnlijk makkelijk voorkomen had kunnen worden. Verder was de kwaliteit prima.
Pluspunten
Binnen twee dagen zelf ontworpen kerstkaarten in huis en van prima kwaliteit. Aanmaken en bestellen gaat heel makkelijk, zeer gebruiksvriendelijk.
Pluspunten
Goede kaartjes, mooie kleuren en druk, goede service, volgende keer bestel ik hier weer :-)
Verbeterpuntenwij hadden 2 variaties voor het geboortekaartje omdat we niet wisten of het een jongen of een meisje ging worden. Er was maar 1 proefdruk mogelijk bij de aanvraag van meerdere geboortekaartjes. Mijn tip: proefdruk mogelijk voor 2 variatie kaartjes en daarna de mogelijkheid om van 1 van de versies de bestelling te plaatsen
Pluspunten
Perfecte service. Eergisteravond besteld, gisteren gedrukt, vandaag in huis. Al jaren mooie kwaliteit
Pluspunten
Snelle levering (ook naar Belgïe) Duidelijke site Heel tevreden over het eindresultaat
Pluspunten
zeer snel en goede kwaliteit. de proefdruk was ook zeer fijn om te hebben
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie papierwaaier zodat je goed kunt kiezen in gewicht en afwerking, top service, mooi eindresultaat, prima plano voor Photoshop om de kaarten op te maken.
VerbeterpuntenVoor meerprijs gevouwen kaarten aanleveren
Pluspunten
Zeer flexibel, zeer snelle levering, goede kwaliteit afdruk. Zeer professioneel.
Pluspunten
Pijlsnelle levering en het ziet er prima uit!
VerbeterpuntenHelaas was pakketje naar verkeerd huisnummer verzonden;het is gelukkig wel goed gekomen maar omdat mensen hier vaak langere tijd van huis zijn had het te laat kunnen komen...
Hoefzijde 43712
3961MX Wijk bij duurstede
Hier vindt je reviews van klanten die bij De KaartenDrukkerij hebben besteld en de tijd hebben genomen om hun ervaring te delen.