Pluspunten
Snelle levering, en het resultaat was precies wat ik gehoopt had. Wat wil je nog meer?
Pluspunten
Snelle levering Snelle beantwoording van vragen Makkelijk dat je een boekje met papiersoorten krijgt toegestuurd Na de proefdruk goed de verbetering aangebracht zonder probleem. Eerlijk en betrouwbaar
VerbeterpuntenHet was ons niet helemaal duidelijk dat de enveloppen er apart bijbesteld moesten worden. Die hebben we naderhand nog bijbesteld. Er waren kaarten beschadigd, door het vervoer. Gelukkig hadden we er meer dan genoeg, maar misschien is het handig om de hoekjes extra te beschermen. De postbezorgers gaan er niet altijd even voorzichtig mee om.
Pluspunten
Ik geef zelf niet vaak reviews op internet maar wil toch even tijd nemen om Colorspace/www.kaarten-drukken.net te beoordelen. Wij hebben hier onze uitnodiging en bedanktjes voor de bruiloft laten drukken! Snelle levering, deskundig en snel reagerend personeel en hele mooie kwaliteit voor een spotprijs!! Echt aan aanrader!!
VerbeterpuntenNiet te noemen
Pluspunten
Vlotte levering, uitstekende kwaliteit drukwerk.
VerbeterpuntenVergeet niet op bijwerken te klikken als je bij opties voor proefdruk kiest. Was ik vergeten waardoor meteen bestelling werd geleverd.
Pluspunten
Het gebeurt niet vaak dat ik alleen maar tienen geef, maar wat een goede service en kwaliteit. Dinsdag een bestelling gedaan, Woensdag een gratis proefdruk ontvangen, donderdag hierop akkoord gegeven en vrijdagochtend de bestelling al binnen. Ziet er super uit en wat een snelle levering!! Echt een aanrader.
Pluspunten
Zeer snelle levering Goede kwaliteit papier Mooie inlegvellen
VerbeterpuntenDe communicatie verloopt soms wat moeizaam. Kort en zakelijk. Wanneer je geen antwoord krijgt op een vraag per mail, betekent dit dat 'het goed is'. (dit bleek bij navraag) Kleur kaart iets anders dan proefdruk
Pluspunten
Duidelijke website, makkelijk bestanden aan te leveren, goede communicatie
VerbeterpuntenNiks aan te merken
Pluspunten
zeer snelle levering. we wilden graag dat de geboortekaartjes vlot geleverd zouden worden, ondanks dat we te laat qua tijdstip op de dag besteld hadden. Daarna telefonisch contact met een medewerker die geen garantie kon geven maar ze leverden zeer vlot en adequaat.
Pluspunten
Ze helpen direct na het versturen van een mailtje.
VerbeterpuntenOnduidelijke website. Met name over de proefdruk. Zo had ik gekozen voor een 1x geboorte kaartje EN kon ik daarnaast kiezen tijdens het bestellen voor een gratis proefdruk. Totale kosten € 10,- Blijkt dat je dan toch maar 1x een kaartje krijgt.(dus geen proefdruk van dat ene kaartje). Daarna wordt dit niet echt begrepen in de communicatie daarna. Kan aan mij liggen, maar maak het iets duidelijker.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering. Drukwerk is goed verpakt, ook de proefdruk. Toen ik ook een proefdruk van de envelop wilde, kreeg ik ook die gratis.
VerbeterpuntenDe naam van de pdf-voorinstelling komt niet overeen met wat er in de handleiding staat. Het bestand bleek echter wel goed.
Pluspunten
Binnen 12 uur na aanlevering gegevens perfect drukwerk al in huis!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik had een foute bestelling gedaan, zij hadden iets geleverd wat niet goed overeen kwam met de proefdruk. Beide situaties zijn prima en snel opgelost dus de service is uitstekend. Met het eindproduct zijn we hartstikke blij. Al met al dus gewoon erg goed geregeld. Colorspace zou ik iedereen aanraden..
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel, betaalbaar, mooie kwaliteit
VerbeterpuntenMeer persoonlijke communicatie ipv via WeTransfer. Spelfouten in de bevestigingsbrief zijn erg slordig
Pluspunten
Er wordt persoonlijk gekeken of het gestuurde bestand wel goed op de uitkozen maat papier terecht komt.
VerbeterpuntenWat ik de eerste keer eng vond en ook het enigste minpuntje vind, is dat je na een maat en hoeveelheid gekozen te hebben eerst moet betalen en dan pas het bestand kan doorsturen via een speciale site waar dit bedrijf het weer vanaf haalt. Je kan niet controleren hoe je bestand op je uitgekozen afmeting uitkomt. Een pdf- bestand wordt nl weergegeven als een A-4 bestand maar na 1 telefoontje werd ik gerustgesteld en beken ze terplekke dat het goed op papier kwam. Dat was ook zo.
Pluspunten
Goede service, snelle levering, mooi drukwerk!
Pluspunten
Ik maak voor de tweede keer gebruik van Colorspace. Ik ben zeer positief over dit bedrijf: handige en goed bruikbare website, snel emailcontact, goede proefdruk-routine, sterke prijsstelling. Ik kan dit bedrijf met een gerust hart aanbevelen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Handig dat je een papier waaijer kan aanvragen om het papier soort te kiezen. Verder goed en snel geleverd. (eigen ontwerp)
Pluspunten
Super snelle levering van gratis papierwaaier, proefdruk en definitieve kaarten. Kleuren zijn mooi en niet afwijkend. Wij zijn erg tevreden!
VerbeterpuntenNa het uploaden van de bestanden is het onduidelijk of de bestelling is afgerond of niet. Het was onduidelijk hoe ik kon aangeven hoeveel kaarten ik per versie nodig had (is goed gekomen na een emailtje) Snijden zou iets netter kunnnen, bij dubbelvouwen van kaarten (met rillijn) soms wat witte randen (1-2 mm, dat is wat veel)
Pluspunten
Echt geen negatief punt kunnen bedenken... Blij met de gratis kaartenwaaier, een super prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering en echt heel blij met het resultaat.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
- Papier stalen is erg nuttig om een beeld te krijgen van het eind product. - In staat om out-of-the-box te denken: Zelfs een type kaart die niet in de standaard bestelling stond was na kort overleg prima geleverd. - Kwaliteit van de druk is zoals je zou willen dat het is! - Snelle levering; proefdruk na 1 dag, Uiteindelijke kaart in 2 werkdagen
Verbeterpunten- Graag had ik tips ontvangen hoe ik een Word document met afwijkende afmetingen (426x106mm) fatsoenlijk naar PDF kon overzetten aangezien ColorSpace geen Word documenten accepteert (wat ik best begrijp). Een tip zou bijvoorbeeld kunnen zijn om de gratis
Pluspunten
Snelle levering, mooie proefdruk de volgende dag al binnen en de kaarten 3 werkdagen daarna!
VerbeterpuntenWij kregen per mail te horen dat er nog 40 enveloppen van onze keus waren. Dit staat nergens op de site en het zou wel netter zijn om hier even over te bellen en een alternatief aan te bieden. Omdat wij geen alternatief kregen hebben wij de enveloppen bij een andere drukker gehaald en waren veel goedkoper uit. en 15 kaarten waren slecht gedrukt.
Hoefzijde 43712
3961MX Wijk bij duurstede
Hier vindt je reviews van klanten die bij De KaartenDrukkerij hebben besteld en de tijd hebben genomen om hun ervaring te delen.