Pluspunten

Mooie kaartjes voor weinig geld.

Website niet heel erg gebruiksvriendelijk, het zou mooi zijn als je een voorbeeld ziet op de website van hoe het eruit komt te zien. Het lijkt wel gek om eerst te betalen terwijl je nog geen idee hebt - daarom maar een drukproef laten maken. Daarbij is de communicatie niet helemaal helder. Het resultaat was echter uitstekend!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

snelle levering. Mooie kaarten voor een goede prijs.

je moet van tevoren betalen - voordat je weet hoe het kaartje eruit ziet. Als je de eerste keer op de site komt - is dit moeilijk te begrijpen. Vanaf nu weet ik dat het goed zit, maar er was wel twijfel om verder te gaan met jullie.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed kwaliteit !!

Mss de site nog iets simpeler maken voor de \\\\\\\\\\\\`leek\\\\\\\\\\\\` !

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Superservice, echt...bij mijn tweede bestelling waren de kaarten niet helemaal goed gecentreerd en ik heb zonder problemen de kaarten overnieuw gedrukt gekregen...en supersnel!

De communicatie via e-mail en tel. vind ik wat kortaf maar dat is misschien omdat ik een vrouw ben ;-)

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Fantastisch bedrijf. Heb daar nu meerdere malen zowel privé als zakelijk kaarten, folders en visitekaartjes besteld. Alle keren naar volle tevredenheid. Ze zijn snel, extreem begaan (zelfs toen ik zelf een keer een fout had gemaakt), prima kwaliteit en heel flexibel.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering en erg goede kwaliteit kaartjes!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prettig dat je voorbeelden toegestuurd kan krijgen van de mogelijkheden die er zijn van papierkwaliteiten en afwerking. Hierdoor kun je een goede keuze maken. Ook de proefdruk die eerst voor akkoord wordt toegestuurd, maakt het net als een \\\\\\\\\\\\``gewone\\\\\\\\\\\\`` drukkerij waardoor je risicoloos via het internet je drukwerk kunt regelen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooie kaarten. snel geleverd

Niet zo goed gerild. Wel bij de proefdruk , niet bij de zending.Jammer.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mijn sterren spreken voor zich: niets dan lof!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

ik had een geboortekaartje nodig, kwam er niet helemaal uit bij het zelf opmaken. Heb gemaild met een vraag, kreeg gelijk een mail met gouden tips terug. Bovendien vond ik kwaliteit en prijs beter dan zo\\\\`n site speciaal voor geboortekaartjes (waar je er dan ook 1 zelf kan ontwerpen) Kortom, dik tevreden.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooie print, snelle levering. Erg goede prijs. Nette mails en goede afwikkeling. Zo zou elke webwinkel moeten zijn!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prima geregeld allemaal. Als kunstschilder van portretten heb ik een ansichtkaart van 1 van mijn schilderijen laten maken. De kleur en kwaliteit waren perfect.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De papierwaaier is ideaal en de levering zeer snel, alleen maar positieve ervaringen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wij hebben eerst een proefdruk en daarna de echt druk besteld bij Colorspace en kregen beide keren zonder problemen een dag later beide bestellingen binnen. Kwaliteit was erg goed en prijs is meer dan redelijk! Al met al een top service.

Eigenlijk ging alles direct goed, dus ik heb geen idee hoe de afhandeling is zodra er problemen zijn. Wel was de reactie op vragen een klein beetje kortaf zonder al te veel uitleg, maar de prijs, kwaliteit en snelheid maakt dit meer dan goed.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

De papierwaaier is een goed idee (werden daarna ook niet lastig gevallen door een verkoper). Levering kwam overeen met hetgeen wij bestelden. Tot 2x toe werd zelfs alles sneller aangeleverd dan werd afgesproken. Alles keurig verpakt. Geen loze beloften! Ze doen `gewoon` wat ze beloven te doen.

Site zou wat eenvoudiger mogen. De uitleg over hoe e.e.a. aan te levering ook. Telefonische communicatie is wat horkerig.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Tegen een kleine vergoeding extra proefdrukken kunnen laten maken i.v.m. het initieel niet goed uitvallen van de kleuren van het geboortekaartje. Het eindresultaat was top; veel goede reacties gekregen.

Telefonisch, bij herhaling, niet goed te woord gestaan. Via mail prima.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Wordt heel snel geleverd, dit is een pluspunt

Je krijgt een gratis proefdruk, maar als je dan veranderingen wilt, betaal je ineens wel erg veel bij. Heb gebeld, maar was ook niet over te praten. Ook was het papier gelig, terwijl ik hagelwit wilde, de kleuren kwamen daardoor niet mooi uit. Ook was het niet netjes gerild, vaak net naast het midden of zelfs scheef.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Proefdruk was snel binnen, na contact over verdere levering kwam deze goed en snel binnen. Iets meer kaarten dan besteld, erg netjes!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

de belofte vandaag besteld morgen in huis is helemaal waargemaakt, ik heb zelf in Adobe InDesign een document gemaakt van 306x156 met zelf geplaatste snij- en vouwtekens. foto`s op 300dpi en daar een pdf van gemaakt. dit werkte geweldig want de kaart is precies zoals ik hem gemaakt heb. Vakwerk!!!! Complimenten!! En dat voor die prijs!!

er is eigenlijk een proefdruk beloofd, dus als het niet goed was geweest, dan hadden de kaarten al geleverd geweest terwijl we de proefdruk nog niet beoordeeld hadden maar ik ga ervan uit dat men bij Colorspace kijkt of de kwaliteit goed en gelijk aan het pdf doc is en dan gewoon meteen levert.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer snelle levering van enveloppen, sluitzegels en proefdruk. Het aanpassen van het aantal exemplaren was ook geen probleem. Het is mijn eerste ervaring met dit bedrijf voor ons geboortekaartje. De proefdruk was erg mooi. Ben in het verleden grafisch ontwerper geweest, dus nog al kritisch. Maar dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

Tot nu toe geen verbeterpunten of tips.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wij zijn uiterst tevreden. Mooie kaarten, snel, correct, super service. Ik ben de volgende bestelling al weer aan het voorbereiden. Wij gaan graag met jullie op deze voet verder. Met vriendelijke groeten namens Wilco Air BV, Monique Hoogeslag Wilco Air BV Walstraat 13 7631 ET Ootmarsum

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit. Mooi drukwerk.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Colorspace heeft een goede duidelijke website. Het is fijn dat je een papierwaaier gratis kunt bestellen. Bij vragen wordt er snel geantwoord via de mail. De kwaliteit en prijs zijn perfect. Ik blijf mijn kaartjes hier drukken.

Zover ik nu kan bedenken heb ik geen verbeterpunten.

Hoefzijde 43712

3961MX Wijk bij duurstede

Over Colorspace

Hier vindt je reviews van klanten die bij De KaartenDrukkerij hebben besteld en de tijd hebben genomen om hun ervaring te delen.