Prijs kwaliteit

Plant vond ik zeer klein en de plant had ook nog spint vind ik niet kunnen.

Perfect!

De planten zijn van prima kwaliteit. Ook de verpakking verdient een compliment: de planten worden stevig met tape in de doos vastgeplakt waardoor ze absoluut niet kunnen bewegen. Zo arriveren de planten in perfecte staat bij je thuis.

Prachtige kwaliteit, netjes en professioneel verzonden

Voor de eerste keer hier een plant besteld. De plant was erg mooi en heel solide, professioneel en netjes verzonden binnen de aangegeven termijn. Zou deze winkel zeker aanraden!

Goed bedrijf

I'm ben goed geholpen alleen zou ik het liever gehad hebben dat ik het bedrijf dat het komt brengen zelf kan uitkiezen. Ik doe liever zaken met DHL dan met Post nl in verband met afspraken

Perfect bezorgd!

Uitgebreid aanbod tot het meest exclusieve wat ergens anders niet te vinden is! Perfect en goed stevig ingepakt bezorgd.

Prima levering zag er nog fris uit.

Goed verpakt en zag er prima uit

Niet goed genoeg

Ik kreeg net gewortelde stekjes in plaats van plantjes. Nu moet ik die stekjes zelf helemaal pamperen en hopen dat ze aanslaan

Top planten

Super goede producten! De webshop heeft allerlei bijzondere en mooie planten. De verzending duurt misschien wat langer, maar die is verder wel erg goed en veilig. De planten (die ik besteld heb, over de rest kan ik niks zeggen natuurlijk) zijn van zeer goede kwaliteit. Kortom, ik bestel hier zeker vaker als ik een bijzondere plant zoek.

Mooie planten conform aangegeven maat

Geleverd wat ik verwacht had. Heel vakkundig verpakt en als je de doos opent zoals aangegeven blijven de planten heel.

Super verpakt de boompjes helemaal heel aangekomen. Mooi groen en levendig.

Kaapse kruisbes en honingbes

Netjes verpakt en goede levering Ze mogen alleen boven de pijl op de doos het woordje " boven " zetten Pakket bezorger zette hem onderste boven Maar door de goede verpakking van jullie geen schade gezien

Gezonde planten & vlotte levering

Tot nu toe bestelde ik slechts twee maal planten bij Palma Verde en beide bestellingen werden vlot en veilig geleverd. De planten komen gezond en goed verpakt aan. Ook de informatie op de website is duidelijk en helpt gepast planten te kiezen en verzorgen.

Mooie planten

Netjes verpakt verstuurd, zeker mooie planten, alleen had er eentje (Strelitzia Juncae) een aantal gele stelen en daarom 1 sterretje minder. Maar ik zou op zeker nogmaals bestellen.

Ik ben tevreden. Goed service. Planten waren netjes ingepakt.

Uitstekende levering

Mijn bestelde bomen kwamen erg gezond en optijd aan. Ook zag ik dat er veel zorg gestoken was in de verpakking en dat waardeer ik als het gaat om planten. Top verkoper!

Uitst

Goedemorgen Alles is goed gegaan ik Heb de plant in bezit ik hoop dat die goed gaat groeien

Schöne Pflanze

Bestellt, bezahlt erhalten trotz Feiertage in 1 1/2 Wochen. Gute Pflanze, schon mit Blüten, unfallfrei verpackt. Vielen Dank.

Heel goed!!!

De reactie op de mail was heel snel en duidelijk! De planten die geleverd zijn waren heel netjes verpakt en zagen er heel mooi uit Zal zeker nog een keer bestellen.

Muy buena

Las plantas llegaron muy bien a pesar de atravesar varios paises y muy buena atencion, llegaron muy verdes y no tardaron mucho.

• ¿Nos recomendarías?

Vlotte levering, gezonde planten

Erg zorgvuldig verpakt. Eerder kleine plantjes maar zien er heel gezond uit. Probleemloze levering.

Top en vlotte levering

Duidelijke website, snelle afhandeling en uitstekend verpakt , plant was niet beschadigd. Gewoon top

Mooie planten en goed ingepakt

De planten kwamen snel en heel kunstig verpakt in goede staat aan.

Jammer dat er niet op mail wordt gereageerd!

Plant was keurig ingepakt en heeft de tocht goed overleefd. Zeker een aanrader.

Gewelidig

Ik ben zeer tevreden over de levering van de Cactus (beetje klein geval) had groter verwacht. En de kaki boom. Ziet er goed en verzorgd uit. Net als de verpakking waarin het verstuurd is. Stevig en botsproef.

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.