Top gewoon

Snelle levering ,mooi verpakt en plant was goed verzorgd.

Prima plantje

Kreeg een gezond plantje, netjes ingepakt opgestuurd.

Zeer goed verpakt, plantjes in goede staat@

Prachtige planten

De planten zijn van een goede kwaliteit, komen goed verpakt aan. Redelijk snelle bezorging. Al met al erg tevreden.

Planten zijn prima verpakt en komen heel goed aan

The best plants

Thank you

teleurstellend

Ik heb eind vorig jaar een fingerlime gekocht. Deze binnen in een onverwarmde kas gezet maar wel met andere planten noppenfolie eromheen voor bescherming zoals ik elk jaar doe. De fingerlime verloor zijn blad begin van het jaar maar in maart begon de onderstam, een gewone limoen, uit te lopen. Helaas heeft Palme Verde geen antwoord meer op mijn teleurstelling en gezonden foto gegeven nadat de laatste vraag van hun was of de kas verwarmd was. Ik had hun uitgelegd dat de kas niet verward is maar door bescherming van folie mijn andere planten elk jaar wel de winter keurig overleven. De laatste keer dat ik dus iets bij hen aanschaf.

Plant not in good condition

Plant looks weak this time.Not sure if it will survive. Maybe send the plant by beginning of the week and not with weekend in-between:-(

• Would you recommend us? No

Wordt netjes afgeleverd

Mooie plantjes

Ze hebben mooie plantjes etc. Zorgen voor goede vervoer

Ben heel blij met de levering.

Mooie planten, zorgvuldig verpakt en dus goed aangekomen.

Keurig verpakt optijd geleverd,prima kwaliteit

Prima levering op ander adres zoals afgesproken

Prima planten

De planten zien er goed uit, en de verzending was ook top

Zeer matig

Zou mango boom met vruchten maar geen vruchten

Goed verpakt Mooie plant die al in bloei staat.

Jasmine

Erg goed ingepakt

Goed product

Goed product, prima verpakt.

Prima, maar kan beter.

Het grootste deel van wat ik besteld had is geleverd, 1 plant niet, deze was blijkbaar niet leverbaar. Hier ben ik niet over geïnformeerd, ook heeft er geen overleg plaatsgevonden over een vervangende plant. Het was een cadeau, dit was dus een beetje jammer. Het geld van deze kreeg ik keurig terug.

WTF

They shipped PLANT out more then week ago and plant still in some warehouse in Netherlands, so what I gonna do with it if it come dry,

• Would you recommend us? No

perfect verpakt

zoals besteld

Prima verpakt Zien er goed uit

Keurige verzending

Gezonde plant.

Keurig geleverd

super

eerste bestelling bij jullie en ik ben heel blij met mijn geleverde planten mooi ingepakt en dik in orde een echte meevaller

netjes verpakt mooie planten