Pluspunten

De plant ziet er heel zwak uit en staat losjes in de grond. Tijdens het vervoer zijn de twee blaadjes die de plant "rijk" was , gesleuveld. We wachten nu af hoe de plant verder zal evolueren...

Pluspunten

Snelle levering, gewoon Top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mail communicatie is op orde

Op website is sprake van "verstopt" nieuws over eindejaarssluiting; nergens is een telefoonnummer te vinden. Contact via formulier is enige mogelijkheid.

Pluspunten

Planten zeer goed ingepakt

Pluspunten

Vlotte levering, mooi plantgoed. Degelijk beschermd en verpakt.

Betaling via molly is 2x niet gelukt,heb dan uiteindelijk op een andere manier betaald.

Pluspunten

Zeer goed verpakt. Mijn eerder aangeschafte bananen doen het mooi, daarom meer besteld.

Perzische slaapboompje is heel iel.

Pluspunten

Plant is netjes geleverd. Er zitten ook al zijscheuten aan de bananenplant, dus het is niet één plant, maar al gelijk meerdere. De levering was snel.

Het nadeel is dat de verzendkosten erg hoog liggen, maar wanneer je ziet hoe goed de plant is ingepakt, begrijp je dat ook wel. Wellicht kunnen de kosten wel iets omlaag.

Pluspunten

Ik kan het product niet beoordelen, dat zie ik pas in het voorjaar. Snelle verzending. Goede communicatie.

Pluspunten

Goede nette levering van prima planten

Toevoegen van een plant beschrijving of persoonlijke boodschap om het nog iets meer als een cadeautje te laten lijken

Pluspunten

Goed verpakt en beschermd. Vlot geleverd. Vlot antwoord op vragen over geleverde planten.

Als je iets levert dat vanwege seizoen niet meteen naar buiten kan, in mijn geval onsterfrlijkheidslruid, lever daar dan meteen bijbehorend overwinteringsadvies. Kreeg het overigens meteen na vragen via mail, dus dat doen jullie prima.

Pluspunten

Ik heb al verschillende keren wat Palma Verde besteld. Snelle levering en goed verpakt. Als ik wat aparts zoek kijk ik graag even rond op hun site

Ik had bananenplanten gekocht. Alleen staan er op de site geen maten qua hoogte en potmaat bij. Potmaat vind ik zelf wel fijn om te weten. Hoogte komt wel. Bij het overpotten ben ik toch benieuwd naar jullie ervaringen voor.soprten potgrond

Pluspunten

* klasseplant * correcte en snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede levering. (Prijs kwaliteit minder. Heel veel geld voor super kleine dunne takjes wat ooit een boom moet worden...)

Betere uitleg van het te verkopen product. Alleen lengte is erg weinig. De pawpaw boompjes die ik heb mogen ontvangen, ik hoop dat ze aanslaan. Ze zijn nog dunner dan mijn pen. Lengte 60-80 ze halen net de 60 en hebben beide een zijtakje van net 10cm. En dat voor ruim 25 euro per stuk. Advies zorg voor betere prijs kwaliteit verhouding en geef meer inzicht in wat iemand online besteld.

Pluspunten

Prima service. Doen wat is afgesproken

Pluspunten

Keus bijzondere planten. Goede beschrijving planten.

Pluspunten

Veel dank. De planten die ik heb ontvangen zijn niet beschadigd, groen. Ik zal weer met je samenwerken.

Veel dank

Pluspunten

Zeer stipte levering en kwaliteitsvolle planten. Je kunt de bestelling volgen en weet precies wanneer ze geleverd wordt.

Pluspunten

Aparte planten

De link over de datum van aflevering heb ik niet gezien dus die zou meer in het oog moeten komen

Pluspunten

Snelle levering, keurig netjes ingepakt. De Passiflora Edulis ziet er prima uit.

Pluspunten

Netjes verpakt, en in goede staat aangekomen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goede kwaliteit.

Alleen via mailverkeer bereikbaar. Zou prettig zijn als je ook kunt telefonisch contact op kunt nemen.

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.