Pluspunten

Bestelling is op voortreffelijke wijze en zeer verzorgd uitgevoerd. Een aanrader om bij deze kwekerij te bestellen.

Pluspunten

mooie planten en snelle levering.

Pluspunten

Perfecte service, uitstekende kwaliteit van producten

2 sterren: slechter dan verwacht

bezorgkosten te hoog

Pluspunten

Hello Rachel onze bestelling is goed aangekomen op donderdag (s’avonds) de planten zijn zoals gewoonlijk heel mooi. Groeten Robert

Misschien wat betere verpakking (sterker) twee bladeren van ons boompje, Albezia Julibrissin waren gebroken, hopelijk komt dit misschien nog goed.

Pluspunten

Goed ingepakt, nette mooie planten.

Een lijstje van verzorgingstips voor de planten in de doos erbij zou fijn zijn.

Pluspunten

duidelijke site mooie planten in prima staat ontvangen

Pluspunten

Groot assortiment. Gebruiksvriendelijke website. Gedetailleerde informatie over planten en verzorging.

Soms is het niet mogelijk om een bestelling te plaatsen in verband met drukte.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

de 3 planten zijn in belabberde toestand geleverd. ik wacht enkele dagen af of de planten nog opknappen ik wacht met aanbevelingen.

Pluspunten

Prima levering en de plant zat uitstekend ingepakt!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Relatief snelle levering Site redelijk informatief

Kwaliteit van de 2 planten ver beneden de maat. De bladeren van beide planten zitten vol bruine vlekken!!! Overleven ze het niet, dan kom ik met een claim!!!

Pluspunten

Makkelijk om te bestellen, duidelijk, snelle levering, netjes en met zorg ingepakt.

Geen. Ga zo door topper's

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goeie en snelle en beleefde behandeling planten netjes verpakt bij levering via mail correcte en beleefde mail verkeer

sommige planten vallen iets te klein uit om al direct uit te planten en ook volgens wat je ziet op afbeeldingen

Pluspunten

Ik heb recentelijk 2 x een bestelling geplaatst, de planten waren zorgvuldig verpakt en van goede kwaliteit, ben zeer tevreden. groet Ruud Baardolf

Pluspunten

Het product is perfect aan ge komen

Pluspunten

Goede verpakking

geen

Pluspunten

Kwaliteit, óók van de verpakking tijdens transport.

Bereikbaarheid vakantie

Pluspunten

Fijne communicatie en maken hun belofte waar! Nu nog hopen dat er bloemen aan mijn plumeria plant komen

Pluspunten

Snelle levering en de planten zijn van top kwaliteit

Pluspunten

Snelle service. Prima verpakking. Mooie planten. Kortom gewoon goed! Zal vast nog eens bestellen!

Pluspunten

netjes verpakt, snel geleverd en planten staan er goed bij

Pluspunten

Gezond, gaaf en prima ogend product. Buitengewoon secuur verpakt (zodanig dat bijna 100% zeker was dat onderweg geen problemen zouden optreden!) in een ruime en sterke doos. Ondanks leveringsvoorbehoud van ca. 10 dagen i.v.m. drukte zeer snel geleverd (in 3 dagen was de bestelling binnen). Hoge prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer voor herhaling vatbaar!

Neem meer tropische eetbare planten en groene smaakmakers op in het assortiment, volgens mij is daar echt vraag naar want de producten zijn (deels) alleen in heel goede toko's te krijgen (en dan nog diepgevroren of gedroogd). Kurkuma en Kaffir lime hebben jullie al; mijn suggesties: Salamblad (Syzygium polyanthum), Kerriebladboom (Marraya koenigii), Indiase 'laurier' of tej patta (Cinnamomum tamala), groene kardamom (Elettaria cademomum) en zo zijn er nog wel een paar. Allemaal goed in potten te kweken/onderhouden!

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.