Het pakket kon alleen worden afgegeven na ondertekening. Dat kan ook lastig zijn. Ik ken bedrijven die vragen: "Waar mogen we het pakketje voor U achterlaten indien we U toch niet thuis aantreffen?" Je kunt dan een keuzemenu invullen of een eigen plek aangeven. Misschien ook iets voor julie? Groet, F.Hendriks

Pluspunten

Duidelijke informatie over leveringstermijn. Goede verpakking.

Bijsluiter leveren over de planten in de bestelling.

Pluspunten

Ik heb geen negatieve punten,ben zeer tevreden. Kwaliteit van de producten is top.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs voor een mooie plant. Goed verpakt; fijn dat zending per post mogelijk is!

Helaas ontving ik bij bestelling geen bevestigingsmail en was ik niet op de hoogte van het bezorgmoment. Gelukkig werd mijn mail snel en vriendelijk beantwoord. Bezorging liet even op zich wachten, maar dit werd bij bestelling reeds gemeld.

Pluspunten

Snelle levering, planten goed verpakt

Pluspunten

Goede informatie, ruime keuze in planten, snelle en correcte levering. Alles goed ingepakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit planten o.a. kakiboom is geweldig.

kruidenplanten mogen iets goedkoper zijn.

Pluspunten

Ruim assortiment, snelle levering, mooie planten.

Pluspunten

Snelle levering , goed en stevig verpakt voor het transport, waardoor onbeschadigd is aangekomen

Gebruiksaanwijzing voor het onderhouden en verzorgen van de geleverde planten, zodoende dat klant dit weet en regelmatig kan nazien en hierbij niet de site hoeft te bezoeken, en evt schrijven erbij voegen van de bestelde soort om de klant verder te informeren van wat er nog meer te koop is , omzet verhogend

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

slecht bedrijf komen afspraken niet na niet te bereiken leveren niet op de afgesproken datum geven geen follow up aan gestuurde klachtenmail

klantenservice bereikbaarheid follow up communicatie afspraken nakomen

Pluspunten

Goed inverpakt planten niet beschadigd. Kwam er zelf achter dat ik een palmboom vergeten was te bestellen dus die bestel ik later erbij.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima waar

Duidelijker vermelden dat er GEEN verkoop aan huis is, wat voorheen wel was!!!!

Pluspunten

Prima levering van toch kwetsbare materialen.

Pluspunten

Goed verpakt en ook nog een snellere levering dan op de site staat aangegeven! Top!

Pluspunten

ruime keuze, uitvoerige uitleg van de planten, snelle levering en gezonde planten. de prijs vind ik reuze mee vallen.

Pluspunten

Levering binnen opgegeven termijn. Planten in goede conditie en planten goed verpakt geleverd.

Pluspunten

Goede verpakking..snelle levering

Pluspunten

goede uitleg over planten, snelle reactie, leuk assortiment dus ga zo door! Julie hadden een lastig te vinden vingerplant, welke is was tegengekomen in Paira Daisa, bij Charleroi. Die begint nu aan z'n eerste lente in mijn binnenstadstuin, na een koud wintertje, joy!;)

sommige artikelen (winterharde cactus) plots (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar; na vier dagen online wikken en wegen welke plantencombi ik wilde kopen, bleek er na besluit een of twee artikelen niet te zijn. Maar dit is eigenlijk geen punt van kritiek. De voorraad kan niet oneindig zijn, en ik wacht gewoon rustig af. Tot het artikel er weer zal zijn. Ben erg blij met jullie!;)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, breed assortiment. krijg snel antwoord op vragen via e-mail.

Calliandra Dixi Pink - Surinaamse poederdons had rondom gehele wortels verschillende schimmelplekken. Hoop dat hij dit overleeft.

Pluspunten

Snelle afhandeling, goeie kwaliteit planten

Tot nog toe geen

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.