Pluspunten

Pluspunten

Vriendelijke en vlotte service

Pluspunten

snelle levering goed verpakt goede producten

Pluspunten

Goede en snelle levering. Duidelijke website

Pluspunten

Een hele goede website. Komen afspraken na. Leveren op tijd.

Pluspunten

Mooie kwaliteitsplanten tegen zeer schappelijke prijzen. Super service en snelle levering, indien het iets langer duurt omwille van een drukke periode dan word je ook op de hoogte gebracht, hetgeen ik echt tof vind. Als je nog met een vraag zit dan krijg je snel een reactie en word je goed geholpen. Ik kom hier zeker terug !!!!

Jammer dat ik niet zelf kan komen afhalen omdat de afstand té groot is.... zou leuk zijn mocht er in België ook zo'n kwekerij bestaan met dezelfde kwaliteiten (assortiment, service, mooie kwaliteitsplanten en niet duur) als Palma Verde.

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke afhandeling van de bestelling Snelle reactie op vragen

Pluspunten

Goed uitziende plant ( pecannoot ) die zorgvuldig verpakt binnen de voorgestelde tijd geleverd werd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Een van de planten was een kleiner exemplaar dan waar ik voor had betaald. Een ander plant is helemaal besmet door een schimmelziekte. Ik heb het gereclameerd maar geen reactie gekregen. Ook op een herinnering is niet gereageerd.

Pluspunten

Snelle levering. Kundig verpakt. Planten van goede kwaliteit.

?

Pluspunten

De planten die ik besteld heb zijn goed verpakt aangekomen, en binnen de opgegeven levertijd.

Pluspunten

Altijd zeer gezonde en levenskrachtige planten, prijs/kwaliteit prima dus. Degelijke plantvriendelijke verpakking. Prompte en traceerbare levering, via PostNl (die verdienen ook wel s een schouderklopje, steken naar mijn ervaringen met kop en schouders boven andere koerierdiensten uit qua efficiëntie en klantvriendelijkheid). Kortom, op alle vlakken een aanrader.

De positieve punten niet gelezen ?

Pluspunten

Duidelijke communicatie Enorme keuze Veel informatie bij de producten Topkwaliteit

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website, mooi assortiment, snelle levering, lage kosten planten en levering.

Om een goed beeld te krijgen van de planten heb ik ze toch nog vaak gegoogeld. Misschien kunnen er nog betere fotos van de planten komen. Met name hoe de plant er volgroeid uitziet. (Al zijn die er vaak ook wel).

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb bij u een jasmijn sambac besteld. De bestelling was snel en mooi stevig verpakt. Echter bij het verplanten, vond ik het een forse tegenvaller de plant was helemaal niet door geworteld. het was net of de plant pas net in de grote pot was gezet. forse tegevaller dus !!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed verpakt

Vermelding boven of onderkant op de doos zou handig zijn. Ook voor het uitpakken.

Pluspunten

snelle levering, goede informatie.

geen

Pluspunten

Planten waren perfect verpakt. Daardoor kon ik alles ook zonder schade aan de planten 2 dagen in mijn auto laten staan om te vervoeren naar Frankrijk. Alles zag er gezond uit. Goede website

geen verbeterpunten

Pluspunten

Ruim assortiment bijzondere exoten.

Spaarpunten niet laten vervallen na een jaar, zo hebben mensen die kleine bestellingen doen er ook voordeel mee.

Pluspunten

Alles was positief, de snelheid van de levering, de verpakking, de plantjes...

Doe zo voort...echt een aanrader!

Pluspunten

Goed geleverd, goed verpakt

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.