Pluspunten

Snel geleverd, planten heel goed verpakt zodat ze niet beschadigen en de planten hebben ook echt de grote die staat aan gegeven

Pluspunten

Fantastische producten die goed verpakt geleverd worden.

Ik zoek nog.

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

- goede, vriendelijke en snelle communicatie - mooie plantjes

- het verschil in maat tussen de planten van dezelfde soort is voor het (vrij hoge) prijsverschil soms miniem.

Pluspunten

een mooie en zeer overzichtelijke side. snelle levering en de planten zijn heel zorgvuldig in gepakt

Pluspunten

zeer snelle verzending, supermooie planten en heel goed verpakt, een dikke 10

Pluspunten

Mooie frisse bananenplant. In zeer goede staat aangekomen.

Pluspunten

De communicatie via de mail verliep goed, maar die communicatie begon pas na de aankoop. Als ik van te voren een vraag over de plantenbak had kunnen stellen had ik toch een andere keuze gemaakt.

Het is echt aan te raden ook een telefoonnummer op de website te plaatsen. Desnoods met tijden erbij waarop jullie telefonisch bereikbaar zijn. Het niet vermelden van een telefoonnummer op website en zelfs niet op de factuur vind ik eigenlijk niet kunnen!

Mag wel iets sneller geleverd worden, maar het is wel vooraf duidelijk gemaakt dat het tot 6 werkdagen kan duren. Eerlijk is eerlijk

Pluspunten

snelle, correcte levering

Pluspunten

Mooie planten,prijs OK

Pluspunten

Keurig verpakt...planten zijn zoals ik verwacht had...prima.....!

Kan ik niet bedenken.

Pluspunten

Plantenzien er goed uit, verpakking is solide, prijs kwaliteit verhouding is goed

communicatie wanneer artikelen niet meer leverbaar zijn is niet optimaal.

Pluspunten

Geweldig verpakt, geen beschadigingen,mooi fris blad.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle en efficiënte levering: 10/10

Beste, Wij waren teleurgesteld over de kwaliteit en grootte van de drie ontvangen cypressen sempervirens. De plantjes waren uitgedroogd en één en al wortel. Dat is toch niet normaal. Ze zijn beschreven als grootte 150/175 maar naast de ontvangen kaki plant grootte 150 waren de cypressen dwergjes die ruim 20/30 cm kleiner uitvielen. En bovendien ocharme een twijgje dik. De cypressen verdienen beter. Wij voelen ons misleid. Mvg, Maggie en Dirk

Pluspunten

heel content met de snelle levering, goede verpakking en staat van de planten bij aankomst

Pluspunten

Snelle levering, vriendelijke medewerkers

Pluspunten

Zeer goed gewortelde planten gekocht bij jullie, en de planten (bamboe) zien er perfect/gezond uit, nu maar hopen dat het snel groeit!

bezorging van grotere planten >2m

Pluspunten

Goeie service, kwaliteitsvolle plant gekregen.

Pluspunten

Planten zijn van een uitstekende kwaliteit en de bestellingen worden goed en accuraat verzorgd.

Prijzen zijn iets te hoog.

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.