Pluspunten

Snelle levering prima kwaliteit scherpe prijs

Geen doe gewoon zo voort

Pluspunten

Tip top op tijd en perfect aangeleverd

Pluspunten

snelle communicatie en verzending

Bananenplantje blad verlept, hoop dat het plantje het redt.

Pluspunten

Alles stond klaar en we hadden veel informatie gekregen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en duidelijke website

Pluspunten

Heldere informatie. Snelle levering. Goede verpakking product.

Verduidelijking waarom pas per 9 april besteld / geleverd kon worden.

Pluspunten

stam recht. wie ik kreeg was zo krom als een hoepel. wie weet een rechte sturen.

Pluspunten

alles prima in orde. Erg goed ingepakt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Veel keuze en redelijke prijzen

Communicatie met klanten, niet gereageerd op mails, niet telefonisch bereikbaar en onduidelijke afspraken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mail versturen al het pakket onderweg is en niet wanneer het al een keer aangeboden is. Zo voorkom je dat je planten een dag bij de vervoerder staat Niet alleen planten zijn even groot. Een was wel heel klein.

Pluspunten

overzichtelijke website makkelijke bestelling producten goed verpakt!!! snel contact met bedrijf

Pluspunten

Snelle levering, goed ingepakt. Overzichtelijke website. Mooi aanbod. Scherpe prijzen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Zou graag een andere beoordeling willen geven maar heb planten net binnen. Waren netjes verpakt en vlot verstuurd maar ik wil toch eerst zien hoe de planten er na een dag of 14 uitzien.

Bij elk plantensoort een korte beschrijving meeleveren en niet terugverwijzen naar website. Gaat niet om mijzelf maar ik heb nogal eens gasten en dan ga ik niet eerst computer aanzetten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie presentatie

De levering die aan ons is gedaan moet bijna zeker een B of C kwaliteit zijn in vergelijking met presentatie op site. De aan ons geleverde planten zijn van aanzienlijk mindere uitstraling. Goed om dit bij aanbieding te vermelden. Door het gebrek daaraan, zal ik uw bedrijf niet aanbevelen.

Pluspunten

Al een paar keer planten bij dit bedrijf besteld en het is altijd mooie goede kwaliteit + een snelle levering. De producten zitten altijd goed verpakt zodat er onderweg niks mee kan gebeuren.

Misschien de bezorgkosten iets verlagen voor de grotere pakketten.

Pluspunten

Netjes geleverd . Goede kwaliteit producten .

Pluspunten

Zeer mooi assortiment. Goed verpakt

Snellere levering in hoogseizoen

Pluspunten

Ik heb vaker bij jullie besteld en ben erg tevreden over de geleverde kwaliteit, mooie planten en altijd netjes verpakt. Ook de website vind ik erg mooi en duidelijk. Mijn volgende bestelling zal ook hier zijn.

2 sterren: slechter dan verwacht

bamboe besteld was in een doos gestopt en de helft van de stengels was gebroken en ze staan er nu nog troosteloos bij.

Pluspunten

bijzonder assortiment mooie website duidelijke communicatie

Pluspunten

Levering was sneller dan gedacht . Kwaliteit ziet er goed uit en zeer netjes verpakt. Kortom een aanrader

Pluspunten

Nette planten en bezorging

Wellicht de bamboe in pot op de site goed neerzeten zodat men precies ziet wat men krijgt . Ook makkelijker kiezen tussen de liter inhoud

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.