Pluspunten

Snelle service. Planten prima verpakt en daardoor zonder schade aangekomen.

Pluspunten

Veel aanbod. Gebruiksvriendelijke site Klant vriendelijk Goede prijs kwalitiet verhouding

Levering kan wat sneller zat bijna 2 weken tussen bestelling en levering

Pluspunten

kwalitatief goede producten, goede communicatie en snelle levering.

bij grote producten extreem hoge vervoerskosten

Pluspunten

Mooie apenboom besteld, deze is netjes verpakt en snel geleverd! Top!

Pluspunten

Snelle levering top planten en goed verpakt

Pluspunten

Gemakkelijke en overzichtelijke bestelprocedure. Snelle afhandeling van de bestelling. Gemakkelijk afhalen van bestelling.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

grote plant aan geven bij verkoop en niet hoe groot een plant gaat worden vel geld voor weinig plant

Pluspunten

Snelle reactie, mooie planten, gemakkelijk te bereiken via telefoon.

Pluspunten

-goede informatie op de website. -snelle levering -zeer goed verpakt

geen

Pluspunten

Snelle , goede levering. Na enige vragen over product een meer dan uitgebreide reactie en antwoorden op alle vragen !

Pluspunten

Netjes, snel, goed

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede kwaliteit planten

uitgebreider info over verzorging aangeschafte planten, overwinteren, standplaats etc.

Pluspunten

website is prima en planten zijn goed te zien en informatie over de planten zijn geweldig. Nu maar hopen dat de fruitplanten het goed gaan doen en ook fruit zullen dragen straks. Ik ben benieuwd.

geen

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Absolutely. Packaging extremely good. Plants too.

Suggestions

None.

Pluspunten

Prachtige Bamboe. Een aangename verrassing wat er uit de doos kwam. Zeer goed verpakt en de planten waren ook nog goed vochtig. Nog een extra tip/advies via mail ontvangen.Ik ben dus zeer tevreden.

Pluspunten

Verpakking,en bezorging buitengewoon goed.

Geen, ga vooral zo door.

Pluspunten

Zeer netjes ingepakt, goede kwaliteit planten

niet

Pluspunten

Wij hebben via internet twee planten van de Erythrina crista-galli besteld en deze zijn vandaag bij ons geleverd. Verpakking was uitstekend. Planten in top conditie! Wij hebben de planten direct in de kas geplaatst zoals u had aanbevolen. Overzichtelijke website, gemakkelijke betaling en bevestiging per mail. Het volgen van onze bestelling werkte ook prima.

( Geen, maar.....mocht u ooit een stek hebben van de klimplant Maucuna Pruriens, Dan sttellen wij het zeer op prijs als u contact met ons opneemt. )

Pluspunten

Prima afhandeling van de online bestelling. Ook een vraag via de mail snel en afdoende beantwoord.

Aanvullende plantinformatie toevoegen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pakket is binnen de beloofde periode bezorgd

Verpakking was niet echt goed voor de planten: in de doos waren de twee boompjes die ik had besteld aan elkaar geplakt met extra breed plakband. De kleine boom heb ik met moeite los gekregen en de pot was een beetje gekneusd door het plakband en het plastic dat om het boompje was gewikkeld. Het is beter om niet de verschillende 'pakjes' aan elkaar vast te zetten.

Pluspunten

Snelle service en goed ingepakte planten.

Pluspunten

duidelijke omschrijving op de website, snelle levering, product ziet er goed uit

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.