Pluspunten

De trachycarpus en musella lasiocarpa zien er zeer goed uit, planten erg goed verpakt

Helaas heeft de musa velutina bruine rotte plekken hierdoor kwam de plant al met 1 geknakt blad binnen. Hopen dat de plant het haald

Pluspunten

Duidelijke website Niet te dure producten Snelle bevestiging van bestelling en betaling Duidelijke leveringsvoorwaarden Snelle levering

Ondanks dat bestelling (boompje 148 cm hoog) goed was verpakt is niet aangegeven wat bovenkant (TOP) van het pakket is. Of een duidelijke vermelding zoals " liggend openmaken" ontbreekt op de verpakking.

Pluspunten

Mooie producten, klantgericht, gemakkelijk keuze maken via de website, telefonisch goed geholpen, beter ten opzichte van vergelijkbare bedrijven.

Niet echt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De verpakking vond ik eerst wat overkomen zo van....nou weet niet of dat goed komt, maar na het openmaken van de doos, zag de mooie groene struik er geweldig levendig en goed ingepakt uit!

Op de verpakkingsdoos stond niet aan gegeven wat boven en wat onder was.

Pluspunten

bezorging binnen tijdsopgave

hoogte van geleverde cypressen suggereert een omvangrijker boom. Feitelijk waren het magere boompjes. Maar ze groeien snel.

Pluspunten

Snelle en correcte communicatie Goede betichtgeving over levering Het belangrijkste, een mooie plant met veel scheuten

Pluspunten

Goede behandeling van planten netjes ingepakt voor transport

Zou het niet weten op

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie duidelijke site met uitgebreide keuze gekoppeld aan productinformatie en aflevering van producten

x

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Top informatieve website

Pluspunten

Planten zien er goed uit en goed beschermd ingepakt

Pluspunten

alles zeer goed verlopen zeker geen klachten een dikke proficiat.

Pluspunten

Mooie planten, goed verpakt, prima levertijd

de bamboe die ik kreeg was vergroeid met de pot, kreeg deze er niet uit, heb hem opengeknipt,maar de bodem was zodanig vast vergroeid dat ik de plant met plastic bodem en al in de grond heb moeten zetten .

Pluspunten

Mooi aanbod van niet alledaagse planten. Mooi website. Correcte levering

Natuurlijk nog een groter assortiment

Pluspunten

Snelle service Keurig verpakt Correcte info mbt betaling en verzending van pakket

eventueel een fiche toevoegen met 'verzorgingstips' voor de desbetreffende plant

Pluspunten

professioneel, goede kwaliteit

Telefonische bereikbaarheid

Pluspunten

vlotte en correcte leverservice heldere informatieve website mooi plantmateriaal

Pluspunten

Erg flexibel betreft het ophalen van het product, aardige mensen en goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

Super service bij eventuele problemen en goede kwaliteit van de planten

Naambord plaatsen op De Bunders bij de afslag

Pluspunten

Komt over als gedreven vanuit de hobby, exotische planten. Persoonlijk afleveren van de waar draagt daar natuurlijk aan bij!

Assortiment vergroten, bv grootbladige magnolia's, een 2e Tetrapanax variëteit etc...

Pluspunten

Ik kan geen negatieve punten bedenken,ben zeer tevreden over de geleverde producten. Kom regelmatig in tuincentra en kijk dan naar de kwaliteit van de producten.Ik vond ook het verpakken goed gedaan,mijn complimenten. Mvg.Peter Ramaker

Ga zo door.

Pluspunten

Overzichtelijke website

Communicatie over levering

Pluspunten

goede planten ,netjes en schadevrij verpakt

misschien iets sneller leveren voor de ongeduldigen onder ons

Pluspunten

Goede en snelle levering. Planten netjes en stevig verpakt.

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.