Pluspunten

Snelle, goede levering van kwaliteits planten. Alleen maar positief!

Pluspunten

Mooie planten.goed verpakt

Had bij de banaan graag nog infokaart gehad..vind ik handig om later nog op terug te kijken

Pluspunten

snelle levering en directe mails terug

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verrast door de prima ver- en be- zorging van de planten. De planten zelf zagen er mooier uit dan we verwachten.

We verwachtten eigenlijk een beschrijving van hoe en wat de planten behandelen. Misschien ook wanneer we de bloei van deze Jasmijn kunnen verwachten. Wij hebben de planten via internet besteld eenvoudig en makkelijk maar geen contact met een of de kenner van deze planten

Pluspunten

Snelle levering en zeer goed verpakt.

Chinese dadelboom is vrijdag geleverd Staat mij zo droog Staat nog niets groen op Takken lijken mij zo droog Is dat normaal ?

Pluspunten

goed verpakt.snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bamboe is wederom erg mooi voor een schappelijke prijs.

Stap aub over op een andere leverancier dan postnl, wat een waardeloos bedrijf is dat zeg. De tracktrace heeft geen enkele zin, ik krijg een bezorgmoment tussen 8.30 en 21.30. Even de deur uit en ja hoor levering gemist. Vervolgens het weekend ertussen en de bamboe dus veel later geleverd.

Pluspunten

alles netjes op tijd geleverd.

Pluspunten

Snelle, correcte levering. Kan, zo kort na ontvangst, nog niets zeggen over de kwaliteit van de groei.

Pluspunten

Mooi op tijd geleverd Netjes verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering van de planten.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt

Pluspunten

Pluspunten

zeer verzorgde bestelling daar wij zeer tevreden waren over de kwaliteit , de vlugge levering , plaatsten wij een nieuwe bestelling voor herhaling vatbaar

Pluspunten

Snelle reactie op de mail/bestelling. Snelle verzending. Producten heel goed verpakt.

Op de doos "deze zijde boven" ; de potje's zaten nog op de goede plek in de doos omdat ze goed getaped waren, maar de grond was eruit gevallen...

Pluspunten

Alles is Toppie

Pluspunten

prima, goed verzorgd in de verpakking. wel heel moeilijk los te krijgen uit de pot zonder dat er beschadigingen komen aan de plant. heel strak ingepakt. de planten in de pot gezet en bleek dat een aantal bladen wit waren uitgeslagen. normaal ? internet bekeken.de een zegt in de volle grond tot -10 en in de pot -3.uw advies. voorts zag ik bemesting via gedroogde koemest. moet mesten plaats vinden.is deze mest ook goed. vaak bemesten. u adviseert andere mest ik ben van plan mijn om te zetten naar exoten. dus een heel goed advies belangrijk

voortaan een begeleidend kaartej van hoe en wat. was nu bijgesloten op mijn verzoek.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Debplanten waren goed verpakt.

Pluspunten

Mooie planten en snelle levering, top

Pluspunten

plant keurig verpakt, netjes volgens afspraak en ziet er goed uit

momenteel geen

Pluspunten

Mooie diverse en overzichtelijke website, groot aanbod en snelle levering met een keurige vermelding dat het onderweg is.

Pluspunten

Keurig bezorgd en verpakt

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.