3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed persoonlijk contact

Pluspunten

goed, snel en correcte levering. zeer acceptabele bezorg tarieven

op de site plant en pootadvies zetten.

Pluspunten

Prima verpakte planten en duidelijke uitleg verzorging op de website etc.

Zou het niet weten

Pluspunten

Overzichtelijke website.Planten worden netjes verpakt en in kartonnen doos afgeleverd. En als je de doos, dan voorzichtig openmaakt. Zijn de planten,in de doos, ook nog eens beschermd, met allerlei papieren proppen, om te voorkomen, dat er ook maar iets kapot zou kunnen gaan. De potten waar de planten in staan, zijn ook geheel ingepakt met plasticfolie. Klasse.

Pluspunten

Snelle bezorging na betaling, goede verpakking van de planten tijdens de reis, vriendelijkheid van de eigenaren.

Geen.

Pluspunten

Diversiteit plantenkeuze Verzendings tijdspanne 3/5dg wordt werkelijk behouden Verpakking + bescherming planten is uitmuntend Beantwoording vragen per e-mail is dag na dag

Langer keuze uit de aangeboden maten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte verzending, bamboe goed verpakt en prachtige plant!

Pluspunten

snelle levering en keurig verpakt. Mooie planten. Klopt volgens de beschrijving van de planten. Voldeed volledig aan de verwachtingen

Pluspunten

Alles was perfect zoals beschreven, planten in goede staat aangekomen. De grootste bladeren waren wel gebroken zodat de plant in de doos pastte maar goed, die groeien wel terug!

doe zo verder, top.

Pluspunten

Prima website, prima aflevering, goed ingepakte planten

geen.

Pluspunten

Uitsluitend heel positief. Correct en snel geleverd en degelijk verpakt waardoor de bestelde plant de reis veilig heeft overleefd en nu staat te schitteren in onze tuin.

Totaal geen verbeterpunten

Pluspunten

geweldige service en correcte en snelle leverng de lanten worden super verpakt en verzonden chapau

geen

Pluspunten

snelle en uitstekend verzorgde levering

beschrijving van de "behandeling" van de plant mee leveren is wenselijk. bv welke grond bij verpotten en wanneer en hoever te snoeien

Pluspunten

Plant snel, en zeer goed verpakt, verzonden. Mooie frisse plant in knop. Hier koop ik vaker, een aanrader.

Pluspunten

boompje besteld, op stam 1.5m, ondanks de grootte van de verpakking boompje in perfecte staat ontvangen ! zeer goede zorg bij het verpakken van de planten bij verzending via de post . boompje van zeer goede kwaliteit. bedankt!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

website is uitgebreid.

een van de kappertjesplanten was er slecht aan toe: het kostte twee dagen voordat er enige vitaliteit te bekennen was: we wachten het verdere beloop af. geen diagnose wel een observatie: de plant was er slecht aan toe: slap, verdorde bladeren. na uitleg door Palma Verde volgend op mijn reactie begrijp ik dat ik een normaal verschijnsel voor de tijd van het jaar waargenomen heb; welaan dat kun je ook proactief bij je productspes op de website vermelden.

Pluspunten

GELEVERDE PLANTEN GOED VERPAKT. GELEVERDE PLANTEN VOLDOEN AAN MIJN VERWACHTINGEN.

Pluspunten

bamboe besteld,en na een mail wisseling over het tijdstip mooi op tijd bezorgd , de planten waren ook erg goed en mooi.

Pluspunten

goede kwaliteit van het plantmateriaal en vooral de goede zorg bij het verpakken van de planten bij verzending via de post

die zou ik op dit moment niet zo weten

Pluspunten

Snelle afhandeling van bestelling en mailtje.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze zijn de afspraken 100% nagekomen.

contact voor eerste maal een bestelling telefonisch slecht E-mail redelijk,ik dacht ik ben bij de neus genomen geld kwijt.Maar bij het ophalen goede service.

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.