Pluspunten

Mooie, duidelijke en overzichtelijke website

Pluspunten

Prima verpakt en heel snel verstuurd. Heel mooie stevige plant. Ik ben al bezig met de volgende bestelling.

Pluspunten

snelle levering, producten zien er goed uit

Pluspunten

Doen wat ze beloven

Geen aan of opmerkingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De plant was goed verpakt tijdens de levering

Mijn palmvaren is toch een stuk minder vol dan de mooie foto's op de site. Natuurlijk worden de mooiste foto's op de site gezet, maar dit resulteert wel in een kleine teleurstelling

Pluspunten

De levering was perfect verzorgd en verpakt, na 4 werkdagen staan de planten te pronken in mij tuin. De Callistemon is een mooie begroeide stam met reeds vele bloemknoppen , dit ziet er zeer veelbelovend uit.

De Caesalpinia Giellisii is eerder een kale stam, ik hoop dat hij zich snel zal ontwikkelen tot een mooie plant , afwachten maar.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vlot geleverd. Goed verpakt

Niet geleverd wat er staat. Geen 6l pot maar een piepklein kluitje.

Pluspunten

Goede informatie over de verzending. De planten zagen er hgoed uit en waren goed ingepakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, planten waren goed verpakt.

Pluspunten

Very quick delivery, excellent packing, healty plant, bare rooted ready to pot with a lot of green leafs.

Try to consider delivery in Italy of more heavy and larger items, sometimes 150 cm is a limit too stringent, may be you can enlarge your business. On the costumer site we have to renounce to buy interesting items being not able to pick up them if automatic procedure from web site excludes mailing option..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment, snelle levering

Verpakkingswijze, planten zijn toch redelijk kwetsbaar bij transport in een doos waar geen boven of onder markering op staat.

Pluspunten

In 2007 voor het eerst iets besteld, Jeroen Sondern heeft me nog nooit teleurgesteld, altijd de mooiste palmen en exotische planten snel en volgens afspraak geleverd.

geen

Pluspunten

Snelle service! Prima kwaliteit. Vriendelijke leverancier

Pluspunten

Het pakketje is zeer netjes aangekomen . En de bananenboom zag er werkelijk prachtig uit .

Pluspunten

Leveren goed! Kunnen goed rekening houden mer wensen van de klant. Mooi assortiment. Handige functie die aangeeft of en wanneer een product leverbaar is!

Pluspunten

Alles prima.....website, betaling, levering, service betreft vragen per email!! Top!!

Pluspunten

Snelle reactie op de door mij gestelde vragen rond de geleverde bestelling. Correcte afhandeling.

Pluspunten

goede site met duidelijke info keurig op tijd bezorgd en goed verpakt prima planten, je krijgt echt de plant die wordt aangeboden! track en trace werkt goed

op de site een postcodezoeker* voor de bezorgkosten, of ik was te enthousiast en die over het hoofd gezien *postcodezoeker= je toetst de cijfers van je postcode in en de bezorgkosten komen in beeld

Pluspunten

had gevraagd of zaterdag geleverd kon worden prima nagekomen ook planten waren van uitstekende kwaliteit en goed verpakt geen enkel minpunt te vinden prima bedrijf waar ik zeker vaker bestel

heb geen verbeterpunten

Pluspunten

uitstekende kwaliteit produkt zeer snel geleverd ( binnen de 3 werkdagen ) redelijke prijs verzending

geen

Pluspunten

Groot assortiment, duidelijke beschrijvingen op de website. Snelle levering. Goed verpakt.

Pluspunten

Kwaliteit, ruime assortiment en niet te duur

Pluspunten

kwaliteit van het bestelde plantmateriaal en de goede verpakking

nvt

Pluspunten

- Netjes verpakt - Keurig op tijd - Prima prijs!

Geen verbeterpunten.

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.