Pluspunten

Zeer snelle levering! Degelijk verpakt. We hebben pech gehad met 1 plantje dat tijdens transport gebroken is ter hoogte van de stam. Binnen de 3 dagen werd er een nieuwe geleverd. Ongelooflijk goede opvolging!

Geen!

Pluspunten

Makkelijk bestellen. Goede info en plaatjes. Bezorging was erg snel en de kwaliteit uitstekend.

Pluspunten

snelle levering, goed verpakt, mooie producten

Pluspunten

Track en trace tot op de 3 uur nauwkeurig werkt perfect. Planten waren goed en degelijk verpakt en van prima kwaliteit. Betaling ging ook goed kortom PRIMA bedrijf.

Pluspunten

bestelling in goede orde ontvangen

ik vroeg me alleen af is dit nu echt de myrtus communis

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed verpakt en verstuurt en snel, de planten blijven zelf op zijn kop vervoerend goed in orde. bestel wel meer dank u.

meer info over verzorging van de planten, en bemesting, is op internet moeilijk te vinden.

Mededeling leveringsdatum iets vroeger

Pluspunten

Pluspunten

Ben ik gekopt kaki boom.Staat echt mooi :-))

Pluspunten

Mooie website, snelle bezorging

Pluspunten

Alle planten zijn goedverzorgt, gedeeltelijk in plastic verpakt, binnen een week,in een doos ontvangen. Prima service.

Pluspunten

Prima contact en service.

Pluspunten

Goede communicatie. Snelle levering. Zeer goede kwaliteit produkten.

Pluspunten

Goede kwaliteit planten en uitstekend verpakt!

Pluspunten

snelle correcte afhandeling van bestelling

Pluspunten

Correcte afhandeling van mijn eerste bestelling.

Pluspunten

Mooie kwalieit planten Super ingepakt voor verzending

Pluspunten

Bezorging zoals beloofd, planten prima verpakt.

Pluspunten

snelle levering, snelle reactie op vragen , maar vooral goede gezonde planten , echt een aanrader!!!

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering naar Belgie voor een schappelijke prijs met mooie gezonde planten en een vriendelijke service. planten waren een stuk (veel) groter dan verwacht. enkele jaren geleden eveneens bij palmaverde een grote partij vruchtdragende boompjes en exoten besteld, deze hebben tot op heden steeds heerlijke vruchten gegeven alsook onze exoten. Palma Verde 10/10 gewoon de beste,vriendelijkste, goedkoopste EN de mooiste gezonde planten.

Pluspunten

Snelle levering Goede P/Q verhouding Brede keue binnen het segment Gemoedelijk vriendelijk personeel Goed dat er een webshop is ivm voor sommigen de afstand naar Zeeland (N Br)

Alleen in de AV ikan ik iets vinden over garantie. Misschien handig om hierover wat prominenter te publiceren op de site.

Pluspunten

Gelijk reageren op bestelling, vragen wanneer de bestelling wordt opgehaald kan gelijk de volgende dag !!

Mag wel verzorgings kaartje bij de plant moet ik snoeien en hoe enz!!

Pluspunten

goede service en de planten zien er goed uit.De planten die ik vorig jaar gekocht heb zijn alle goed aangeslagen,ik ga er vanuit dat dit nu ook het geval is

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.