Pluspunten
snelle levering van goede planten
Verbeterpuntenom het aantal pagina`s van bv bamboe te verminderen alle prijzen van 1 varieteit in een lijstje geven ipv individuele links.
Gaat helaas (nog) niet met de software waar we nu mee werken omdat hieraan ook het voorraad beheer is gekoppeld i.v.m. internet bestellingen. Invoer per artikel is hiervoor noodzakelijk.
Pluspunten
Correcte afhandeling van bestelling.
VerbeterpuntenNeen.
Pluspunten
Snelle levering en uitstekende kwaliteit. De bestelde plant bleek zelfs nog wat groter dan op de website stond aangegeven. De verpakking is zo deugdelijk dat er nauwelijks iets mis kan gaan.
VerbeterpuntenIs samenwerking met lokale tuincentra een optie? Dit zou kunnen schelen in de verzendkosten.
We proberen de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en hebben zelfs de bezorgkosten de laatste vier jaar niet verhoogd ondanks de als maar stijgende brandstofprijzen en verpakkingskosten. Samenwerking met tuincentra is voor geen optie, wij leveren uitsluitend aan particulieren en daarbij zijn bepaalde planten soms maar in kleine hoeveelheden leverbaar.
Pluspunten
Groot aanbod, goede service
VerbeterpuntenIets eenvoudiger bij de webwinkel komen zou een klein verbeterpuntje, nu moet je 3 keer klikken om er te komen
Aankomende winter gaat het e.e.a. veranderen en zal dit zeker meegenomen worden dat de webwinkel sneller te bereiken is.
Pluspunten
Mooie grote gezonde planten geleverd volgens afspraak. ze reageren snel op een e-mail. bij aflevering gaf bezorger mij zelfs nog extra verzorgings tips!
Pluspunten
Goede website Ruim assortiment Goede informatie Snelle correcte aflevering
Verbeterpuntennog niet
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit Super groot assortiment Ontvangen bamboo was groter en meer dan besteld
VerbeterpuntenPakket werd niet op verzoek op dinsdag verstuurd. UPS chauffeur mopperend het pakket ergens anders in de straat afgeleverd.
Hierover is contact geweest met UPS en betreffende chauffeur is hierover aangesproken. Dit is zeker niet het interne beleid bij UPS en een reprimande aan de werknemer was het gevolg van deze actie.
Pluspunten
snelle en correcte levering
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
goede service, en persoonlijk contact.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenIets zorgvuldiger inpakken bij pakket verzending! Bij mijn bestelling van 3 musa basjoo waren bij alle 3 de bladeren gebroken..
Pluspunten
*Perfecte Service *Klantvriendelijk *Goede bezorgservice aan huis *Kwaliteit planten in 1 woord geweldig.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, ga zo door Palma Verde!
Pluspunten
Prettige, vlotte en persoonlijke benadering
VerbeterpuntenOmschrijving bereikbaarheid
Pluspunten
Duidelijke webwinkel. Voldoende informatie over het product.
VerbeterpuntenWat lastig te vinden zonder routeplanner.
Pluspunten
Goede telefonische en email service. Snel antwoord. Overzichtelijke webshop. Snelle levering. Goede kwaliteit planten/bomen.
VerbeterpuntenVoorportaal webshop onoverzichtelijk Inloggen soms moeilijk
Pluspunten
Voor dit ene product vond ik de prijs zeer aantrekkelijk,kreeg veel meer voor iets minder, altijd goed!!! En jullie site is zeer kleurrijk.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ik ben al een aantal jaren klant en zeer tevreden. Alles gaat supersnel, van communicatie, tot levering. Ook duidelijke tips.
VerbeterpuntenGa zo door !!
Pluspunten
Duidelijke uitleg hoe de planten het beste te verzorgen. Praktische tips.
Pluspunten
Leuk dat er een paar proefzakjes mest bij de bamboo zaten. Fijn ook dat ze rekening hielden met het verzenden, dat er een weekend tussen zat.
Pluspunten
snelle levering en aantrekkelijke palmsoorten, maar ook genoeg soorten.
Verbeterpuntenals mogelijk proberen traghycarpussoorten te kruisen, zodat er nog meer soorten komen.
Pluspunten
goede comminicatie en goede snelle levering
Pluspunten
Snelle bezorging en een redelijke prijs. Ook positief is het Email verkeer. Planten zagen er goed uit.
VerbeterpuntenBij bezorging een goede uitleg over de planten.
Slooierweg 13
5962 AX Melderslo
Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.