Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering, vakkundig advies, vriendelijk mensen
VerbeterpuntenAls je aangeeft tussen 14-16 uur te leveren en het wordt 18.15 uur bel dan om 16 uur even om door te geven hoe laat het wordt, nazorg n.v.t.
Ja klopt helemaal, we hadden even kunnen bellen, door de drukte is er dat helemaal bij in geschoten.
Pluspunten
- Goede, snelle levering. - Produkten goed verpakt.
VerbeterpuntenWebsite kan nog verbeterd worden door nog duidelijker onderhouds- en verzorgingsgegevens. b.v. bij kuipplanten informatie over water geven in de winter (dit vooral wanneer de planten binnenshuis worden bewaard. Mijn Callistimon citrinus is b.v. helemaal verdroogd in de winter.
Ja, is een goeie tip, hiermee gaan we aan de gang de komende winter. We waren dit toch al voornemens, maar de aankomende winter gaan we nog meer pagina\'s m.b.t. tot de verzorging en onderhoud toevoegen en dan per plant.
Pluspunten
Geweldige goed bedrijf. Heb ik nu al jaren op een rij diverse planten aangeschaft zoals Bananen, Palm en Olijf, goede uitleg over de ``overwintering``, goede duidelijke uitleg over het onderhouden van de planten en een geweldige kwaliteit! Onze Palmboom heeft al vele strenge winters overleeft. Zelfs de banaan komt elk jaar weer netjes terug.
VerbeterpuntenGa zo door Palma Verde!
Wel blijven inpakken, want het waren een paar vieze winters voor sommige planten de laatste 4 jaar!
Pluspunten
Mooie planten en vlotte levering.
Pluspunten
snelle en goede levering planten zijn netjes verpakt geen schade aan de planten helemaal perfect.
Pluspunten
Duidelijke webshop. Korte, bondige en nuttige omschrijving van de producten. Snelle levering.
Pluspunten
Zeer vriendelijk. Koffie gekregen:bedankt
VerbeterpuntenSpijtig dat Vijg``Bonholm`` niet leverbaar was. Hopelijk is ``signora`` een goed alternatief.
weet ik niet
Pluspunten
fantastisch,wat.ze.hebben
Verbeterpuntennormale.telefoon
We hebben dit telefoonnummer omdat we helemaal gek gebeld werden met vragen over planten zodat het werkt er onder ging lijden. Dit nummer kost ons iedere maand behoorlijk geld, maar we willen toch telefonisch bereikbaar zijn voor klanten. We beantwoorden de emails snel en meerdere keren per dag en willen de klanten bewegen hiervan meer gebruik te maken. Vragen over planten etc. kunnen ook hier gesteld worden.
Pluspunten
mooie producten, en goede `meedenk` houding. Je kunt ook kleinere hoeveelheden afnemen.!!
Verbeterpuntenmoeilijker `direct` bereikbaar dan sommige andere bedrijven maar ze reageren snel op de email.!!
Pluspunten
Er blijft geen vraag open en de kwaliteit is perfect tot aan het uitleveren toe.. Ik ben erg tevreden en zeg nog een keer hartelijk dank.
VerbeterpuntenBlijft zo als jullie zijn!
Pluspunten
zoals hierboven ,jullie komen erg vriendelijk en betrouwbaar over.
Verbeterpuntennee
Hartelijk dank voor uw reactie, we zullen doorgaan met het verbeteren van onze service.
Pluspunten
Snel mijn planten gelevert en ruime keuze. Goede hulp bij keuze bamboe voor onze haag
Hartelijk dank voor uw reactie.
Slooierweg 13
5962 AX Melderslo
Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.