Pluspunten
Mooie grote gezonde planten geleverd volgens afspraak. ze reageren snel op een e-mail. bij aflevering gaf bezorger mij zelfs nog extra verzorgings tips!
Pluspunten
Goede website Ruim assortiment Goede informatie Snelle correcte aflevering
Verbeterpuntennog niet
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit Super groot assortiment Ontvangen bamboo was groter en meer dan besteld
VerbeterpuntenPakket werd niet op verzoek op dinsdag verstuurd. UPS chauffeur mopperend het pakket ergens anders in de straat afgeleverd.
Hierover is contact geweest met UPS en betreffende chauffeur is hierover aangesproken. Dit is zeker niet het interne beleid bij UPS en een reprimande aan de werknemer was het gevolg van deze actie.
Pluspunten
snelle en correcte levering
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
goede service, en persoonlijk contact.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenIets zorgvuldiger inpakken bij pakket verzending! Bij mijn bestelling van 3 musa basjoo waren bij alle 3 de bladeren gebroken..
Pluspunten
*Perfecte Service *Klantvriendelijk *Goede bezorgservice aan huis *Kwaliteit planten in 1 woord geweldig.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, ga zo door Palma Verde!
Pluspunten
Prettige, vlotte en persoonlijke benadering
VerbeterpuntenOmschrijving bereikbaarheid
Pluspunten
Duidelijke webwinkel. Voldoende informatie over het product.
VerbeterpuntenWat lastig te vinden zonder routeplanner.
Pluspunten
Goede telefonische en email service. Snel antwoord. Overzichtelijke webshop. Snelle levering. Goede kwaliteit planten/bomen.
VerbeterpuntenVoorportaal webshop onoverzichtelijk Inloggen soms moeilijk
Pluspunten
Voor dit ene product vond ik de prijs zeer aantrekkelijk,kreeg veel meer voor iets minder, altijd goed!!! En jullie site is zeer kleurrijk.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ik ben al een aantal jaren klant en zeer tevreden. Alles gaat supersnel, van communicatie, tot levering. Ook duidelijke tips.
VerbeterpuntenGa zo door !!
Pluspunten
Duidelijke uitleg hoe de planten het beste te verzorgen. Praktische tips.
Pluspunten
Leuk dat er een paar proefzakjes mest bij de bamboo zaten. Fijn ook dat ze rekening hielden met het verzenden, dat er een weekend tussen zat.
Pluspunten
snelle levering en aantrekkelijke palmsoorten, maar ook genoeg soorten.
Verbeterpuntenals mogelijk proberen traghycarpussoorten te kruisen, zodat er nog meer soorten komen.
Pluspunten
goede comminicatie en goede snelle levering
Pluspunten
Snelle bezorging en een redelijke prijs. Ook positief is het Email verkeer. Planten zagen er goed uit.
VerbeterpuntenBij bezorging een goede uitleg over de planten.
Pluspunten
Goede kwaliteit, snelle levering, vakkundig advies, vriendelijk mensen
VerbeterpuntenAls je aangeeft tussen 14-16 uur te leveren en het wordt 18.15 uur bel dan om 16 uur even om door te geven hoe laat het wordt, nazorg n.v.t.
Ja klopt helemaal, we hadden even kunnen bellen, door de drukte is er dat helemaal bij in geschoten.
Pluspunten
- Goede, snelle levering. - Produkten goed verpakt.
VerbeterpuntenWebsite kan nog verbeterd worden door nog duidelijker onderhouds- en verzorgingsgegevens. b.v. bij kuipplanten informatie over water geven in de winter (dit vooral wanneer de planten binnenshuis worden bewaard. Mijn Callistimon citrinus is b.v. helemaal verdroogd in de winter.
Ja, is een goeie tip, hiermee gaan we aan de gang de komende winter. We waren dit toch al voornemens, maar de aankomende winter gaan we nog meer pagina\'s m.b.t. tot de verzorging en onderhoud toevoegen en dan per plant.
Pluspunten
Geweldige goed bedrijf. Heb ik nu al jaren op een rij diverse planten aangeschaft zoals Bananen, Palm en Olijf, goede uitleg over de ``overwintering``, goede duidelijke uitleg over het onderhouden van de planten en een geweldige kwaliteit! Onze Palmboom heeft al vele strenge winters overleeft. Zelfs de banaan komt elk jaar weer netjes terug.
VerbeterpuntenGa zo door Palma Verde!
Wel blijven inpakken, want het waren een paar vieze winters voor sommige planten de laatste 4 jaar!
Slooierweg 13
5962 AX Melderslo
Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.