Alles perfect afgehandeld.

Zoals afgesproken was de levering netjes op tijd en was ook zorgvuldig verpakt. Top.

Mooie halfstam kaki boompje

Begin september een kakiboom aangeschaft. Het boompje zat goed verpakt en deze op een mooie zonnige plek geplant en voorzien van water ten tijden van de warmere dagen. Ik ben erg benieuwd of ik volgend jaar in de winter kan gaan genieten van vruchten.

Geheel klantgericht.

Toewijding aan de planten. Bij vragen antwoorden die er echt toe doen.

prachtige plant, goed verpakt, snel geleverd

Ik zocht een zeldzame bromelia, bij Palma Verde gevonden. Heel netjes en snel geleverd. Goede service!

verrassenf

Boompje ontvangen. Verrassend goed verpakt en heel mooi boompje. Uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.

Goed verzorgde plant, vol in blad en zeer stevig ingepakt:niets beschadigd!

Alles prima

Mooie stevige jonge meerstammige palm vlot ontvangen voor een goede prijs

Kwalitatief plantgoed

Mooie gezonde planten. Uiterst vakkundig verpakt.

Snel geleverd en met zorg verpakt.

Niks op aan te metken

Order in goede staat aangekomen .

Snel en netjes

Makkelijk online besteld en daarna keurig verpakt bezorgd. Top

Zeer goed verpakt

De bezorging was netjes. Mijn boom was goed ingepakt en heeft niks geleden tijdens transport. Bezorging zou wat sneller kunnen, maar dat was voor mij geen probleem. Een tuin is immers nooit af ;) bedankt!

top

goede kwaliteit, goed verpakt

Snelle levering, mooie planten, zeer goed verpakt.

Goed product en uitstekend verpakt.

Een mandarijn boompje besteld. Redelijk snel levering. Het citrusboompje was stabiel verpakt. Prima!

Snelle en correcte service

Gevonden op het internet en de bestelling en service verliep zeer vlot

I am very pleased and happy.

The plant was chosen as per my requirement abd it was carefully packed.

Mooie planten van goede kwaliteit

Palma Verde heeft een breed assortiment. de planten worden degelijk verpakt en worden snel verstuurd.

zeer tevreden goed

mooie planten goed verpakt

zeker een aanrader

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering, uitstekend verpakt.

Snel, uitstekend verpakt. Planten zien er vitaal uit.

Echt super super blij mee kwaliteit een dikke 10

Onlangs een boom besteld, en deze is goed verpakt overgekomen. We hopen dat deze over een paar jaar lekkere vruchten gaat opleveren.

gemakkelijk bestellen, goede informatie via de site

Prettige site met veel informatie. Gemakkelijk bestellen en netjes op tijd bezorgd. Onze boom ziet er erg goed uit!

Goede levering

Plant is netjes ingepakt en bezorgd.

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.