Precies wat er beloofd is

Online bestelling geplaatst en opgehaald. Goede kwaliteit en formaat komt overeen met wat er op de site staat. Nu hopen dat de banaan flink gaat groeien ;-)

Het zijn goede planten, ze zijn goed verpakt, goede waar voor je geld.

Mooie planten

Planten zijn keurig verpakt en zien er goed uit ,en ook nog eens een snelle levering.

Nog niets ontvangen

Mijn bestelling is al 6 dagen onderweg op track and tracé staat nog steeds in behandeling bij post NL benieuwd hoe de planten er zullen uitzien?

Alles zoals beloofd, planten zagen er gezond uit.

Ik heb besteld vanuit België, de planten kwamen sneller dan verwacht, goed verpakt, leek alsof ze niet lang in de doos hadden gezeten. De grootte van de plant was zeker positief, de Physalis was ongeveer 30cm hoog en er waren al bloemetjes aan. Ik was blij verrast en hoop dat ze het hier verder ook goed gaan doen, het duurt natuurlijk een tijdje om te weten of de plant ook overleeft. Maar op eerste zicht een aanrader en ik zou hier zeker terug kopen.

Eerder dan beloofd geleverd

Slaapboom, wolmispel, pijnboomden en granaatappe keurig ingepakt en in goede conditie ontvangen.

- De bestelling heb ik in goede staat ontvangen.

- Ik ben er super tevreden mee. Bedankt.

Subliem

Mooie planten, goed verpakt voor veilig transport. Hopelijk groeien ze even goed als ze er nu uitzien...

plant in goede orde ontvangen. Zorgvuldig verpakt.

Zien er uitstekend uit en een hele goede service

Wederom topkwaliteit geleverd.

Enkele dagen na de bestelling heb ik een mail ontvangen met daarin dag en tijdstip dat de bestelling compleet klaar zal staan. De bestelde planten zijn door mij opgehaald, en de kwaliteit was weer goed, en ik wederom een tevreden klant.

Perfecte service en uitstekende kwaliteit

Precies gekregen wat ik besteld had. Vakkundig verpakt, planten zien er gezond uit!

Top service!

Snelle levering, duidelijke site

Levering volgens afspraak

Mooie stekken op formaat als besteld in ruime pot en onbeschadigd geleverd

zeer goed

snelle levering , mooie planten tegen goede prijs

SUPER

PRIMA

Netjes verpakt, sommige stekjes nog erg klein

De bestelling was netjes verpakt, we merkten wel dat de limoenboompjes ‘passend’ gesnoeid waren, maar dat groeit wel weer aan. Van de overige planten viel het op dat er veel erg kleine exemplaren tussen zaten, sommigen echt nog een stekje. Maar een sterk wortel netwerk, dus alle vertrouwen dat het wel goedkomt. Want tot nu toe, met meerdere bestellingen, altijd erg tevreden over de kwaliteit.

zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden met mijn grote Plant

Correct

Ik heb bij hen een mimosa plantje besteld. Twee weken en dan is het thuis geleverd. Zeer goed ingepakt, aarde nog mooi vochtig, plantje in prima conditie en de hoogte die ik verwachtte (conform aan foto's op de site). Goede ervaring dus, ik ben tevreden.

Kwaliteit en vriendelijkheid gaan hier samen

Planten besteld,goede snelle communicatie over het ophalen van de bestelling. Kwaliteit van de planten was prima,ze stonden klaar zoals afgesproken,klantvriendelijk,kan niet beter. Aanrader!

Gezonde planten en prima verpakt

De bestelde planten zijn in goede toestand aangekomen.

Goed verpakt, mooie planten!

Ik was stomverbaasd toen mijn pakketje aankwam, omdat er vier behoorlijk grote planten in zo een klein pakketje zaten. Maar de planten waren heel netjes verpakt, allemaal onbeschadigd door de reis en redelijk gemakkelijk te bevrijden. Twee planten (banaan & vingerlimoen) waren in fantastische staat en de vingerlimoen is nu enthousiast aan het bloeien. De mango ziet er mooi uit, maar is iets kleiner dan geanticipeerd. De surinaamse kers zag er in eerste instantie bijzonder zielig uit, met maar weinig blaadjes en duidelijk een soort frost-bite aan de jonge bladeren. Maar hij lijkt er goed overheen gekomen te zijn en heeft nu een groot aantal nieuwe bladeren gemaakt! Wel zat er op deze laatste plant een (dode) wolluis. Ik heb hem snel behandeld tegen luis en verder geen enkel beest meer gezien. Dus dat gevaar lijkt geweken :-). (Dit is de enige reden om niet 5 volle sterren toe te kennen) Al met al goede ervaring! Mooie planten en veilige verpakking :-). Wel slordig van de luis...

Alles goed ontvangen en mooie planten.

Mooie verse planten en goed verpakt.

goede kwaliteit

zoals vorige keer mooie verzorgde planten binnen gekregen en netjes stevig verpakt tijdens het toezenden

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.