goede kwaliteit

zoals vorige keer mooie verzorgde planten binnen gekregen en netjes stevig verpakt tijdens het toezenden

planten zien er goed uit

ik heb in het verleden diverse keren planten gekocht op de beurs in den Bosch en één keer ben ik ook langs geweest om planten te kopen op het bedrijf in Zeeland. Het voelt een beetje raar als je dan ziet dat er een vasteklantkorting is waar je toch niet voor in aanmerking komt.

Door de Corona crisis moest ik even geduld hebben om mijn lampenpoetser struik te kunnen bestellen. Maar geduld is een schone zaak. De struik staat nu mooi te zijn in onze tuin,

Redelijk goed

De tempelboom zat volledig los in de pot. Kluit niet vast in de aarde. Hoop dat die het desondanks gaat redden. De rest van de planten zagen er fantastisch uit en vast in de pot.

Topkwaliteit

Topkwaliteit, goed verpakt.

Mooie planten

Mooie planten, snelle levering. Goed verpakt.

Goed verpakt snel geleverd prima

Prima snelle levering

Duidelijke communicatie en prima waar voor je geld Zullen zeker vaker bestellen

Vlotte levering en mooie planten

Goed verpakt snelle levering

Goed verpakt snelle levering. Alleen jammer dat veel uitverkocht was van grotere plantmaten op moment van bestelling

Goed verpakt verzonden

Levering laat even op zich wachten, maar de planten worden heel netjes verstuurd.

Really good packaging but labelling could be better

Pros: + Good, firm packaging. I really like how tape is used to anchor pots. + All plants still had moisture for a few more days. Cons: - All plants was not labelled. Only 30% of grasses where labelled. I was lucky to not order plants that is really hard to distinguish. (Would have give 5 stars if all plants where labelled) - A single "tender" plant had a lot of damage, but that's how it is.

Erg teleurstellend

Erg teleurstellend. De jabuticaba-plant die ik ontving, had duidelijk al weken geen water meer gekregen voordat hij werd verzonden en was half dood. Het heeft bijna al zijn bladeren verloren. Hopelijk kan het met zorg overleven. De loquat die ik had besteld, was voor verzending gedrenkt, dus doet het prima

Eerste keer bij palmaverde gekocht. Tevreden

Good one. Ik raad jullie aan

Kwaliteit van de planten stelt wat teleur.

De kwaliteit van de ontvangen planten is redelijk maar het voldoet niet geheel aan de verwachting. De Jacaranda is een spichtig opgeschoten exemplaar vergeleken met de mooie volle planten op de website.

Mooie gezonde planten, netjes geprijsd.

Prettig

Enorm aanbod exotische planten.

Al verschillende x bij Palma Verde planten besteld. Deze keer zelf de planten opgehaald. Men neemt uitgebreid de tijd om de planten over te dragen en geeft er perfect advies bij mbt verzorging en plantwijze. Echt een fijn bedrijf, kennis van zaken, prima communicatie en veel keus.

Ziet er goed uit.

Plant ziet er uit als op de foto,hoop dat hij zich goed gaat ontwikkelen. Ben heel benieuwd hoe het over een paar maanden eruit ziet.

2 Musa velutina besteld

netjes sukkelproef verpakt dat ook post nl er mee om kan gaan onze bezorger is niet altijd voorzichtig met pakjes maar nette planten en in goede conditie bedankt

Helemaal top

Heel mooie gevarieerde lijst met planten en bomen Helemaal top

Tevreden

Heester goed in gepakt binnen gekregen En maar afwachten of hij het gaat doen

Snelle levering, mooie planten!

Planten werden snel geleverd, waren prima verpakt. Ook op vragen achteraf werd snel snel gereageerd. Top!

Mooie planten en goeie service

Perfect verpakt

Leveringstermijn die werd gezegd was ingekort dus heel fijn. Levering perfect op te volgen. De verpakking was perfect dus het was heel gemakkelijk om alles uit te pakken. Voor herhaling vatbaar!!

Een erg mooie Colocasia knol

Ik vond alleen de verpakking erg groot. De knol paste er maar liefst 7x in. De overige ruimte was opgevuld met papier. In het kader van milieu vervuiling zou dat kleiner kunnen. Verder goede service en een prachtige grote knol. Blij mee.

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.