Mooi plant, prima levering

Plant zat goed stevig in de doos. Ook waar voor je geld (geen miezerig boompje). Houden je goed op de hoogte van je bestelling. Meermaals besteld bij deze site.

Prachtige planten

Ik heb al meerdere malen mooie en bijzondere planten gekocht bij Palma Verde Uitstekende kwaliteit, mooi assortiment en altijd goed geworteld Verzending zou misschien wat sneller kunnen, maar daar staat de uitstekende kwaliteit tegenover Kortom: aanrader!

Fantastic!

Quick, plants arrived perfectly packed. Could not ask for more.

Stond keurig klaar en goede tips.

Goede en snelle reacties op mails. Een plant maakten we ons wat zorgen om. Maar wel advies gekregen en nu is het even afwachten.

Goede ervaring

Heel vriendelijke service en heel mooie planten.

perfect

I'm very happy to have received rare conifers with a just cost and in perfect state.

Super goede levering

De planten waren goed stevig verpakt. Doos was goed opgevuld met papier zodat de planten onbeschadigd zijn gebleven. En de planten voldoen ook meer dan prima aan de verwachting. Goede betrouwbare shop, zeker een aanrader. Zal zelf ook wat vaker hier iets bestellen.

Mooie gezonde planten

2 de maal besteld en planten zijn ongelooflijk goed verpakt. Het zijn wederom mooie en gezonde planten. Correcte levering.

Mooie planten,geweldige service

Ik heb al diverse keren buitenplanten besteld bij PalmaVerde.Iedere keer weer naar volle tevredenheid.De planten zijn netjes verpakt en zien er goed uit.Heb je een vraag beantwoorden ze deze netjes en duidelijk.Tot een volgende keer!

Het wachten zeker waard

Het verzenden duurde erg lang maar was vtv aangegeven. Het was netjes, praktisch en zorgvuldig verpakt ondanks de drukte. Alles goed aangekomen en planten zagen er prima uit. Per mail krijg je Altijd snel en deskundig antwoord op vragen. Het aanbod is divers en exclusief. De informatie bij de planten is accuraat en volledig. 1 van de beste webshops voor planten vind ik.

Products were never received

I ordered some plants online but I never received my parcel. Even after sending requests to the customer service, nobody can tell me where the parcel is. So the points I give is for the website and for the product catalogue. I would never buy here again. I would recommend to only buy at the mortar and brick store. I have shopped online in other e-shops many times before for plants, bulbs and seeds and I have always received my parcels very soon after. This was a disastrous experience.

Een geweldig assortiment planten om uit te kiezen. Ook planten die je niet snel ergens anders kunt krijgen. Heel goed verpakt, dus zonder enige schade ontvangen. Planten waren ook groter dan ik verwacht had. Altijd fijn!

Zending prima ontvangen , nu hopen op mooie bananen planten

Heb al voor meer klanten gezorgd , die waren ook enthousiast Over de bijzondere collectie bananen planten Top

Keurig verpakt en bezorgd.

De 2 boompjes die ik heb besteld zijn keurig en netjes verpakt aangekomen. De boompjes direct gepoot na ontvangst. Door Corona is de bestelling snel geleverd. Ik ben er blij mee. Met vriendelijke groet Stella

Super!!!

Ik als tuingek, ben zo blij met jullie kwekerij! Al paar keer bestelling gedaan, gaat vast nog meer komen! De keuze is geweldig. De verzending met zorg gedaan!

uiterst correct in afspraken

uiterst correct in afspraken Goed verzorgd pakket en verzending

Uitstekende service

Mooi verzorgde en gezonde planten

Mooi in potten stond het klaar. Heel tevreden over de planten. Bestel zeker meer bij jullie.

de plant is ver beneden de verwachtingen

Aanvankelijk wilde ik via Groupon 3 kleine bananenplanten kopen. De verwachtingen echter die Palma Verde bij mij opriep, waren dermate hoog gespannen dat ik besloot 1 wat grotere bananenplant bij hen te kopen. Want: kwaliteit. De ontvangen plant bleek echter tamelijk zielig, met 1 goed blad, plus 1 recht afgeknipt blad (vermoedelijk om in de verpakking te passen). Na enkele weken, en overpotten naar een flink grotere pot, geeft de plant nog niet echt een teken van levensvreugde.

Plant was zeer goed verzorgd en zeer goed ingepakt. Levertijd duurt wel wat lang. Maar verder zeer tevreden.

Uitstekend!

De levering was snel. Planten waren gezond en zorgvuldig ingepakt. Erg blij mee! Dank!

Alles prima in orde.

Keurige communicatie en levering, prima kwaliteit van de geleverde waar.

Zeer tevreden, reageren meteen dezelfde dag nog.

Als je een vraag hebt wordt je dezelfde dag nog geholpen.

Mooie planten, zorgvuldig verpakt.

Planten niet goedkoop, wel kwaliteit. Verzending kostbaar, maar wel goed verpakt. Bladeren tikkeltje in de verdrukking.

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.