Uitstekend!

Snel besteld En snel geleverd Goeie kwaliteit planten

Erg mooi boompje voor een nette prijs.

Zeer netjes verpakt. Goede communicatie. Struiken zien er goed uuit. Een centrale tak afgebroken. Echter, zie extra takken ernaast. Hopelijk nemen ze de taak over. Ben benieuwd hoe is het straks in de tuin gaan doen.

Erg tevreden

Goede verpakking plant is is goede staat aangekomen ook al is deze temp. gevoelig!

Plant in goede staat ontvangen is prachtig. Mijn vraag is alleen, wanneer kan ik de plant in de tuin planten? In afwachting van u reactie, Gr, Henk Roersma

'Kwaliteit' ook in uitvoering en verzorgen van planten/bomen en bezorgen.

Zoals hier boven

Zeer blij met mijn bestelling

Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Prachtige gezonde planten en erg goed ingepakt. Ondanks de kou zijn ze goed aangekomen. Ze kunnen nu even bijkomen in de serre en als het mooie weer straks weer komt mogen ze lekker buiten van het zonnetje genieten. Super bedankt voor jullie goede zorgen.

Nice plants received well

The delivery took few days, but is undenstable due to the condition. Plants were nicely packed and received without any damages.

prima service

Mijn planten waren perfect ingepakt aangekomen, er was zelfs geen korrel grond uit de pot gevallen. De planten zagen er prima uit , zoals je in deze tijd van t jaar mag verwachten. Ik twijfel nog een beetje over de Canna musafolia Rubrum. Ik heb t idee dat de knol van boven een beetje zacht is. maar ik laat m voorlopig staan, kijken of t goed komt.

Redekijk goed

Ik had 2 bestellingen gedaan. Aanvankelijk kreeg ik er maar 1. Na een email was het tweede pakket er in no time. Wat ik jammer vind is dat u niet telefonisch bereikbaar bent en dat ik geen antwoord heb gekregen op mijn email.

Helder, informatief en kwalitatief goed.

Informatieve website, eenvoudige bestelprocedure, producten lijken prima (moeten nog wel groeien).

Snel, vriendelijk en top kwaliteit planten.

Goede kwaliteit planten gekocht voor een scherpe prijs. Waren snel voor afhaal beschikbaar en werd vriendelijk te woord gestaan.

Slim verpakt, in uitstekende conditie

Toen ik de relatief kleine doos zag geloofde ik eerst niet dat de bestelde planten daar heelhuids uit zouden komen. Uitgepakt bleken ze echter puntgaaf. In de intacte ananaskersplant (physalis of lampionplant), waarvan het blad volgens de beschrijving in de winter afsterft, zaten zelfs groene baby-lampionnetjes. De kleine yacon oogt startklaar.

super

Kwaliteit wordt er geleverd en zeer goed verpakt dus de planten komen in goede staat thuis

Prachtig boompje. Zorgvuldig en netjes ingepakt

niet helemaal goede verpakking

Omdat er heel stug papier is gebruikt om op te vullen is er een mooi blad geknakt, erg jammer

Op tijd ontvangen en mooie plant

Op tijd ontvangen en mooie plant

I have nothing yet

I have nothing yet

• Would you recommend us? No

goede hulp en aardige mensen

ik heb een paarkeer af moeten bellen om mijn bestelling op te halen maar dat was geen enkel probleem

Zoals gewoonlijk zeer goed

Voor mijn oma besteld En die was zeer tespreken van de ontzettende mooie boom

Uitstekend verpakt en vlot geleverd

Gemakkelijke website, goed contact en goede levering.

Vlotte levering in het verre Portugal. Alles was goed verpakt. Info duidelijk, en onmiddellijk antwoord via email. Doe zo voort!

Excellent service

The plant arrived in perfect condition, well packed and as advised. Very happy with the professional service.

Sterke en gezonde planten!

De planten werden optijd en keurig verpakt geleverd. Ondanks dat het winter is zaten de limoen en jasmijn nog in het blad en hadden ze een gezonde kluit.

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.