Communicatie zou in de toekomst beter mogen.

Zeer tevreden over het aanbod en betalingsmogelijkheid via de website vergeleken met kwekers, etc. Ook de informatie wat betreft de planten voldoet zeker. Graag zou ik via de klantenservice in de toekomst ook telefonisch contact willen leggen.

Ziet er goed uit

Too

Mooie planten geleverd!

Zeer goed!

Zeer tevreden en weer voor herhaling vatbaar

Palma Verde heeft een zeer ruime keus in de, toch wel, niet alledaagse planten .. Heb er nu een aantal keren besteld en ben zeer tevreden over de manier hoe de planten verpakt worden voor verzending en zeker ook over de kwaliteit van de planten..

snelle en uitstekende levering!!!

voor de 2 de maal besteld en wederom snelle en kwaliteitsvolle levering!!!

Machtig!

Alles heel en mooi aangekomen! Zeer goede ervaring.

Al verschillende keren bij Palma verde besteld en nog nooit spijt gehad! Ruime keuze,mooie en gezonde planten. Snelle levering en planten goed verpakt. Een aanrader!!!

mooie mandarijnboom

goed ingepakt mooie grote mandarijnboom heel leuk dat er vruchtjes aan hangen extra tip: "handleiding voor verzorging toevoegen zou geweldig zijn, nu moeten we dit nog gaan opzoeken en ondervinden"

Goed bestelproces, goed verpakt, maar weinig knoppen

Camelia's besteld. Planten waren dusdanig efficiënt in de doos gezet, dat ik bijna niet voor mogelijk hield dat al mijn bestelde planten er in zaten. Toch was dat zo. Ze waren goed verpakt en zonder beschadigingen. 1 plant had veel knoppen, maar de andere planten hadden weinig tot geen knoppen. Het kan dus zijn dat er in eerste instantie weinig bloemen zullen verschijnen, maar over een jaar kan dat heel anders zijn. Daar kan ik nu nog geen uitspraak over doen. Het bestelproces verliep goed.

aanrader

Ik ben zeer tevreden met de plantjes; Het Kakiboompje is van mooie kwaliteit. Goed ingepakt en snel verstuurd. Dankjewel.

Mooie planten en snelle verzending

Mooie planten en snelle verzending

Snelle,nette levering

Amandelboompje besteld en was ondanks de drukte bij postNl super snel en netjes geleverd. Verheug me al op de eerste bloesems en eventuele nootjes. Op naar het voorjaar!

Goeie plant en zeer goed ingepakt

Mooie plant ,hoop dat er bloemen en vruchten aan komen ,bedankt gr Bertels

Alles goed. geen klachten.

Plant ziet er sterk en gezond uit. Korte levertijd. Ben dus heel tevreden.

Prima verpakt snelle levering zien er goed uit

Snelle goed verpakte levering

Plant is goed toegekomen

Kan in de toekomst meer bestellen

Goed geregeld.

In goede orde ontvangen. Plant is erg goed in gepakt. Heel netjes. geen los zand. En plant is heel.

Mooie planten, duidelijk en heldere communicatie

Wij waren opzoek naar specifieke planten voor onze tuin / eetbaar bos. We hadden specifieke eisen en daardoor kom je al gouw bij speciale planten uit. Vooral de hoeveelheid keuze en beschikbaarheid was erg fijn. Alles was op de site als op voorraad stond was er ook echt, iets wat we gemerkt hebben niet voor alle kwekers opgaat. Tip voor de eigenaar, plaats een bordje bij jullie pand, het was nu even twijfelen of we wel op het juiste adres waren.

Mooie planten met goede beschrijving

Mooi planten gekocht aan een interessante prijs. Leuk aanbod, met duidelijke plantrichtlijnen. Ook zeer vriendelijke hulp.

Jujubes

Snelle levering Spijtig dat het bijna was uitgedroogd zonder blaadjes. Ik had het beter verwacht.

Geen goed gevoel bij

Als je een Strelitzia Reginea besteld mag je toch verwachten dat er minstens 1 bloem in zit gezien grote van de plant. Of is deze gebruikt voor de losse bloemen verkoop en de plant dan erna maar verkopen? Wat ook een kwaliteit ding is dat deze plant behoorlijk scheef in de pot staat.

Prima levering.

Mooie planten. Degelijk verpakt en snel geleverd. Aanrader.

Tevreden

Correcte afhandeling, product als omschreven.

Goede site

Ik ben helemaal blij met jullie. Mooie site, goed asortiment, duidelijke uitleg en de planten zagen er mooi uit en zijn zorgvuldig ingepakt. Jullie gaan vaker van mij horen. :) Groetjes Erik Kolderie

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.