Geweldig,prachtige planten en groter dan ik had verwacht.

Geweldig,goed verpakt en onbeschadigd binnen gekregen.

In een paar worden prima

Na een gemakkelijke bestelling werd een paar dagen later een prachtige plant goed verpakt afgeleverd

De plant staat in de grond en kan nu groeien!

Snelle levering, goed verpakt en ik ben tevreden. Er zullen nog wel meer bestellingen volgen!

Een prachtig stevig plantje.

Mijn eerste gedachte was,wat een groot pakket. Duidelijk werd,met de stevige en zorgzame verpakking van mijn Melati Sambac een goed vervoer per post heeft kunnen doorstaan. Wel heb ik twijfel over enkele bladeren ,of het dop luizen heeft bevat. Ook jammer dat de tuin net één jaar klaar is, ik zie zoveel moois op de site voor een tropische sfeer.

Zeer goede ervaring

Boompje was goed verpakt en ziet er goed en gezond uit.

Mooi geleverd

Topproduct

Mooie plant en goed ingepakt

Voor aankomend seizoen een mooie Brunfelsia gekocht. Had van te voren gevraagd of ik een foto mocht zien van hoe hun planten er uit zagen. Hier werd goed op gereageerd. De Brunfelsia was zeer goed verpakt en daardoor is de plant goed aangekomen. Ik hoop dat de plant mooi en groot mag gaan groeien en ik er veel plezier van mag hebben.

Prettig

goede communicatie Levertijd iets lang

Prima verpakt en goede service

Prima verpakt en goede service

Prima service, mooi assortiment, netjes verpakt en geleverd.

Tot nu toe is alles nog gegaan, van wat ik er van verwacht en van wat je van Palma Verde mag verwachten. Ik ben heel te vree.

Mooie planten

De planten in een zeer degelijke verpakking en een goede conditie ontvangen.

Goeie informatie op de site om de juiste keuze te maken. Volgens afspraak een goed verpakte en mooie, groter dan besteld, plant geleverd. Voor herhaling vatbaar.

Helemaal perfect!!

Snelle levering, mooie planten, goed verpakt!! Ik ben zeer tevreden!

Nette knappe boom geleverd.

Keurige boom gekregen, netjes in blad. Snelle levering.

mooie planten, solide verpakt in zending

de Planten moeten nog opgepot worden, nu in het licht staat de Natalpruim al te bloeien

Mijn aankopen keurig ontvangen

Goede kwaliteit , goed verpakt, en snelle verzending.

Goed verpakt, geen instructie.

Goed verpakt, alleen jamer dat er geen instructie wordt meegeleverd hoe je de plant tijdelijk moet verzorgen na verzending.

Niet thuis bezorgd

Ik zat gewoon thuis te wachten in mijn lockdown, planten werden bij eerste poging bij afhaalpunt gedumpt. Moest helaas uit lockdown komen om planten op te halen.

Correcte informatie, snelle levering in zeer gooede staat

Correcte informatie, snelle levering in zeer gooede staat

uitstekende ervaring!

De Indische Jasmijn die ik bestelde, werd binnen de beloofde tijd geleverd en is van een uitstekende kwaliteit. De plant was ook perfect verpakt. Ik ben er erg blij mee en zal zeker de volgende keer weer bij Palma Verde bestellen en reclame maken voor dit bedrijf!

Mooie planten

Mooie planten en goed verpakt

Correcte levering.

De bestelde plant ziet er heel mooi uit en was ook heel deskundig verpakt. Hij is dus onbeschadigd afgeleverd.

Top!!!

Goede kwaliteit, alles keurig verzorgd en super vriendelijk

GOOD

I just received the parcel. The plant is in good shape, it's of a nice size and looks healthy. Thanks

de drie boompjes die ik had besteld zijn van uitstekende kwaliteit en waren goed beschermd ingepakt

de bomen zijn in goede conditie en kwamen keurig uit de verpakking

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.