Snelle levering, stevig ingepakt, helaas veel blad verloren in doos.

Ik hoop dat de plant gaat aanslaan na dit te droge transport.

Niet goed, de 5 bestelde planten zaten in een te krappe doos waardoor er veel beschadigd was.

De planten waren in een te kleine doos verpakt waardoor diverse takken/bladeren geknakt/gebroken waren. Een bananenplant is zelfs op de hoofdstam gebroken en dat is jammer.

Lang moeten wachten maar het was het waard

Zwarte bamboe perfect ingepakt en vervoerd. Meer takken per plant dan gedacht. TOP.

Top service!

Hele goede service. Kreeg supersnel reactie op mijn vraag. De bestelling was heel erg netjes verpakt en bezorgd. Nu hopen dat de planten en bomen aanslaan!

All perfect!

Despite the world pandemic they were really efficient and fast. Plants well packed and healthy. Thank you!

Bestelling zag er heel verzorgd uit.

De planten waren uitstekend verpakt. Er was geen schade. Ze werden een aantal dagen later bezorgd. Dit kwam door drukte bij de post. De planten zagen er toch nog fris uit. Mijn ervaring met jullie was prima. Dank jullie wel!

Goede website snelle service! Gewoon goed.

Mooie plant heel zorgvuldig verpakt.

Mooie plant. Heel zorgvuldig verpakt.

De platen zijn goed aangekomen.

De planten waren met zorg verpakt en veilig in een kartonnen doos gestopt. We hebben ze in de beste omstandigheden mogen ontvangen. Zeker een aanrader.

Netjes en snel verzonden

Goede plant en goed verpakt

Uitstekend!

Prima service. Zeer goed verpakt

Heel tevreden

Sneller opgestuurd dan verwacht, planten prima verpakt en in topstaat toegekomen, heel tevreden met de planten zelf, zijn heel mooi en doen het prima! Ook communicatie verliep heel vlot! Bedankt

Snel antwoord op E-mail. Prima service en klant gerichtheid. Werkelijk práchtige mooie planten. Ik zal zeker vaker bestellen.

Uitstekende service

Vlotte communicatie, uitstekende en gezonde planten

Excellent store

Everything was perfect I will be back again

levering binnen één week

Bestelling via internet en aangegeven dat ik de planten in Zeeland wilde ophalen. Zoals gezegd binnen een week gerealiseerd. Uitstekende kwaliteit planten.

Heel tevreden

Heel tevreden met mijn bestelling en ook heel correct verpakt.

Cestrum nocturnum

De geleverde nachtjasmijn was een gezonde plant met 3 stengels van zeker 40 cm. Mooi glanzend blad maar helaas geen knoppen/bloemen. Later geleverd, maar dat werd snel en duidelijk gecommuniceerd.

Prachtige planten

Eerder heb ik ooit elders een plant on-line gekocht. Deze kwam heel gehavend binnen. Dit keer besloot ik toch de gok te wagen. De planten waren goed beschermd en ze zien er prachtig uit. Ik ben er erg blij mee.

Super tevreden Zal zeker nog gebruik maken van jullie webshop!

Slechte service

Dure boom overleeft het niet maar ik krijg geen aanbod voor compensatie. Jammer

Zeer goed, duidelijke communicatie en goed aangekomen

Onlangs 2 palmen bij jullie gekocht. Echter ben ik wel te spreken over de communicatie omtrent het vertraagde verzend proces. Vanwege de welbekende reden als het coronavirus, werd er duidelijk gecommuniceerd over dat het verzenden vertraging zou oplopen vanwege "eerder gemaakte orders te verwerken", en wanneer dan uiteindelijk mijn bestelling verzonden zou worden. Hierdoor weet men goed waar hij/zij aan toe is, en zit men niet nutteloos thuis te wachten.

Uistekende service

Mijn bestelling werd ondanks de achterstand alsnog snel verzonden. De planten zijn goed verpakt en kwamen in perfecte staat aan. De prijs/kwaliteitverhouding is ook goed.

NET ALS DE VORIGE KEER GEWOON GOED EN CORRECT AFGELEVERD.

Nu 2 maal besteld (vorig jaar en nu) en wederom conform afgeleverd, op tijd en volgens afspraak.

prima bedrijf om planten bij te bestellen

mooie producten, goede prijs, snel geleverd

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.