Wel prima

Doos was goed verpakt, pot zat goed verwikkeld in plastic. Plant was heel erg ver terug geknipt, en had maar één half blad. Snap dat dit eventueel voor vervoer is, maar wel een klein beetje jammer bij uitpakken.

Mooi limoen boompje ontvangen, super

Goede planten en goed verpakt

Snelle levering na verzoek.

Plant ziet er goed uit. Wel een top gebroken bij het vervoer. Maar voor een bamboe plant is dit niet zo erg.

accuraat en snel

mooie gezonde planten herel goed verpakt en snel geleverd

Dikke prima.

Snelle reactie, mooie planten, goed advies

Mijn ervaring is goed.

Snelle levering, goed verpakt en goede kwaliteit

Goed verzorgt

Prima levering, goed verpakt en snel geleverd. Klein min puntje er wordt nergens vermeld dat er nog een plant in backorder staat. Maar mail gestuurd en antwoordt snel en duidelijk.

Super goed en mooie planten

Ikke had hierzo 2 bananen besteld en wat voedingen voor verschillende planten aangezien ik hierzo eerder een bestelling had gedaan. Het is allemaal super aangeleverd de planten zien er goed uit, ik heb een dwerg banaan die is echt super, en een banaan voor buiten, die is ietsje minder alleen maar een half blad en 1 klein stokje voor het nieuwe blad, hij groeit daarom super.

Prachtige planten tijdig geleverd!

Mooie, gezonde planten snel geleverd. Ook snelle reactie in geval van eventuele vragen.

Prachtig product in goede orde geleverd.

Nog beter was het geweest als ik eerder een bericht had gekregen over moment van levering. Nu wist ik 5 dagen niet waar ik precies aan toe was.

Zien er goed uit

De track en trace Paste de tijd aan Tijdens de rit Planten goed verpakt en goed aangekomen Miste alleen een globale handleiding Hoe ik t verder moest verzorgen Maar geen probleem Even een kort mailtje Zou iedereen adviseren hier Te kopen als je intresse hebt in dit soort bomen struikjes

Zeer goed bevallen

Na het bestellen gelijk een mail ontvangen. Ze hielden ons keurig op de hoogte. Echter was de bestelling iets vertraagd door post NL. De bestelde plant was vakkundig en stevig verpakt.

Geweldige planten

Hele mooie grote plant (Jasminum sambac), waar nog enkele bloemknoppen in zitten. Uitstekend stabiel verpakt. Snelle levering. Prima voor elkaar!

Mooie, goede verzorgde planten

Houdt zich aan de afspraken. Mooie, grote, verzorgde planten

Helemaal zoals het hoort

Informatief en vlot

prima service

Mooie, aparte planten

Hele goede service

Het bestellen en de snelle levering verliepen geweldig

Ik vond de communicatie te wensen over laten

Toen ik de bestelling had afgerond,ontving ik geen bevestigings mail. Ik heb daarom gevraagd via de website. Geen reactie. Op maandag heb ik dit weer gedaan en daarna ontving ik een mail met daarin de mededeling wanneer de verzending een feit zou zijn. Ik heb dus bijna een week, na afronding van de betaling en de eerste mail. Niets vernomen. Dat maakte me wantrouwig. De verpakking en. inhoud was prima.

Goede service, mooi sortiment

Goed plantmateriaal, prima verpakt en goed dat je aanvullende informatie kunt opvragen via de qr-code.

Pluspunten

Duidelijke site,snelle levering volgens beschrijving. Mooie geleverde planten,ben zeer tevreden.

Pluspunten

mooie exotische planten,erg byzondere rassen geweldig mooi heel exclusief ook heel goed verpakt,in een woor geweldig

Pluspunten

dit was mijn aller eerste bestelling bij Palma Verde en ben ik tevreden.alles was goed verpakt,had alleen het trilgras-bevertje wat groter van formaat verwacht,maar het zal wel groot worden.

Pluspunten

geen

geen

Slooierweg 13

5962 AX Melderslo

Over Exotenkwekerij Palma Verde

Grote keuze en verkoop van mediterrane planten, exotische kuipplanten, tropische fruitsoorten en winterharde vaste planten, palmbomen, olijfbomen.