Als Postcrossing fan is het leuk om verschillende kaarten en postzegels te gebruiken. Een digitale postzegel is niks leuks aan. Hiér heb ik leuke postzegels en kaarten gevonden én leuke Postcrossing ID stickertjes. Ook heb ik nog andere leuke decoratie stickertjes gekocht.
Sinds kort ben ik met Postcrossing begonnen. Ik vond via Google de website van Natuurlijkefoto.nl en ik was direct enthousiast. Wat geweldig mooi gefotografeerd! Er is een groot aanbod aan diverse wenskaarten, ansichtkaarten en sets en mooie internationale postzegels. Leuke aanbiedingen en een goede prijs/kwaliteitsverhouding! Een echte aanrader!!
Eerste keer een bestelling gedaan en zal.nog wel eens een bestelling doen.
de achterkant van het station van Almere vond ik een wat mindere afbeelding. de voorkant is voor velen herkenbaar. maar met de andere kaarten van Almere ben ik erg blij, die kunnen de wereld over met postcrossing. worden de foto s ook verder te koop aangeboden ? Van Almere stad zijn geloof ik maar 2 kaarten te koop in het VVV kantoor in de stad. Verder is er nergens wat te koop in winkels voor zover ik heb gezien. Maar k ben de laatste 2 jaar niet veel in de stad geweest omdat ik vaak nogal ziek ben. In Almere Haven is wel een winkeltje met kaarten van Almere Haven. Op een markt in Baarn stond een tijd geleden iemand met zelf tekende kaarten van Amersfoort. Zij verkocht die daar in een kraampje op de Braderie. Misschien wil de kaartenkraam op de markt op zaterdag (en misschien op woensdag) ook wel wat kaarten van Almere gaan verkopen.
Veel keus en snel verzonden! Netjes verpakt.
Al meerdere malen mooie kaarten besteld. Uitgebreid assortiment. De service is iedere keer prima.
Bestelling snel en netjes Verzonden en mooie kaarten.... al heel lang een tevreden klant
Heel mooie sets kaarten. Snelle levering en in goede staat ontvangen.
Hele fijne service. Mooie kaarten en leuke aanbiedingen. Snelle verzending en goed verpakt. Top!
Op Natuurlijkefoto.nl kan ik prachtige kaarten bestellen voor mijn kleinzoon van bijna vijfjaar. Hij woont in Alberta(Canda) en ik stuur hem elke maand een ansichtkaart. Met een verhaaltje over de foto op de kaart wordt het voor hem en voor mij altijd weer een feest!
Vandaag heb ik mijn pakje met kaarten ontvangen. Het zijn mooie kaarten en niet te duur. Alles was goed verpakt en snel verzonden. Ik ben zéér tevreden.
alles is goed te vinden, onderwerpen/rubrieken netjes verdeeld.
De kaartenset viel me een beetje tegen, ik dacht dat ik andere kaarten had besteld maar had ws niet goed gekeken. De postzegels daarentegen vond ik super mooi!
Ruim aanbod in ansichtkaarten. Betaalbaar en snel verzonden. Ook leuk dat de internationale postzegels meerdere Nederlandse printjes hebben. Aanrader!
Natuurlijke Foto heeft mooie ansichtkaarten voor een fijn prijsje! De kaarten werden snel verzonden.
Snelle levering van prachtige kaarten voor een goede prijs
Prachtige foto's, stevige kaarten, snelle bezorging. Blij mee !
Mooie kaarten met heldere kleuren
Mooie kaarten prima kwaliteit prijs verhouding
Zoals verwacht. Snel binnen en goede foto's.
Op zoek naar kaarten voor Postcrossing kwam ik hier terecht. Er zijn veel kaarten te vinden, ook sets met kaarten en dat is natuurlijk al helemaal handig. Zeker omdat de keuze groot is. De levering was ook heel snel, op woensdagavond besteld en op vrijdag kreeg ik de kaarten al binnen, dus de eerste kaarten zijn de deur al weer uit.
Onze moeder die nog goed van geest is, maar lichamelijk niet meer zoveel kan, geniet er dagelijks van om kaarten te schrijven en te beplakken met stickers. Jullie kaarten zijn heel mooi . /zelf gaf ze nog aan misschien voor de toekomst ook de binnenzijde bijv. al te bedrukken met voorgemaakte tekst en of plaatjes. Zodat ze alleen nog maar haar naam hoeft te zetten. Prima service en lekker snel verzonden!
Leuke kaarten, postzegels en id-stickers gekocht voor Postcrossing. Goed kunnen slagen en artikelen werden vlot geleverd.
In deze winkel kan je mooie postcarden en stikkers komen die gewoon dieren en natuur laten zien zoals die is!
Heb dit adresje gevonden via Postcrossing op mijn telefoon. Met de telefoon vindt ik het bestellen een beetje onhandig. Producten zijn goed, zeer mooi en divers. De kaarten en stickers goed verpakt en snel geleverd. Een adresje om te onthouden.